MAC & Sephora - 34 тема

• 96 917
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Мисля, че да Peace На мен не ми поискаха картата.

# 601
  • София
То пък -10% е голямото намаление, понеже! newsm78

# 602
Kopche,да, не е голямо, но за ученичка, която си спестява от джобните, пак е нещо☺

# 603
  • София
Отстъпката е 15 % при покупка над 120 лв.

# 604
Аз си взех днес очилата и не им уважих намалението. Нищо не ми трябваше от този магазин.
Поогледах Бонбона, но реших че за сега ще я пропусна.

Взех си обаче двете четки на Зак Позен Мас и съм много щастлива. Чакаха ме по една бройка и понеже не можах да избера коя да си взема грабнах и двете. Разкошни са, косите са им синьо-зелени. Heart Eyes
Чуден подарък за 8 Март са ми.
Видях в списанието на Дъглас, че червилата МЧР са по 60 лв. и това означава че те скоро ще бъдат тук, въпреки че четох че няма да ги вкарат. Явно само лаковете ще пропуснат.

Ел,  Hug в Прити Шоп има продукта за ексфолииране на устните от 54 лв. на Живанши. Пробвах го на ръка и се шашнах, абсолютно нищо не се случи. понатиснах и пак нищо. пипнах го с пръст супер твърдо. Беше ме страх повече да го напъвам да не го повредя нещо и го оставих. Видях и новия им балсам за устни с цвят и го оставих
Следващия ми балсам за устни обаче е Шанел. Чуден е, обаче цената му е срамна.

Пробвах и новите червила на Живанши с масло от черна роза. Хубави са, мазнички, не много пигментирани и предполагам, че ще са супер комфортни на устните, аз обаче червила, освен ако вече не е нещо извънземно не купувам.

# 605
  • гр. София
Денси, какво е МЧР?  newsm78
Каква цена бяха четките?

# 606
Малка Черна Рокля. Hug
Кабукито е 104 лв., а Ангелското крило е 80 лв.

# 607
  • Berlin
Тъкмо за балсама на Шанел мислех да питам, че се присетих нещо. Чела съм преди мноооого време ревю от Resident konte за него, много беше доволна. Дали бе беше първият пост. 😄 Ползвали ли сте го? Аз сега съм с бурканчето на Nuxe (2ро) и съм много доволна, при мен сякаш и леко ексфолира.

# 608
  • София
Денси, благодаря ти много за информацията  Hug
Много се радвам, че ще ги има червилата МЧР. В действителност когато дамата от Герлен писа, че няма да ги има, беше в коментар към снимка на лаковете, та реших, че става дума за серията като цяло  Embarassed

Аз съм вече трети месец с балсама на Шанел и не съм доволна. Може да поддържа състоянието на нормални устни, но не и да се бори дори и с лека сухота  Peace Диорският е малко по-добър.

# 609
  • гр. София
Може ли снимка или линк на тези червила от МЧР?  Mr. Green

# 610
  • Бургас
И аз мн. се радвам,че ще ги има тук.Друго си е да ги видиш така на живичко цветовете. Heart Eyes

# 611
  • София
Може ли снимка или линк на тези червила от МЧР?  Mr. Green
http://fr.feelunique.com/p/GUERLAIN-La-Petite-Robe-Noire-Lipstick-2-8g (в момента има възможност за поръчка с 25% намаление).

# 612
  • гр. София
Мерси, отново съм пас.  Party

# 613
Здравейте момичета bouquet
Решила съм да се обзаведа с неща на Герлен, ето тези, ще помоля за насоките ви откъде мога да поръчам евентуално, от бг сайт или .... newsm78
-Meteorites Baby Glow  Clair  Light
-Guerlain tenue de perfection foundation 01 beige pale
-MÉTÉORITES BASE PERFECTING PEARL ANTI DULLNESS
-Guerlain Météorites цвят Medium 3 (Toning Facial Pearls)

# 614
  • София
Deli, виж във feelunique или в enzo.

Общи условия

Активация на акаунт