Нови придобивки в гардероба - 43

• 160 898
  • 721
  •   1
Отговори
# 60
  • Belgium
Мдам, Шано смъкнаха качеството напоследък.

# 61
  • в 1001-та нощ
Благодаря, Момичета Simple Smile двата топа и роклята са от Tally Weijl  Simple Smile Поражения за портмонето след грим срещата  Crazy То иначе кога ще имам 10 минути да вляза в магазин  Grinning

И много добре стоят, много Simple Smile

kopche, Вие с щерката тръгнахте по-рано - не разгледахте ли? Имаше много нови за мен неща и имаше номера Simple Smile Аз явно уцелих момента Simple Smile

Да се похваля с една ризка от Черния петък, много любима Simple Smile

Скрит текст:

И един панталон с висока талия, който взех заради белия топ - страхотен - пак и двата от ЧП.

Скрит текст:

В този магазин повече не смея да вляза  Mr. Green, но и такова обслужване никъде на съм срещала.

# 62
  • София
Алена , кой е този магазин ? Ризата е много хубава , каква е цената ?

# 63
  • в 1001-та нощ
 Blush Sandro Ferrone e магазинът и освен в Дъ Мол го има и в Парадайз, но там не съм влизала Simple Smile

Ризката беше около 100 лв, мисля 96 лв - имаше 30% намаление за ЧП. Има я и в бордо цвят. Има доста по-разчупени дрешки, кожа, аз си взех и едно кожено бюстие, малко тип корсет, слиза под талията.

И четирите неща, които взех обаче са гръцки, не, че има нещо лошо в това - но да няма подвеждане по името на магазина. Предполагам внасят различни марки Simple Smile

# 64
  • София
Благодаря, Момичета Simple Smile двата топа и роклята са от Tally Weijl  Simple Smile Поражения за портмонето след грим срещата  Crazy То иначе кога ще имам 10 минути да вляза в магазин  Grinning

И много добре стоят, много Simple Smile

kopche, Вие с щерката тръгнахте по-рано - не разгледахте ли? Имаше много нови за мен неща и имаше номера Simple Smile Аз явно уцелих момента Simple Smile
О, абсурд, особено с щерката, да тръгна по магазините! Няма да ме пусне да обикалям. Тя се отегчава ужасно! Това си го правя сама през седмицата. Особено сега, когато имам тази възможност. Събирам си идеи и места и си действам на спокойствие. Flutter
А в този магазин за малоразмерни девойки не съм влизала отдавна, въпреки че и в нашият мол го имаме. Ще погледна от любопитство. Grinning

# 65
Аз не мога да намеря снимки, но си взех елече от естествен косъм и малка черна рокля Simple Smile

# 66
Боби, добре си напазарувала след срещата  Mr. Green

Blush Sandro Ferrone e магазинът и освен в Дъ Мол го има и в Парадайз, но там не съм влизала Simple Smile

А къде в Дъ Мол е този магазин, за да го посетя  Flutter

# 67
  • София
Честити придобивки, Луbouquet Откъде е панталончето?  Heart Eyes

# 68
  • в 1001-та нощ
Веси, на ниво 1 е - т.е. над партера, в коридора на Сефора. Когато си до Сефора - качваш се с ескалатора на горния етаж и тръгваш по коридора - в ляво е. Мисля, че някъде срещу него е Дъглас Simple Smile

# 69
  • Belgium
sympathy, мерси  Hug

Zara е - аз от много време търсех рокерски слим панталон, който да изглежда и стои добре и това беше страхотно и съвсем случайно попадение  Heart Eyes

# 70
  • София-Младост
Пуловер

# 71
  • София
sympathy, мерси  Hug

Zara е - аз от много време търсех рокерски слим панталон, който да изглежда и стои добре и това беше страхотно и съвсем случайно попадение  Heart Eyes
Мммм ...попадението е уникално!  Heart Eyes Представям си, каква красотия си с този панталон Wink

# 72
  • Пловдив
Лу кожения слим е уууууникален.

# 73
  • Пловдив
Излязох за подаръци, но нямаше как и аз да не намажа Laughing

Рокля, облечена седи много добре.Взех си и червило в подобен цвят, остана само колието да измисля.

# 74

Общи условия

Активация на акаунт