Розова вода

• 11 392
  • 56
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Може да се ползва като тоник за кожата - преди крема за лице, в горещите дни за освежаване и т.н., да се направи лосион за почистване на грим, за кулинарни приложения също така. Като се замисля за година ползвам около 3 шишета от 250 мл. Отделно (макар и по-малко като количество) са другите флорални води.

# 16
Какви други флорални води използваш, аз съм спряла на лавандула, още да си взема, гледах и разни френски, от върбинка и лимонова трева ми хванаха окото

# 17
  • София
Със смесена кожа съм и много, ама наистина много харесвам тази от маточина. Всяка сутрин пръскам от нея. Кожата ми е доста спокойна и избистрена. Единственото, което не се харесва на всеки, е ароматът на маточината - билков и стипчиво-цитрусов.
Сега за зимата мисля, че и лайката би ми паснала добре, защото успокоява раздразнената от студа кожа.
Лавандуловата е много хубава и универсална вода. Не я ползвам, защото измивното средство за лице е с лавандула.
Водата от върбинка сигурно ще ухае страхотно Simple Smile

# 18
Харесвам този аромат, шампоани съм си купувала и затова се насочих към него, а за лайката много добра идея, че и аз съм с много чуствителна към студа кожа

# 19
  • София
Аз използвам лавандуловата вода на Алтея. Харесва ми, преди това използвах тази с маточина и с лайка, но най-много ми харесва розовата. Като мирис и действие. Иначе си забърквам и домашни маски с тези води. Розовата на Агива според вас, чиста розова вода ли е ? Използвах я преди време и много добре се отрази на кожата ми, много я успокояваше, докато при Алтея такъв забележителен ефект не видях? На какво се дължи според вас?

# 20
  • Варна
Розовата на Агива според вас, чиста розова вода ли е ? Използвах я преди време и много добре се отрази на кожата ми, много я успокояваше, докато при Алтея такъв забележителен ефект не видях? На какво се дължи според вас?
Ами Алтея ако са капнали и малко от чешмата, за да докарат количество... Wink

# 21
  • София
Розовата на Агива според вас, чиста розова вода ли е ? Използвах я преди време и много добре се отрази на кожата ми, много я успокояваше, докато при Алтея такъв забележителен ефект не видях? На какво се дължи според вас?
Ами Алтея ако са капнали и малко от чешмата, за да докарат количество... Wink
Пък нали уж Алтеята си е чиста натурална био и не знам каква си, с какви сертификати #2gunfire

# 22
  • София
Аз мога да сравня Алтеа с тази на Българска роза Карлово, която ползвах преди много години и нямаше никакви други. Разликата е огромна по отношение на аромат и дейдствие в полза на тази на Алтеа.

# 23
На рефан нещата са далеч от натурални,като започнеш от прозрачните ,разноцветни сапуни и всичко останало,а парабените са много евтини консерванти,често се използват за съжаление,и в много козметични продукти и в доста от скъпите...

# 24
Ами реших да си поръчам на Alteya Organics , сайта на zoya.bg е прекрасен, толкова натурални неща има, изумих се  Grinning Сега ще я пробвам и ще видим резултата. А за косата как се ползва?? Защото има приложение и там.

# 25
  • Варна
Алтея ползвам и аз от две години вече, много я харесвам.

# 26
Нещо друго от сайта да препоръчате ?  Hug

# 27
 Simple SmileКупувала съм си преди био боя за коса, не бях доволна, днес бях решила да си взема едно масло от какао и облепиха от тия в металните кутии, но като им видях тестерите се отказах, а иначе си купих розовата вода и от лайка

# 28
  • някъде по морето
http://www.damascena.net/products.php
Аз ползвам розова вода от тези производители. Страхотна е, препоръчвам...
А бялата роза е роза Алба, тя също е маслодайна, но с по-ниско съдържание на масло.
Затова се предпочита розовата роза - роза дамасцена.

# 29
  • Манчестър
Аз ползвам тази на Карлово за почистване на лицето...доволна съм.

Общи условия

Активация на акаунт