X-Factor Bulgaria - Сезон 4, Тема 7

• 46 864
  • 744
  •   1
Отговори
# 375
Виктория отново показа, че като е добре подготвена с песен,  която харесва и не и се налага да скача по сцената,е брилянтна. Оставам и с впечатление, че когато има възможност пее песните по свой начин. Така и модерни песни, които иначе не биха ми допаднали, в нейна интерпретация  ми харесаха. Единствено тя ми въздейства. Според мен Християна, може да е перфектен изпълнител, но е стерилна и шаблонна. Поредната певица, която пее Уитни Хюстън и Марая Кери и има висок глас, но без дълбочина и свой почерк.
Но е ясно,Християна  ще спечели.Дарина ще е с клип или албум,както и Кристиян.

# 376
  • Вестерос
Мисля си, че ще оставят решението на уж зрителски вот и там Вики ще е аут - за мое огромно съжаление.

Ако Дарина е универсална певица, аз съм Мария Калас.

Много си  е повярвала - може и така да е модерно, но дразни, поне мен.
Дам..

Много ми стана мъчно, имах рд и не можах хубаво да ги слушам  кой какво пее, но просто съм много разочарована от фактора. Моят фаворит отпадна, вече ми е все тази кой ще спечели.

Във фейсбук е направо ад под небето и съм съгласна с 80% от мненията.
Много ми хареса едно мнение на Момчил от миналата година, че Дара ще пълни дискотеки, а Вики може да пълни стадиони. Днес в България се цели пълненето на клубовете и моловете. Дано Графа да продуцира Вики в него ми е надеждата или Белослава примерно както на Рут удари едно рамо.

# 377
  • Пловдив
Снощи случката беше пълееен абсурд! Naughty
Оная Дарина ми се струваше,че през цялото време пее на плейбек.

# 378
Жал ми е за Вики, много ми харесваше, но наистина не я виждах победител.
Всъщност никой не виждам, никой не ме грабва този сезон

# 379
След отпадането на Белканто спрях да гледам, но ви следя изкъсо. Разбирам, че Дарина е взела още една по-добре пееща от нея жертва. Това е много тъжен факт за българската аудитория. Писна ми от Дарини, Герита - Никол...искам истински изпълнители на тази сцена. Успех на Виктория. Прекрасна беше и ми беше един от малко останалите фаворити. Дарина просто спирам да я коментирам.

# 380
Явно всички ние не разбираме, само Саня надушва Х- фактора  Mr. Green
Факт е обаче, че аз Гери я свързвам с кълчене и джуки, а помня песента на Михаела. Какво се случи с другия Х- фактор Жана? Пропи се и западна тотално, един Самурай и дотам беше.
Ами не сме толкова загубени ми се струва, че всички да харесваме този тип Х- фактори- Жани, Герита, Дарита.
При толкова спецове там как не доразвиха Вики например  newsm78

# 381
Саня го каза в прав текст. Дарина я пуска на пазара и почва да печели, Вики е друга бира, няма да и докара бързи  пари. Като чух какво говори Саня ми стана ясно, че Виси си отива. Но факт е, че тя не бива да се напъва да пее, неща които не са и по силите.

# 382
Почти на 100% се припокрива с моето мнение: http://www.dnes.bg/index/2016/01/06/da-dadem-krile-na-viktoriia- … -talantite.288699

Много харесвах Виктория  Cry

# 383
След отпадането на Вики и аз приключвам с гледането на този сезон. Може да ми върви като фон от време на време, но други фаворити нямам. Искам Дарина да спечели, за да е бутафорията пълна и завършена.

# 384
Сега чух песните от елиминациите снощи. Виктория според мен прави най-доброто си изпълнение, откакто е във формата. Дори от кастинга по-добро.
Ще видим как ще се развият при нея нещата. Това че не кълчи кълки не би попречило и на Криско, стига да иска, да и помогне в развитието на музикална кариера.

Дарито си ми харесва и това е  Embarassed

# 385
Ами Дарина има Х фактор и някаква харизма, така е. Харесва ми повече от Гери НИкол и клонингите й.
Ноооо ма много работа по нея, тя не е готов продукт за мен, има много какво да учи точно по въпроса за пеенето. Тя е готов продукт само на ниво пеене в мол или някое безплатно събитие, в масовката. Ма знам ли, може па точно това да търсят, и толкоз да са им амбициите.  newsm78

# 386
И аз да направя включване за да се възмутя.
Не разбирам продуцентите на това предаване. Каква е целта на един тв формат, явно аз съм била в грешка. Мислех си че целата е максимална гледаемост и интересно шоу за да имат рекламодатели. А с елиминацията на Вики губят от гледаемостта и от качеството на шоуто, защото тя държеше доста публика и имаше много почитатели, а изпълненията и бяха в по голямата част на много добро ниво. При Дарина вниманието е главно от тийнове и то не толкова защото се представя добре, но те без нея пак толкова ще го гледат все пак там още е Кристиан.
СМС те изобщо не са критерий защото вече малко хора се лъжат да гласуват, пък и продуцентите не разчитат главно на тях за печалба от шоуто. Нито би трябвало да ги интересува как ще се развият след шоуто участниците, защото каквото и да си говорим в БГ няма голям и кой знае колко печеливш музикален пазар.
И какво изгониха Виктория заради искреното и признание, какво ще прави с наградата. Защото и снощи и като цяло тя се справи на светлинни години по добре от посредствената Дарина. Дори и снощи Дарина пя посредствено, а и елиминацията изобщо не беше на база снощното представяне. И Саня като търси харесван участник, как ще обясни защо след всеки концерт винаги Дарина е сред последните двама харесвани. Колко елиминации има вече 5?
Честно казано колкото и банално да звучи, но не мисля да продължа с гледането. Остана една Христиана която е с брилянтен глас и техника, но за мен лично няма Х фактор и нейните изпълнения не ме впечатляват. Много по интересно щеше да ми е ако има реална конкуренция.

# 387
Вики отпадна, стискам палци и на Дарето да отпадне и на Крис, да се оттърват от тая Вирджиния, пък Саня да си продуцира Християна.

За мен логично е да спечелят АВА, най-много прогрес, най-стабилни представяние, най-сложни задачи имат обикновено, най-добър ментор. Обаче вероятно няма да са те. Само да не закачат Дарина и Кристиян, стискам им палци следващия път да се разделят с предаването. Много се зарадвах за Вики. Тя по-известна няма да стане, ако остане още два концерта, само ще я правят на маймуна.

# 388
Виктория колко пъти беше на елиминации?

# 389
Виктория колко пъти беше на елиминации?

Това и е 2-рата на Виктория. Но аз явно толкова съм набрала на това пробутване колко е харесвана Дарина, че я набедих с 2 елиминации повече. Снощи е била 3-тата, била е на елиминации с Живко и Белканто и снощи с Виктория. Аз се заблудих, че тя елиминира и Салют но там беше Александрина, и Александрина а там беше Стивън.
И все пак от 8 концерта на 3 да си все от последните двама не е малко, особенно когато аудиторията ти е от активно гласуващите.

Общи условия

Активация на акаунт