Искам да кажа ... (65)

• 53 359
  • 741
  •   1
Отговори
# 450
 Котарака разнищи всички панделки и ленти от плат по елхата, отвлече и насили всички елфове, елхате е поразчекната от набези.
Къщата е украсена, но нямам вдъхновение за сладкиши, а да си призная, хич не ме бива с тестото.
Днес всички са тихи в офиса, ще се разбере размера на уволненията, които най-вероятно ще започнат утре и приключат до нова година. Днес ще се досетим дали ще уволняват или ще пометат.

Реших да постя до Коледа, за сега ми се получава, но аз започнах преди няколко дни та нямам причина да не изкарам до края.

# 451
  • До морето
Здравейте,
 Отдавна ви чета, ама все не смея да пиша, че сте се заформили хубава групичка тук и ме е страх, че няма да ме отразите. Сега обаче, обзета от коледно настроение, се престраших да питам за тази украса за звездовидните тухлички на Янтра Grinning И ние ще участваме в базара (никой не ме пощади, че съм с новородено) и реших да ги направя тези звездички, ама как да ги украся после? Това с портокаловите кори на Даун е много сложно за моята техническа мисъл....

# 452
  • София
Добре дошла !
С водни / темперни бои оцветяваме ние. Имаме и едни с брокат (в случай, че не ни е достатъчно кичозно Grinning).

# 453
  • Пловдив
Аз украсявам с перманентен бял маркер Simple Smile

# 454
  • Mediterraneo
С акрилни бои им направих бяла основа днес, утре ще ги украсяват, вероятно пак с акрилни бои. Обаче, Янтра, що така ми се надуха някои от изделията newsm78 Половината изхвърлих, понеже като изстинаха и се пукнаха подутините и зейнаха дупки...

# 455
  • Пловдив
Ама те не се пекат с вентилатор Simple Smile Сушат се на 140-150 грд на горно и долно печене Simple Smile

# 456
  • Tам през Атлантическия океан
 Hug Здаравейте мацки  Grinning

Днес  една приятелка ми даде кисело зелИ  Heart Eyes кеф  Flutter
в замяна и врътнах палачинки  Grinning докато и гостувах  Laughing

Скрит текст:

# 457
  • Mediterraneo
Ама те не се пекат с вентилатор Simple Smile Сушат се на 140-150 грд на горно и долно печене Simple Smile
Че аз нямам веентилатор  Rolling Eyes И съм ги пекла на не повече от стотина градуса, точно сушене... Нещо в тестото не е било ок явно- без да искам сложих повече водичка и за да се сгъсти добавях само брашно; т.е. брашното стана повече от солта...

# 458
Че аз нямам веентилатор  Rolling Eyes И съм ги пекла на не повече от стотина градуса, точно сушене... Нещо в тестото не е било ок явно- без да искам сложих повече водичка и за да се сгъсти добавях само брашно; т.е. брашното стана повече от солта...

Да не си ползвала self rising flour без да разбереш? На мен ми се случва да се объркам, въпреки че всичко ми е надписано и подредено. Наскоро сложих захар вместо сол на едно ядене. Добре че се усетих навреме!

# 459
  • Mediterraneo
Не, Софи, купувам съвсем обикновено брашно винаги, никога не съм вземала от самонадувното  Laughing

# 460
Добро утро!
Хубаво парти се получи, но на малкия много рано му се приспа. Нищо, доволна съм. Сега тъкмо съм и свежа, че за моя изненада подкарах втора чаша вино и не се знаеше Simple Smile

# 461
Добро утро!
Вече съм отпуска и след малко стягаме багажа и отпрашваме за Трявна. Планирам да се размажа от мързел и ядене.
Снощи си украсихме елхичка за първи път и подозирам, че котката, от яд, че сме я зарязали сама, ще и види сметката, докато се приберем...

Хубав ден ви пожелавам!

# 462
Алечка, приятно изкарване в Трявна! Дано успееш наистина да си починеш.

# 463
Мерси, Съни  Hug

# 464
Desss благодаря за приказката! bouquetЗа съжаление в днешно време често наричат простотията-свещенна простота.

Общи условия

Активация на акаунт