Нови придобивки в гардероба - 43

• 160 241
  • 721
  •   1
Отговори
# 630
  • Once there was a Hushpuppy...
Купих си това яке от Х и М

Скрит текст:

И едни джапанки от Бенетон Heart Eyes

# 631
Страхотен е костюма  Heart Eyes  Андрюс ли е?

# 632
Страхотен е костюма  Heart Eyes  Андрюс ли е?

Да Heart Eyes Имам и тъмно син, но с рокля Simple Smile И коралов имах, но го продадох, защото цвета нещо не ми харесваше за работа. Специално този плат със студена вълна е страхотен. Никакво избеляване, а тъмно синьото по принцип ми избелява бързо. Та затова и черен взех Simple Smile)))

# 633
Много харесвам моделите им  Heart Eyes  Имам същия модел сако, но зелено и сега се замислям, че ми трябва такъв панталон - черен.
Миналата година си взех тъмносиня рокля с шарено сако, не ми е избеляла изобщо. Прекрасно стои, все едно е ушита за мен  Flutter

# 634
Костюма е прекрасен!  Heart Eyes

# 635
  • в 1001-та нощ
Момичета, да ви попитам, купих си дънки от НМ, които много харесвам, но ме притеснява, че имат етикет, че цапат. Чудя се дали няма да цапат бели тениски, ризи и т.н... Имати ли някакви наблюдения? Tired*

Аз имам от там едни в цвят каки. Не е имало проблеми.

При нов продукт - винаги първо оставям в съд със студена вода. Ако пуска - още тогава водата се оцветява. Изплаквам до бистро. След това в пералнята на бързо пране със студена вода и цветоулавяща кърпичка и деликатен перилен препарат.

# 636
Ммм, Лу, черните Зара боти и коженото яке са доста мои...  Mr. Green Hug

Някои от последните ми неща:

очила  Heart Eyes

раница  Heart Eyes

шал

топ  Heart Eyes

тениска

блуза

суетшърт (мразя я тази дума...)

панталон  Heart Eyes

панталон, пак  Heart Eyes

сако  Heart Eyes

Привет , бихте ли споделили от къде сте купили слим панталона. Страхотен е  Peace

# 637
  • София

Привет , бихте ли споделили от къде сте купили слим панталона. Страхотен е  Peace

Благодаря! От G-Star е Peace

# 638
  • Street of Dreams
Наскоро си взех тази чанта и я боядисах на първия ден на дънките си. Не помня с кои бях, но не бяха НМ. Отдавам го по-скоро на чантата, която вече за нищо не става.
Скрит текст:

Две глезотии от любимите ми Guess

Oбувките едва-едва се сдържах да не си ги взема в два цвята - три седмици се колебах между черните и бежовите... ooooh! Още не съм сигурна за избора си.

Скрит текст:

# 639
  • София
Наскоро си взех тази чанта и я боядисах на първия ден на дънките си. Не помня с кои бях, но не бяха НМ. Отдавам го по-скоро на чантата, която вече за нищо не става.
Скрит текст:

Две глезотии от любимите ми Guess

Oбувките едва-едва се сдържах да не си ги взема в два цвята - три седмици се колебах между черните и бежовите... ooooh! Още не съм сигурна за избора си.

Скрит текст:
Охх...и бежовите са много ефектни  Heart Eyes

# 640
  • Somewhere far away
кецове
 Heart Eyes

# 641
  • София

Страхотна риза!  Heart Eyes Откъде е?

# 642
 Heart Eyes
Много харесвам моделите им  Heart Eyes  Имам същия модел сако, но зелено и сега се замислям, че ми трябва такъв панталон - черен.
Миналата година си взех тъмносиня рокля с шарено сако, не ми е избеляла изобщо. Прекрасно стои, все едно е ушита за мен  Flutter

Да, и моята не е избеляла, и сакото също:))  Heart EyesНаистина са страхотни:) Вземи си черен, няма да съжаляваш:) Има още един модел, който с е по-широки крачоли:) и той стои добре, но ме притесни, че трябва да го нося само с ток, а пък аз често отивам до работа с по-ниски обувки и там слагам токчетата...Simple Smile Сега ще пускат нови цветове. Един от тях е коралов, но по-тъмен от предния.Simple Smile
Mushmoranka, благодаря! Simple Smile Heart Eyes

# 643
  • София
Обувки Тара Heart Eyes Много удобни!

# 644
kopche, страхотни са обувките на Тара, удобни и елегантни Heart Eyes

Би ли казала къде в София ги откри? Аз съм ги намирала с Стара Загора, но много ще се радвам да мога да ги преслушвам тук Hug

Общи условия

Активация на акаунт