Нови придобивки в гардероба - 43

• 160 842
  • 721
  •   1
Отговори
# 375
С превозвач не съм, на адрес на познати и те да ми препратят, скъпо мероприятие, доставката е към 50 лв с куриер,мито някакво имаше,ДДС,  ходене до митниците и висене там 2 часа те премятат от гише на гише, не си заслужава усилието, обаче тогава ми беше някаква муха в главата и макар че бях проучила че ги има тия допълнителни разходи, направих две поръчки и се кротнах после

# 376
Поръчвала съм от Америка и не съм имала проблеми, но за една пратка от Нова Зеландия, ми взеха мито.

# 377
Ами какви проблеми да имаш - то или сайта ти начислява автоматично всички мита и ддс или ги плащаш тук.

Пазарувам почти изцяло от американски сайтове, но до американски адрес. Ондин, за кой сайт става дума?

# 378
 Не са ми начислявали нищо отгоре, но и покупките не са били скъпи. Миналата седмица получих калъф за киндъл, тази седмица чакам спирала... Купувала съм и от Виктория сикрет, но и там не бяха ми сложили нищо отгоре. За пратката от Н. З. ми сложиха 20% мито.

# 379
Еха, vivian_my, зелената Furla и белите Converse са страхотни, и по отделно, и в комбинация... Flutter

Честити придобивки, момичета, със здраве да си ги носите...!

Благодаря, нямам търпение да ги поднося... Hug

Между другото някой да има идея откъде мога да намеря бял кожен клин? Може да не е естествена кожа, да по-добре да не е Rolling Eyes

# 380
# 381
  • Sofia
Въпрос - някой поръчвал ли е от Щатите за Европа? Има ли превозвачи, как стоят нещата с митниците? newsm78 Харесах си модел на чанта, който явно го няма в Европа.

Има много ограничен избор от превозвачи / посредници от САЩ. За справка: тази тема.

Най-добре е да си поръчваш сама, ако конкретният сайт праща до България или поне UK (може да предоставиш английския адрес на някой превозвач). Постоянно правя поръчки от САЩ, пазарувала съм няколко пъти и от един австралийски сайт. Peace

20% ДДС се плаща за стоки над 30 лв., а мито – над 150 евро. Още полезна информация – в темата за митницата.

# 382
  • Street of Dreams
Много благодаря на включилите се с полезна информация и се извинявам за оф-топика. От всички сайтове най-ясен е ebay, където са написани 30$ shipping  Crazy и 20$ import charges. Тоест плюс 2/3 от цената.

# 383
  • Милано
Не разбирам....Нали тук всички пишем за новите ни придобивки?Това е моята последна..защо да е реклама?

# 384
  • София
Аленка ме зарази с тази Бершка ooooh! и нямаше начин да не надникна и аз Simple Smile и да не отнеса нещо: Grinning
Взех си ето този наметко/жилетко-елек: Joy

# 385
  • срещу двата комина :)))
ето малко и от мен

Скрит текст:

# 386
# 387
  • София
Няколко неща от уикенда:

тениска  Heart Eyes

още една

топ Heart Eyes в друг цвят  Mr. Green