За тези, които четат любовни романи - тема 21

• 88 832
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
# 211
  • София
Мерси, Романтичка ми я прати  Grinning

ПП Снощи гледах там, но явно съм избързала.

# 212
  • София
Приключих преговора на първите 2 книги от "Сезони на любовта".
Сега съм в процес на търсене.

Да ви "почерпя" с хубава гледка. Heart Eyes

Най-красивите библиотеки по света:

Скрит текст:

тук има още красоти

# 213
  • Плевен / София
Прочетох "Красива забрава" -първата книга от поредицата за братята Мадокс.....няма да пиша, какво ме изненада.... Peace, но ще помоля, ако някой е чел поредицата на английски да сподели нещо за Ти Джей... Praynig

# 214
Прочетох "Красива забрава" -първата книга от поредицата за братята Мадокс.....няма да пиша, какво ме изненада.... Peace, но ще помоля, ако някой е чел поредицата на английски да сподели нещо за Ти Джей... Praynig
Аз се чудя дали да я почвам. Хубава ли е?

# 215
  • Разпиляна във въображението
Обърках "красивите" книги.  Laughing

# 216
  • Плевен / София
ако си харесала Красиво бедствие и Ходещо бедствие и тази ще ти хареса... Laughing

# 217
ако си харесала Красиво бедствие и Ходещо бедствие и тази ще ти хареса... Laughing
Почнах я, пък да видим. В началото съм, но доколкото разбирам действието се развива преди Аби и Травис да се съберат newsm78Оък аз мислех, че е продължение Thinking

# 218
Аз също я чета вмомента и много ми хареса също както и предните две на авторката.Сещам че някой беше писал в предишната тема за,, тайната,, на главната,но няма да я пиша Simple Smile

# 219
# 220
  • Варна
Здравейте,

колко книги на Аби Глайнс има преведени на БГ?

Аз прочетох: Твърде далеч и Розмари Бийч.

# 221
  • Euskal Herria
Две пуснаха Егмонт:

# 222
  • Варна
Благодаря!

Чете ми се следващата...

А на Уитни Грасия Уилямс : Оправдано съмнение 1 и 2 дотук само, нали?

# 223
  • Euskal Herria
Да, последната част щяла да се забави малко - така писа момичето, което превежда.
Егмонт са обявили, че третата книга на Аби Глайнс ще излезе на 13 февруари. Обаче засега имат леко забавяне във сроковете.
Ето за първите 6 месеца на 2016 година какво са планирали да пускат:
http://issuu.com/egmontbulgaria/docs/egmont-romance-2016?e=1975929/31485848

# 224
  • София
https://www.goodreads.com/book/show/18717917-the-missing-link?fr … h_version=service Ей това започнах, май някой го беше препоръчал. На 70% съм и ми харесва доста Simple Smile

Аз, аз  newsm44   И на мен, много изненадващо, взе че ми хареса, обаче не ми казвай какво става, защото съм малко след теб - 62%.  Grinning
В момента съм стигнала 77%, в Сан Франциско са. Абе Джей какви игрички играе с Ариана? За пръв път в книгата ме дразни. Волт ми хареса, жалко, че няма книга за него.

Общи условия

Активация на акаунт