Нашите second hand находки - тема 32

• 141 946
  • 758
  •   1
Отговори
# 735
страхотни са  находките !

# 736
  • София
Много красиви находки и колело!

И аз да се похваля най-накрая с нещо.
Шаренията на Туиг-чето ме зарази Simple Smile

http://yvette75.snimka.bg/other/2nd-hand.821481.36812095 - от Маниер - яке на неизвестната за мен марка Swedemount. Мааааалко ми е тясно, но е много красиво и е противо дъжд и вятър. Едва го намокрих, докато го прах.
http://yvette75.snimka.bg/other/2nd-hand.821481.36812096 - тениска за спорт. Сега остава да започна със спорта  Laughing

Двете ми излязоха общо към 3 лева.
И аз си взех карта с точки от Маниер. Казаха ми, че важи до края на годината.

# 737
  • о`майна лунна нощ е
Еха, Узи! Тази светофарна блузка е много подходяща за спорт. Както се казва - имаме копчето, да си купим и балтона  Mr. Green
В Пловдив в Маниер събирахме точки до миналата година. После смениха политиката и сега цените се определят от цвета на точка, но върху етикета на дрехата. Не се натрупват в карта, не се събират и обменят /освен ако пак не са променили нещо  Crazy /. Когато купих онзи килимq с него получих и 16 или повече точки, та после яката си напазарих с тях.

Последна редакция: вт, 12 апр 2016, 10:09 от `ТуиГ

# 738
Къде е тоя "Маниер" в Пловдив? newsm78

# 739
  • София
В Пловдив в Маниер събирахме точки до миналата година. После смениха политиката и сега цените се определят от цвета на точка, но върху етикета на дрехата. Не се натрупват в карта, не се събират и обменят...
Мда, в софийския това с точките с различни цветове за цените е още от началото на магазина. А сега въведоха картите. Не са много ниски цените, но магазинът ми харесва и има находки. Жалко, че е на хубаво място, но никой не го вижда от улицата и сигурно няма много посетители.

# 740
  • София
Преди малко ми пристигна поръчката от Ремикс
Тези много ми харесаха
Скрит текст:

Тези не толкова, но пак са хубави. С етикет са

Блузката също не е лоша и ми става, очаквах да ми е леко малка

# 741
Преди малко ми пристигна поръчката от Ремикс
Тези много ми харесаха
Скрит текст:

Тези не толкова, но пак са хубави. С етикет са

Блузката също не е лоша и ми става, очаквах да ми е леко малка

как пристигна поръ4ката? продават ли също онлайн? или ровенето си е на място?
някой писа за магазин хумана -. Това тези хумана ли са ?
http://www.humana-second-hand.de/mode/shops.html

# 742
  • София
Нямат реален магазин,доколкото знам. Със спийди ми ги докараха...доставката е 2 и 60 или и 90...забравих.
В сайта си харесваш продукт и с всеки ден цената му пада(маркираш го с едно сърчице, за да го наблюдаваш, че са хиляди продукти) и дебнеш да го поръчаш преди някой друг.
Трите неща + доставка са ми 15лв. Това ми е сигурно 4 или 5-а поръчка и съм доволна. Преди не нацелвах размера на панталоните, но сега съм успяла.
https://remix.bg/

# 743
  • София
3,80 лв. е доставката от Ремикс, никак не е малко  Sad Аз затова плащам с карта и пускам отлагане 14 дни поне да се съберат няколко неща.

# 744
  • София
Да, вярно е 3 и 80...къде съм видяла 2 и нещо,не знам.
И аз отлагах, но не харесах нищо,а и ми 8зкочиха непредвидени други разходи и реших само това.
Но не ми даде да отложа с 2 седмици, а само с 3 дни. Въобще не можех да цъкна на опцията.

# 745
ей, страхотни сте. не знаех 4е става онлайн. Мислих, колко е голяма занимавката да се снимат поотделно купища дрехи, но щеом го правят е супер.

# 746
  • София
Ирайн , опцията за 14 дни важи само при плащане с карта  Peace

# 747
  • София
Мерси, ще знам вече  Grinning
За мен вече почти само от Ремикс си взимам, дебна си разни неща. Дразни ме малко, че няма достатъчно опции за сортиране и трябва да прехвърлях хиляди дрехи.
Затвориха маниите наоколо и има само едно малко...грабни.бг май беше, но там няма хубави неща.
Мания в Младост 1 още ли работи? Тя и тази в Слатина са ми най-близките.

# 748
Работят и двете Мании, до тази в Младост 1 има и ЗЗ
Аз пък открих магазини тип Фешън галери, с моя голям номер крака и дрехи си купувам от там чудесни нови дрехи и обувки, вече 5-6 чифта обувки естествена кожа по 10 лева, боти Каприз за 25 лева и т.н. и т.н.
ВУ станаха много мърляви, а онлайн ВУ няма да поръчам  Stop Преориентирам се, и не само аз...

# 749
  • Sofia
Къде има такива фешън галери магазини?
Ходих в този до Джъмбо,нищо хубаво и евтино нямаше. А големите размери обувки не си отговарят на реалния номер,а 1-2 по малки...китайска му работа

Общи условия

Активация на акаунт