KARADAYI С КЕНАН И БЕРГЮЗАР – СЕРИАЛЪТ И НОВИНИТЕ ИЗВЪН НЕГО – ТЕМА 71

• 43 886
  • 736
  •   1
Отговори
# 510

Гюзел Колкото повече остарява, толкова по-хубав става.  Heart Eyes

Има нещо такова  Wink Grinning Heart Eyes

# 511
Обаче да не забравяме кой ни е събрал тук  Heart Eyes Heart Eyes...че Махир Кара като се разсърди става лошо, заравя лицето си в облак и тежко на земята тогава Laughing Laughing Laughing

Hug Hug

Сърдит-мърдит не е важно,  Laughing Laughing човек като е жаден търпи ли?

Heart Eyes Heart Eyes

# 512
# 513
Спокойна неделя на всички!  Hug Hug Hug

Честито на русия Енгин и от мен. Хубаво име са избрали за бебчето.

А за другия Енгин днес се върти новина, че се готви за участие в нов сериал- "Докато ангелите спят."

Щял да играе твърдоглав и бунтарски настроен син на мафиотски бос.

Керем бей явно се готви да излезе с 4 аса другия сезон.  Joy

Ще видим докъде ще я докара.

....................

Цитат
След тези новини  Grinning и танци  newsm78   галиба Бергюшка не е хамиле.

Нашата работа е малко гладни кокошки сънуват, че Кенан играе зейбек, а Бергита сменя памперси.  Joy Joy

Ако не мислят за сватби и бебета, поне да се връщат на екран. Стига толкова са почивали.  Crossing Arms

# 514
Добро неделно утро! Heart Eyes

Патроните са чок заети с тяхната си програма. Това, че не са на екран, нищо не означава.
Като гледам Берг - ангажименти към Пантен, фотосесии, посещения на приеми в посолства,
подготовка за страни, където ББГ изби рибата при техните рейтинги, започнаха и повторения на сериала...
Халит си снима човекът филмът за онзи Нино, беше и водещ и канен и какво ли не....
Да не говорим за почти месечното си пътешествие из Европата.
Батю се е отдал на пълен релакс, заслужава го човекът, Махир Кара му разказа играта с този балтон - три години. Накрая и оръжие запаса.
Пък и с гадже се сдоби, за ерген човек като него, привикнал на свободен живот, това си е повече от роля,
момето иска грижи, не е шега работа. Joy Joy Joy Joy
Сега и той е на пътешествие.
Ще работят, няма накъде, ама, когато му дойде времето. Grinning Hug

Много хубава, спокойна и усмихната неделя на всички!  bouquet

Последна редакция: нд, 10 яну 2016, 10:45 от Mydream

# 515
Добро утро!  Hug

Цитат
Нашата работа е малко гладни кокошки сънуват, че Кенан играе зейбек, а Бергита сменя памперси.  35 35

Ако не мислят за сватби и бебета, поне да се връщат на екран. Стига толкова са почивали.

Точно така е.  Joy  Искаме, ама те йок! Joy

Синемчето поне тайничко от Кенан да пусне някоя снимчица от Африка . Joy

Скрит текст:

# 516

Eй това пусна Синемка преди малко.

Ние чакаме лъвове, жирафи и зебри.  Joy

То дали изобщо е била вярна информацията за пътуването.

# 517
Казваш, че може да са ги пратили в Африка без време, на топло и далечно място! Joy Joy Joy Joy

# 518
Привет и хубава неделя на всички!  Hug  Grinning Heart Eyes

Eй това пусна Синемка преди малко.

Ние чакаме лъвове, жирафи и зебри.  Joy

То дали изобщо е била вярна информацията за пътуването.

Joy

Пръстен ли ми светка на ръката на Синемка  tooth или той не се слагаше на тази ръка  Wink...Дърпа дявола за балтона с тия селфита  hahaha ...аз пък искам снимка на Кенди Крокодила  Joy Joy Joy Joy

# 519
Горкият Кенан! Ако не се поожени още една година, има да му задават един и същи въпрос, не, че му пука, ама ще станат банални и ще се нерви, като ги вижда...Пък и нова година мина, какво ще им пожелава! Сигурно само ще им казва: Хубав деееееееен! Joy Joy

А и новината за Берг хамиле и тя се вижда, че е партенка, поне засега! hahaha hahaha

Последна редакция: нд, 10 яну 2016, 13:07 от Mydream

# 520

И с гърба си може да играе Grinning Heart Eyes Heart Eyes

...Пък и нова година мина, какво ще им пожелава! Сигурно само ще им казва: Хубав деееееееен! Joy Joy

Ей го на! Коч байряма вече чука на вратата  Wink hahaha hahaha hahaha

# 521
Привет и хубава неделя на всички!  Hug  Grinning Heart Eyes

Пръстен ли ми светка на ръката на Синемка  tooth или той не се слагаше на тази ръка  Wink...Дърпа дявола за балтона с тия селфита  hahaha ...аз пък искам снимка на Кенди Крокодила  Joy Joy Joy Joy

HugПривет и от мен! Не знам за ръката,ама не съм чула да се слага на кутрето. Joy Joy Joy love001 love001 love001 love001

# 522
Не знам за ръката,ама не съм чула да се слага на кутрето. Joy Joy Joy

А, на кутрето ли бил...тьовбе, тьовбе  hahaha Joy Joy Joy

# 523

Денис
 Joy

# 524
Целувки на все!  Hug Hug Hug Heart Eyes

Мъжовете на Керем Чатай за новия сезон на лице, ама за прекрасниците хич нищо не се чува.  Thinking

Предвид кризата им в дизитата напоследък ... и днес прочитайки новината за евентуален още един проект на чичака с парите, та си мисля, дали пък вече няма да започне да събира асаците си в общ проект.

Общи условия

Активация на акаунт