Balea, Alverde, Catrice, Essence - 22 (Козметика от ДМ и Лили)

• 84 326
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
Момичета, не помня дали тук четох за маска за крака, която се нанася и после за две седмици се излющва мъртвата кожа. Мисля да пробвам нещо такова и да ви питам в ДМ или Елитис предлага ли се такава маска и дали е ефикасна?

# 601
  • При децата ми

Понеже чета вече няколко пъти, че го препоръчваш да питам: Заздравява ли наистина ноктите, че моите са меко казано меки. Mr. Green Много се чупят, делят. В момента са почти до дъно, защото дори и малко да пораснат се чупят, без значение дали са с лак или без. Sad И само онлайн ли се поръчват продуктите?

И въпрос към iv4enceto_91: Кой беше топ лака на "Catrice", който препоръчваше?

# 602
  • Стара Загора

Кофтито е, че не го виждам в сайта и се опасявам, че очевидно пак са решили да спират хубав продукт. Има някакъв нов 2 в 1. Иначе в нашето Лили топа го има засега. Peace

# 603
  • София
Момичета, в DM са намалени на 20лв.ел.четки за зъби , някой има ли впечатление за тях? Никога не съм ползвала такова нещо.!!! Благодаря.

# 604
  • Сoфия
Момичета, в DM са намалени на 20лв.ел.четки за зъби , някой има ли впечатление за тях? Никога не съм ползвала такова нещо.!!! Благодаря.
И аз преди 10-на дни питах за тях и няколко съфорумки казаха, че са доволни. Канех се да си купя и когато видях, че са намалени веднага си взех.  Hug От 3-4 дни я ползвам - доволна съм! Но все пак да кажа, че никога досега не бях използвала и немога да направя сравнение.  Hug

# 605
  • София
 bouquet Благодаря ти, сигурно и аз ще си взема Grinning

# 606
  • София
А продават ли резервни глави за четките?

# 607
  • Вестерос
Имаше, но за цена не мога да кажа, не помня

# 608
Много яка! Снощи си купих и днес, след работа, ще мина да купя още 4 за всички мъже у дома. 14 лв са три глави.

# 609
И аз да питам за тия четки - подходящи ли са за чувствителни венци? Или да взем направо резервните, които са sensitive?

# 610
Аз да ви попитам дали в Лили има четка за френски, понеже в Avon видях такава за 2.50  Mr. Green а не ми се поръчва една мижава четка.

# 611
  • София
Не съм виждала такава четка ни в Лили ни никъде. И аз я гледах тази на Ейвън и се чудех дали става френския с нея толкова лесно, колкото изглежда. newsm78

# 612
  • София
Здравейте, използвали ли сте депилиращите ленти за лице на балеа? Не мога да си намеря хубави лентички за лице, пробввла съм доста марки вече от дрогериите и нищо не ми допада, все са ми някакви незалепващи и аз не знам как да го обясня  Grinning

# 613
Марсала, аз си взимам кутия с големи ленти за тяло и си ги режа. Стават точно като лентите за лице и дърпат без грешка  Mr. Green
Освен това ги ползвам страшно много време, супер икономично е така  Laughing
Иначе от лентичките, които са  специално за лице най-добре дърпат при мен тези на Дева /аз ползвам ленти само за мустак/  Blush

# 614
Здравейте, използвали ли сте депилиращите ленти за лице на балеа? Не мога да си намеря хубави лентички за лице, пробввла съм доста марки вече от дрогериите и нищо не ми допада, все са ми някакви незалепващи и аз не знам как да го обясня  Grinning

Хитър трик ти е казала •Жана• Peace Аз вземам на Личия и съм доволна
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт