X-Factor Bulgaria - Сезон 4, Тема 7

• 46 856
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
Доста тежко й беше на Християна с песента - болна е, личи си, но пак го направи добре. Липсваше ми мощността, която съм свикнала да чувствам в тази песен.

# 571
Много скучна ми беше и на мен.

# 572
  • Велико Търново
Много ми харесва Memory, мога да я слушам н-пъти...
Християна се справи добре, според мен, макар оригиналът да е мнооого по-разтърсващ и мощен:)

# 573
Добра техника без мисъл и чувства - като автомат.

# 574
Ееее, стига де ... Болна, нямало да участва ... Прекалява.
С вино, без вино, не съм на диета, уж не съм зла ... Ама ми идва в повече. Че и най-добрия ... за малкия (който ми се стори, че пее на плейбек).

# 575
Кристиян си ми е момченце,  не ме грабва,  макар че с маймуните беше добре.  Християна пее перфектно,  но е скучна и скучна.  Ава ме грабнаха за първи път и много ми харесаха с втората песен

# 576
Именно, уважение за труда, но и за фон не бих си я пуснала.

# 577
  • Вестерос
и на мен, бяха ми скучни... Кристиян и с двете песни се справи, първата ми е много любима и добре го изпя, хареса ми Simple Smile

аман с този Гришо.
Само Християна разревавала Маги,ами Маги ти не си константа.Скучна ми е и това е.

# 578
Да бе, какво беше това с разреваването. Християна не е в състояние да предизвика такива емоции.

# 579
Прекалявате за Християна. На клоун ли трябва да се прави, за да не ви е скучна?
Наистина е най-добрата певица и това трябва да се признае и оцени.

# 580
  • София
Личеше и, че се щади, но си го изпя. Целият концерт е без живец, добре че дигнахме изкуствено градуса.

# 581
Добра техника без мисъл и чувства - като автомат.

Най-точното определение за Християна.

Маги и да се разреве - пак няма да му поврявам - по-голям актьор е от крокодилските сълзи на Саня

Журито на този слабичък концерт какви хвалби тръсна .... оправдание ли си търсят, че точно тези участници стигнаха до тук?

# 582
  • Вестерос
Всеки си има различни разбирания за скучно,но когато е от повече хора значи нещо не е наред. Не се отрича певческите възможности,но мен не ме е разчувствала,не ми влияе гласът й.

# 583
Да бе, какво беше това с разреваването. Християна не е в състояние да предизвика такива емоции.
В теб може и да не предизвиква емоции. В мен предизвиква.

# 584
Християна не е в състояние да предизвика такива емоции.
Доста си категорична и обобщаваща.Както и в изречението
"Мястото на операта е в операта,а на Уитни-в миналото"
Ако ти така чувстваш нещата и са ти такива музикалните потребности и усещания,не означава,че на другите са същите.

Общи условия

Активация на акаунт