X-Factor Bulgaria - Сезон 4, Тема 7

• 46 834
  • 744
  •   1
Отговори
# 30
В духът на нелогичните и странни елиминации (и базирайки се на настроенията във фейса), за мен на елиминиции могат да бъдат Вики и Стивън/Християна/Александрина .

# 31
  • София
Донс, донс, до... онс, донс, донс, донс, до...о...онс...

Не може бе, не може да дишаш, когато ти скимне, а.к.а. когато ти свърши въздуха  ooooh! без значение посред думата, посред фразата  Tired Актьорски - прилично, певчески - не е за там.

АВА ми харесаха с евкалиптите, въпреки че бях скептично настроена. Който им беше разработвал тригласа обаче, можеше да се постарае още малко с хармонията.

И Заки! Как говори този човек! Обективен, компетентен, интелигентен, възпитан...

# 32
Аз харесах Дарето, много. Харесах изпълнението ѝ и дори не слушах произношението на думите. Тя за разлика от други изпълнители за мен има и поведение на тази сцена, и се държи като истински артист. За някои хора е луда и виеща, за мен артист и умееща да пее.
Силно се надявам в четвъртък да отпадне и да се свърши с драмата тук.

Съгласна с това мнение, бих казала даже, че Дарина ми хареса най-много от всички и по тази причина не искам да отпада в четвъртък. Тя ми става все по-интересна с всеки следващ концерт, а в началото дори не ѝ обръщах внимание. Има нещо особено у нея, не знам дали е Х-фактор или някакъв друг фактор, но е различна от другите. Такава една жива и освободена е на сцената.....
Та, изпълненията на Дарина и Християна бяха най-приятни за мен, а сценографията и хореографията допълниха картината чудесно и при двете.
От другите не съм особено впечатлена. Александрина се справи добре, Вики и Кристиян редовно не могат да докоснат сърцето ми, даже с толкова прочувствени песни като тазвечершните. АВА този път не ми харесаха изобщо.  Sad

# 33
  • София
Ама тя Дарето, дори като говори на български фъфли и диша на странни места  Twisted Evil Дет' се вика новата Бетина Жотева  Mr. Green  

# 34
Затвърдих си фаворитите: Виктория и Кристиян. Много ми харесват, ама много. Не мога да си избера, кой повече ми харесва, защото са много различни. Ах, стискам им палци да отпаднат, обаче Саня здраво ги е захапала, защото вижда в тях потенциал. Направо ми става неприятно, да си помисля да напишат за Вики някоя супер бозава песен като на Невена, Жана и т.н. хабило ще е...

Дарина ми харесва като стил, обаче понякога е гениална в изпълненията си, понякога е противно чак да я слушаш. Е, днес беше от лошите й изпълнения. Обаче след x factor, предполагам, че музиката, която ще прави, ще ми харесва, защото е дива и има стил. Но 100% не е за вирджиния, те там грам не знаят, какво да правят с нея.

АВА са ми средно приятни, но се справиха много добре днес. Смятам, че АВА трябва да спечелят. Хем ще си имаме талантливи победители, хем за първи път ще спечели група, хем Люси го заслужава като най-кадърен ментор, хем ще им направят някакви песни поне за начален тласък, че иначе не знам, дали ще има други желаещи да продуцират дамско трио.

Александрина, Стивън и Християна са ми безразлични. Никога не са ме докосвали с изпълненията си, с изключение на кастинга на Стивън. Християна ми е толкова апатична, че чак дразнещо.

# 35
  • varna
Добра вечер и от мен! Уж нямаше да гледам, ама пусто любопитство!
Заки Heart Eyes Наско Heart Eyes Ето това са класи!
Концертът тази вечер ми хареса, може би защото за сефте чухме малко по-разнообразни и интересни песни от тия, дето ги въртят постоянно.
Обаче съм съгласна с вас, че не беше честно към някои от участниците други да пеят на по-познат език.
Евала на Вики, толкова не харесвам Лилито и маниерниченето й, а тя я изимпровизира толкова добре, че много ми хареса!
Стивън за пореден концерт не се справи, ама хич, време му е вече да си ходи! Хем имаше + да пее и на английски.
Александрина тоя път направо й заспа песента, игнорирайки ужасното нещо, в което я бяха намъкнали. Направо настръхнах на песента, явно е много важно кой е менторът.
Крис, като казаха, че ще пее Любе, направо настръхнах да не провали така любима песен на така любима група, обаче той направо я закова - чак и аз ревнах! Еми има талант и това е, не я изпя като оригинала и пак е страхотен! Макар и руският и на него да му е роден.
На Християна и бяха дали доста посредствена песен, ама пак успя да я раздвижи това момиче, браво на нея. Минусът е само, че гръцкият си е роден, ако не се лъжа какво говорят в Кипър.
Ава се справиха учудващо добре с тази трудна песен и отново браво на Люси!
И накрая кошмара, който си причиних с Дарина. Като френскоговоряща направо ме заболяха ушите! Оставете обичайното й блеене, ми тя всички е-та и л-та и още сума и букви, които не се произнасят ги цепеше както шопите цепят говора. Мисля, че погледът на Заки каза всичко. Можеха поне един учител по френски да й намерят да оправи произнасянето, даже Криско мигаше на парцали.
Да хваща Стиви под ръка и да изчезват от тоя формат Sick

# 36
Дарето и Стивън на елиминации в четвъртък, така би било справедливо...

Нали беше последна, няма време за гласуване

# 37
Гласувах за Кристиян, Александрина, Християна и АВА.
Стиви и Дара са за елиминации.

Виктория - Добре си изпя песента, но не ме грабна. Иначе някой каза, да, много добро и възпитано момиче.Винаги си взема задачите на сериозно и се справя, но просто мен никога не ме грабва. Никаква емоция.
Стивън - Ох, много ме е яд. Стивън има много интересен глас и ми е супер симпатичен. Но с тази песен, както и с предишната, направо го закопаха. Можеха поне едни беквокали да му сложат на припевите. Не беше добре тази вечер..
Александрина - Всеки път я чакам с нетърпение - ще се справи или не. Grinning Никога не знам какво да очаквам от нея и за това може би ми е един от най-интересните участници. Е тази вечер беше наистина чудесна. Песента и прилягаше много добре. Аз настръхнах по едно време, честно..и така настръхнала бях до края на изпълнението ѝ. Много добра.
Кристиян - Много талант има в това момче..ама наистина много. Винаги влага сърце в песните, които пее, особено тази вечер. Много ми хареса.
Християна - Като почитателка на гръцката музика, изключително съм разочарована от избора на песен. Можеха да и дадат нещо много по-добро, за да покаже и глас, и майсторство. Има просто страхотни гръцки песни, носещи толкова емоция в тях.  Нямаше фалшиво пеене, но се усеща една несигурност в ниските тонове. Но все пак се справи, хареса ми много, въпреки тъпата песен.
Ава - Единственото което харесвам при тези момичета е очевадното развитие с всеки следващ лайф. Наистина стават все по-добри и по-добри. Иначе не са ми нищо уникално и грабващо. Дори не мога да им запомня физиономиите, нито пък гласовете.
Дарина - Френския няма да го коментирам. Започна добре, дори ми хареса.. в средата на песента изпусна всичко. Не знам от праха ли или от нещо друго..но твърдо не. Дарина всеки път ми звучи супер нестабилна и несигурна. Винаги имам чувството, че във всеки момент ще изпусне песента. При нея няма гладко пеене, сигурност, дълбочина и красота в гласа - поне за мен. В повечето случаи звучи като някаква прихълцваща кола.

# 38
Не успях да гледам концерта снощи, но по думите ви е бил сравнително добър. Като иззгледам изпълненията ще си кажа и аз тежката дума.  Mr. Green

# 39
  • Пловдив
 bouquet за темата!

Първо като се почне с дивата чалга,казвам чалга,щот за мен беше това-песента на Наско Crazy И Саня-как не се засрами!А той на моменти ми звучеше като надрусан...

Стивън-отново супер зле + Дарина!

Абе как няма други дрехи...кви са тия нощници и на Александрина и на Вики!

# 40
  • Велико Търново
На мен ми хареса  концертът снощи Simple Smile
Мнението ми се припокрива с вашето - харесах Вики, Кристиян, Християна, АВА и Александрина - не съм музикален експерт, но не чух фалшивеене в изпълненията им. Любе е една от любимите ми руски групи, а песента е повече от прекрасна и Кристиян се справи страхотно, успя да ми внесе емоция и да ме развълнува - сладур е Simple Smile АВА много ми харесаха, мисля, че много добре им се получи тригласието Peace
Не ми харесаха Стивън и Дарина/на последната заспах, та днес прослушах изпълнението й - не й стига въздуха за тази песен, според мен, проблейването - отделно Stop Предлагам те да са на елиминации и да остане Стивън bowuu

Заки е страхотен, трябва да е неизменна част от журито - ерудиран, знаещ/ за разлика от Маги-то/, възпитан, абе- професионалист с една дума Heart Eyes

# 41
Хареса ми концертът тази вечер, даже много ми хареса.
Виктория за мен беше добра, но не ми въздейства особено. Изпълнението ѝ ми беше някак стерилно.
Стивън - симпатичен ми е, но му е време за елиминации. Днес почти всички бяха по-добри от него.
Александра страшно много ме дразни, но тази вечер беше страхотна. Изля си душичката на сцената (или на Заки Simple Smile).
Кристиян - малко оставаше и аз да ревна заедно със Саня. Хареса ми и това, че не направи песента абсолютно едно към едно с оригинала. Голям талант е това дете.
Ава - като чух какво ще пеят, си помислих като повечето от вас - колко жалко, че не Християна ще пее тази песен. Но както винаги, Люси си знае работата. Чувала съм много по-прекрасни изпълнения на тази песен, но точно такова изпълнение - не. И затова толкова ме впечатлиха. Все повече ми харесват тези момичета, вече започвам да ги виждам на финал.
Християна - тази песен на "Антик" си е живо разхищение за нейния глас. Искаше ми се да чуя нещо по-интересно от нея; не съм запозната с гръцките песни, но сигурно можеше да се намерят поне сто по-хубави от тази. Иначе тя си се справи прекрасно, както винаги.
Дарина - до един момент не ми звучеше толкова зле, но малко след средата на песента стана мазало. Simple Smile Не знам от прах ли е, от що ли, но се усети, че нещо стана. Френския ѝ не мога да го коментирам, защото и аз горе-долу толкова го владея. Simple Smile
За мен на елиминации трябва да бъдат Стивън и Дарина.

Абсолютно съгласна Heart Eyes - единствената разлика е, че сутринта като гледах изпълнението на Кристиан си се разревах  Blush
Единствен той и донякъде Александрина ме хванаха за гърлото.
За Вики нямаше как да го напиша по-добре. Добро изпълнение, но някак без душа Tired

# 42
От всички участници най-много не харесвам Дарина и не я харесвам още от кастингите, но за снощния концерт пак ще кажа - не е честно!!! Някои пяха на майчиния си език, а други възпроизвеждаха наизустени звуци, ще ме извиняват организаторите, но не може така! Аз не съм френскоговоряща и този език на мен ми звучи толкова далечно, колкото и японския. Второ, това с праха не беше оправдание, а самата истина - вие дишали ли сте прах? В такъв момент се задейства инстинкт за кашляне, който да изкара чуждите частици от дробовете, те за пеене ще ми говорят... В момента, в който видях, че танцьорите хвърлят прах, изтръпнах. Дори ще кажа браво на Дарина, че продължи да пее, а не се разкашля. Продължавам да не я харесвам и никога няма да я харесам, защото тя просто не може да пее, но за снощи не бих я критикувала.

# 43
Донякъде не беше честно и на концерта на български, когато Християна, Кристиан и Стивън не пяха на майчиния си език...

# 44
Донякъде не беше честно и на концерта на български, когато Християна, Кристиан и Стивън не пяха на майчиния си език...

Все пак са в българския Х Фактор, съвсем честно си е. Освен това българският само за Стивън е почти непознат, другите двама си го говорят спокойно.

Общи условия

Активация на акаунт