Професионални серии за коса - тема 93

• 44 911
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
Ох аз много се натъжих.
Вчера си пуснах алтерна за боядисана коса.
Преди малко ММ ми каза ,че няма да пътуваме утре вечерта а днес.
За празниците няма да сме в града.
И ми стана едно толкова болно и мъчно.
Наложи се да откажа поръчката.
Сърцето ми се къса  Crossing Arms
Добре ,че боите за коса ми пристигнаха днес.
Ако трябваше и тях да отказвам тогава щеше да стане голяма драма .

# 691
Сладуранки,здравейте  Hug
От няколко дена се каня да споделя с вас моята приятна изненада от Алтерните.Последния месец основно тях ползвам.Всеки ден мия косата си.А нея боядисвам всеки месец.Нормално боята ми докъм 13-14 ден е свлечена,особено на бретона,който често мия и изправям по 2 пъти дневно.И белите космаци лъсват с пълна сила.Обаче сега,почти 3 седмици по-късно боята ми не е мръднала.Порастналите корени се виждат,но самия ми косъм не е оголен и с измит цвят.Това се дължи на Алтерните  Heart Eyes Всяка серия е щадяща,без сулфати и калър сейф.Никога досега такова чудо не се е случвало  Flutter
ДЯВОЛСКИ ЧАРОВНА,много жалко.Нищо,пак предстоят празници-за деня на влюбените ще поръчаш  Hug

# 692
  • София
Може ли някой на лично съобщение да ми пусне код за намаление на Алтерна в Арлен?

# 693
Може ли някой на лично съобщение да ми пусне код за намаление на Алтерна в Арлен?
ALT20

Мисля, че може да се вмести на първа страница, че често се пита.

Бубе, супер за цвета  Flutter това звучи примамливо.

Кокоса може без и със нагряване. Епона мисля не се боядисва, та няма проблем с цвета.
Аз слагам и хидратиращи и протеинови след него. Доволна съм. Ще купувам нов буркан скоро.

# 694
  • Somewhere far away
Като сложа кода в полето приложи купон и ми изписва:
Не всички условия за този купон са удовлетворени.

какво трябва  да значи това?  Crossing Arms #Crazy

# 695
Като сложа кода в полето приложи купон и ми изписва:
Не всички условия за този купон са удовлетворени.

какво трябва  да значи това?  Crossing Arms #Crazy
нямам идея, аз съм сложила анти фриз серията  Whistling и ми го приема  Peace

опитай друг браузър, изчисти кеша...
какво слагаш в коша?

# 696
  • Пловдив
В Арлен е записано, че предложенията за коледните комплекти на Алтерна са за два дни, до 21-ви включително. Най-вероятно това е промоцията в момента.

# 697
  • София
ALT20

Мисля, че може да се вмести на първа страница, че често се пита.

bouquet благодаря!

# 698
Вив, Мишел, JLo много ви благодаря, момичета!  bouquet Не се боядисвам, все още, така че ще пробвам с нагряване или пресата.

Harpalike, той не е тайна - ALT20.  Peace

Deathcrush, трябва да си сложила продукти на Алтерна в кошницата, за да ти го приеме. Аз един път пробвах да го приложа преди да съм напълнила кошницата и точно това ми изписа.

bubka, супер!

Илли, да, вчера и днес са комплектите на Алтерна. И остана една за утре и 23ти.

# 699
  • Somewhere far away
Аа хах ох -  че  съм разсеяна. сега видях че това е код само за Алтерна- а аз си мислех, че важи за всички продукти !  Grinning  В кошницата съм сложила лак за коса на ЛП, Секси хеър лилавите Ш+М- но ще пускам поръчката след 25-ти . Flutter Hug

# 700
  • София
Момичета, кажете ми нещо за терапията преди шампоан Терапист  Praynig

# 701
  • Чукарландия
Момичета, пак да попитам: какво представлява тази терапия Kérastase Discipline и как се ползва? Някой пробвал ли я е? Hug

# 702
Малко офтопик-но се коментираше Никс-Да знаете че ЗР чистят количества и след изчерпване вече няма да предлагат марката  Peace

Бубе -много добра новина за Алтерните и боята-ще пробвам и аз 1 месец да съм с тях ако издържа,че всичките са ми като деца и искат внимание  hahaha още не съм пробвала хидратиращите новите  Embarassed

Вчера мих с Кюн серията с арган ш.и м. (черно с жълто),изцяло хидратиращи са без грам протеин.Маската е гъста и твърда,веднага омекоти косата,но стоях само 2-3 мин. и мислех че е и разплетена,Цъ,уж е хидратирана косата но едвам се сресах после,ще вадя Нутритермиците че искам много хидратация,а все не ми е достатъчно.Тази серия на Кюн си я заплювам за лятото за морето,мисля че ще е идеална,с малко повечко престой с маската-косата става мека,обемна и без фризита-това от 2 проби досега.

Виви какво за Тераписта ? -лек балсам е,пази дължините,като терапия се съчетава чудесно с всичко което съм ползвала досега,не утежнява  Peace но не очаквай ефекта на еластайзъра.

# 703
За Никс четох някъде, че като цяло се изтеглят от пазара. Май не е било особено успешно стъпването на пазара ни.

На мен ми е все тая, не съм им фен  Mr. Green

# 704
Момичета, пак да попитам: какво представлява тази терапия Kérastase Discipline и как се ползва? Някой пробвал ли я е? Hug
Бела това е втора стъпка от процедурата която се прави в салон,не за дом.употреба.
Магнолия щеше да я ползва-но изчезна без да даде отчет-ще чакаме отзиви.

Общи условия

Активация на акаунт