Лидл ::76::

• 84 877
  • 743
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Здравейте!
Има ли още глобуси в Лидл?

Тази сутрин имаше няколко на Халите в София.

# 571
На лидълския глобус диаметърът е 30см. В нета глобусите, които гледах бяха 25см макс. Търсихме за училище и доста се порових. За късмет точно тогава пуснаха тези в Лидл.
Светлината е за разкош  Laughing Много деца използват глобуса като нощна лампа.

# 572
  • sofia
Като светне глобуса се очертава политическата карта, иначе се вижда само физическата.
Светлината му е приятно приглушена, за четене не става. Нашият е от миналата година.
Вчера имаше в лидл Слатина в София.

# 573
Благодаря ви! Дано да има и в Лидъла в Студентски град, че ми е най-близо. Мен ми идва малко голям този, защото няма много място в стаята, но ще го мисля после Simple Smile

# 574
vesi1, този с животните и той ли има политическа карта като светне?

# 575
  • София
Машата ми харесва, загрява доста бързо, не светкавично като пресата ми на Реминктън, но там и цената играе роля  Laughing
Прави хубави къдрици, то си е до техника по-скоро разбира се, но все пак лесно се работи с машата, а и е лекичка, което за мен е важно. Няма да я връщам, като за 25лв е суууупер, купувайте смело. bouquet

# 576
  • sofia
За него не знам. Нашият е другия вариант.

# 577
  • Sofia
Като светне глобуса се очертава политическата карта, иначе се вижда само физическата.
Светлината му е приятно приглушена, за четене не става.
Точно.  
Нашият е с диаметър 25см.

# 578
# 579
Вчера след работа се чудих и маех ,но взех голямата преса + сешоара ,пробвани ,доволна съм  Party

# 580
  • София
В магазина на бул. Сливница (спирка "Оряхово", гр. София) снощи имаше от препарата за спортни тъкани, може би 5-6 шишета. Но не стоят при перилните препарати, а в близост до колбасите - перпендикулярния щанд (ама че го обясних!).
Имаше и 2 глобуса.
Гледах за тая толкова коментирана преса за коса, ами че то било най-обикновена маша. Simple Smile

Иначе взех зелен боб в буркан и го сготвих снощи, стана доста бързо и е хубав.

# 581
РРР нещо си в грешка, машата се ползва за накъдряне, пресата изправя косата.

# 582
  • София
Не знам, на пръв поглед ми се стори, че си е чиста маша. Не съм я разглеждала подробно.

# 583
ами предполагам си гледала машата, а не пресата.
Но и пресата си е най-обикновенна преса, няма нищо специално в нея,освен че е на много ниска цена.

# 584
Те са две преси между другото - малка и голяма.
Четката си е нещо различно - не бих я нарекла точно маша . Просто четка за оформяне .

Общи условия

Активация на акаунт