Къде в Бургас? (45)

• 90 744
  • 742
  •   1
Отговори
# 510
  • Бургас
Здравейте. Някой пробвал ли е тортите на сладкарниците на ул. Кирил и Методий? На коя тортите са по-вкусни?   Crazy
купих по няколко парчета и от двете за проба, не ми харесаха, като че ли тези на ЧАР са малко по-добре, но като цяло евтини и кофти

# 511
  • Бургас
Само тортите на Чар съм проблава и не съм впечатлена.

# 512
  • където мечтите се сбъдват
Здравейте. Някой пробвал ли е тортите на сладкарниците на ул. Кирил и Методий? На коя тортите са по-вкусни?   Crazy
купих по няколко парчета и от двете за проба, не ми харесаха, като че ли тези на ЧАР са малко по-добре, но като цяло евтини и кофти
Купешките торти винаги са гадни.Правят се с евтини хидрогенирани мазнини.Най-добре е "home made".

# 513
Здравейте момичета,
има едно магазинче за торти, което се води бутик.
Намира се в Центъра, уличката зад пицария Романс,където е магазина на Топ шоп
Честно казано,не съм опитвала тортите им,но сладкишите им са хубави.
Хубав ден  bouquet

# 514
  • Бургас
miss july, г-жа Рамацоти, ~Karina~, благодаря ви за отговорите  Hug

Тортите на сладкарница Чар не струват, пробвали сме няколко вида и всички имат един и същи блат, само украсата им е различна. От другата сладкарница съм купувала само соленки, които не бяха лоши. Мъжа ми е почитател на Марс, а за мен фаворит при купешките торти си остават Маркрит.

# 515
То е ясно, че от домашното по-хубаво няма ..излишно е да се коментира.

Благодаря за отговорите  bouquet Най-вероятно ще заложа отново на Маркрит. А сладкарничката до Топ Шоп правят много хубави сладки и тарталети  Heart Eyes

# 516
  • постоянно
аз съм фен на тортите Неделя - има една сладкарница до бившият Университет .

# 517
Здравейте,
Някой, който е в центъра може ли да провери на ул. Сливница 2( отстрани на Триа, срещу Тенденц) има магазин за био храни, дали има сирене Бурата и на каква цена?

Благодаря предварително!

# 518
Маркрит са и моите фаворити. Още от началото ги харесваме, но не за повод, не харесвам украсата им с фондан. Ей така за всеки ден или за Коледа, Великден купуваме от там.
Сладкарницата срещу Топ Шоп се казва Креми. Правят наистина много хубави сладкиши, тарталети, меденки. Тортите сме ги опитвали, но не се е настанил в умът ми някакъв особено специален вкус.  Mr. Green

This_season, днес ще ходя натам, не обещавам, но ще гледам да не забравя да проверя. Някой е гледал Черешката на тортата снощи май  Joy

# 519
А за Захаро какво мнение имате?На 8-ми март дъщеря ми има РД и след доста търсене попаднах на техния сайт.Разбрахме  се да поръчам тортата,която харесах поне 2 дни предварително.Детето става на 1 годинка,децата които ще поканим също ще са около и над годинка,та мисля че повечето не са опитвали торта.Не знам дали майките им ще дадат да опитат и сега се чудя с какъв блат и пълнеж да поръчам,та все пак да могат да хапнат децата...За домашна не бих рискувала-аз много пъти съм се тровила с домашни торти.

# 520
На мен ми харесват Захаро, но не бих дала торта на дете на 1г
Ако държиш децата да ядат торта, по-добре поръчай при Креми

# 521
А за Захаро какво мнение имате?На 8-ми март дъщеря ми има РД и след доста търсене попаднах на техния сайт.Разбрахме  се да поръчам тортата,която харесах поне 2 дни предварително.Детето става на 1 годинка,децата които ще поканим също ще са около и над годинка,та мисля че повечето не са опитвали торта.Не знам дали майките им ще дадат да опитат и сега се чудя с какъв блат и пълнеж да поръчам,та все пак да могат да хапнат децата...За домашна не бих рискувала-аз много пъти съм се тровила с домашни торти.

Ние харесваме на Захаро тортите и в последните години само оттам купуваме или поръчваме торти за поводи и без поводи. Много са малки дечицата и затова избери според твоя вкус блатовете и кремовете /аз поне така мисля/. Аз лично винаги избирам торти с два вида блат и два или три вида кремове.  Hug

# 522
  • Бургас
Във фейсбук има една девойка Sugar Steffy. Прави уникално красиви торти и най-важното е, че са домашно производство и ползва хубави продукти. Освен това са много вкусни и има голям избор от блатове и кремове. Определено не са стандартните скучни торти със сметанов и шоколадов крем.

# 523
  • Пловдив
На Стефи са и хубави тортите, но са домашни и колкото и хубави да са и продуктите, аз не бих рискувала - дечицата са много малки.

# 524
  • Бургас
в бутик Креми поръчах торта миналата година за РД, нямаха голям избор, аз търсех нещо по-леко, без много шоколад, избрах някаква  еклерова, ОК на вкус, но  докато ядох моето парче, в устата ми изпадна едно малко парче зелена пластмаса

Общи условия

Активация на акаунт