В момента чета...43

• 62 837
  • 725
  •   1
Отговори
# 330
  • Belgium
Честита 2016-та! Дано донесе на всички много хубави и стойностни книги /и достатъчно време за четене/  Simple Smile

Започвам годината с "The taming of the queen" на Филипа Грегъри.
Скрит текст:

Magrat* ще чакам подробен отзив  Laughing

Аз започнах 2016 с нещо нетипично за мен - мемоара на създателката на луксозната империя за обувки Джими Чу "Бизнес на високи токчета". Ще видим ще се спогодим ли с тази книга.

И за да я разнообразявам започнах набеллязания от дълго време трилър "Човекът, който не беше убиецLaughing

# 331
  • София
Ще пиша, Лу. Не знаех, че си сред почитателките на Филипа  Grinning

# 332
Честита Нова година на всички! Бъдете щастливи през цялата година  и имайте  повече време за четене!Започвам.
Скрит текст:

# 333
  • на североизток от Рая
 Прочетох първата си книга за годината -

Ако някъде има заключена мъдрост, тя е в тази Книга. Моята Библия!

# 334
Здравейте и  за много години! Обещах си, че тази година ще намирам повече време за четене. Започвам Пътешественикът във времето и неговата жена.

# 335
Завърших "Сбъдната приказка" на Нейъми Хортън - не ме впечатли особено.Започнах "Фантазия в бяло" - на Хедър Греъм Позесъри - грабна ме от първата страница. Много интересна коледна история.

# 336
"Джейн Еър", а след нея "Брулени хълмове".
Има една книга, която от години не мога да дочета - "Души в окови" на С. Моъм. Много тежка книга, някак намирам себе си в нея, дотежава ми, натъжава ме, оставя я, след месеци пак я започна .........

# 337
  • Ямбол
...Започвам Пътешественикът във времето и неговата жена.
Страхотна книга. Четох я на един дъх.

# 338
Здравейте и от мен! Книгата, която започнах в края на миналата година, и която ще довършвам през тази година  Grinning е Убийствено студена - от Луиз Пени. Прочетох първата, хареса ми, затова реших да прочета и втората. Лично за мен авторката не се доближава и на йота до стила на писане и начина на изразяване на Агата Кристи, както я определят в разни статии и материали, но има нещо, което ме грабва. За съжаление, нямам цялото време, което ми трябва, за да я прочета, защото съм с малко, прохождащо бебе вкъщи.  Simple Smile Затова пожелавам на всички през новата година - повече време за четене!

П.П. Преди 3 години, след като бях в емоционална дупка, прочетох книгата на Мадлен Алгафари "Вяра имам", седнах и си направих такъв план, за който говорите и към днешна дата съм го изпълнила - оправих си зъбите, изкарах книжка за кола, спрях да ям джънк фууд, намерих си работа, която да не ме изнервя, забременях и родих!
Така че, за мен има смисъл в тези неща с писането на списъци  Simple Smile

Последна редакция: пн, 04 яну 2016, 08:07 от mi6u-to

# 339
Мишуто, Вяра имам стихове ли са или разкази? Има ли я ел?

Завърших и започнах годината с Хари Хуле и продължавам с него.  Голям фен клуб има, преди време четох в тази тема за него и реших да се запозная обстойно с него.
На края на Спасителя съм.
Чел ли е някой първите две неиздадени в Бг книги? Какво е станало в Австралия?
В Полиция (последната книга) има ли логически край или ще се издават още книги от поредицата?

След него вУУбще не знам какво да започвам.

# 340
Естел,
Вяра имам на М.Алгафари има и стихове, на които не обърнах много внимание тогава. Основната част са отговори на въпроси, зададени от читатели, както и описание на различни случаи от нейната практика като психолог.

Никъде не съм виждала нейните книги онлайн. Мисля, че тя, както и Ваня Щерева, например, пазят със "зъби и нокти", както се казва, труда си, за да не "изтича" за свободен достъп в мрежата. Ако греша, нека някой ме поправи.  Simple Smile

# 341
Прочетох още една красива коледна история "Незабравима Коледа" на Филис Халдърсън. Започвам "Хитрините на чичо Роско" на Пеги Уеб.

# 342
  • Чукарландия
Честита Нова Година! Бъдете живи и здрави! Hug

Започнах "Гроздовете на гнева" - Джон Стайнбек. Любим писател. Peace

# 343
Аз продължавам с книгата от миналата година - Пазителките на гълъбиците. Много моя книга  Heart Eyes
Някой питаше по-рано, май Естел, дали става за подарък. Според мен е прекрасен подарък за жена Peace

# 344
Огромно благодаря на всички,които препоръчаха "Амазонката на Варое". След всички драми,които прочетох напоследък,тази книга ми подейства толкова разтоварващо! От сърце се смях с героите,а последните страници ме накараха да се замисля колко са прости всъщност нещата и как ние сами ги усложняваме. Силно препоръчвам книгата. Ще потърся и други книги на автора,досега не бях чела нищо негово.

Общи условия

Активация на акаунт