За тези, които четат любовни романи - тема 21

• 88 832
  • 737
  •   1
Отговори
# 270
А,тази коментирали ли сте я ? Мнение? Milenaka ? http://www.goodreads.com/book/show/20877801-just-between-us

Последна редакция: нд, 24 яну 2016, 13:29 от валия

# 271
 Бях я започнала и аз (Consewuences) , но не мога.. това не е любовен роман според мен. Стокхолмския синдром не го слагам в графата "романтика".  Crossing Arms  Бях започнала отдавна една, не й помня името, в която главната е отвлечена, продадена и прехвърляна по бордеи в целия свят. Всичко описано от -до , наркотици, изнасилвания, побои... мне мерси!  И естествено още първия ден пожелава момъка, който я спасява!  Това след месеци плен! Пък той перфектния "кавалер" , вади я от един бразилски бордей, мръсна, пребита и воняща на нечия...  и веднага, ама веееднага  му става..

# 272
  • София
А,тази коментира ли ли сте я ? Мнение? Milenaka ? http://www.goodreads.com/book/show/20877801-just-between-us

Авторката ми е абсолютно непозната  Rolling Eyes

# 273
А,тази коментира ли ли сте я ? Мнение? Milenaka ? http://www.goodreads.com/book/show/20877801-just-between-us

Изглежда интересна, ще я разгледам по-късно. Харесвам книги за втория шанс, ето тези напр. го чакат 10 години, аз си дремя на опашката от 25, но не губя надежда  smile3560 Днес изчетох много резюмета в goodreads, защото все търся и не харесвам, но като прочетох резюмето на тази, се замислих, че това е 4-та или 5-та книга днес, в която главната се казва Софи/я. Ако е късметлийско това име веднага ще се прекръстя, untedenlinden и без това е тъпо Joy

# 274
Прочетох "Пазителка на тайните"  на Кейт Мортън, определено е от книгите, на които нямаш търпение да прелистиш страницата и остават в паметта. Благодаря за препоръката, макар и рядко да пиша, редовно ви чета и мнението ви често съвпада с моето. Simple Smile

# 275
Здравейте момичета,
търся една книга която съм чела преди доста време и бих желала да я препрочета, но не мога да се сетя за заглавието й
Разказваше се за жена планински водач, на която съпругът й умира от измръзване в планината и тя се отказва да е планински водач. Избягл престъпник се е скрил в планината и нейният свекър я убеждава да се качи отново в планината с някакъв полицай и да го потърсят.
Ако някой се сети за името на романа нека пише

# 276
Звучи като Линда Хауърд
Аз прочетох 9 книга за Чарли Дейвидсън и много ми хареса.  Нея я препоръчвам

# 277
  • Стара Загора
Звучи като Линда Хауърд

А името може ли?

# 278
Извинявай,  не съм я чела,  само резюме,  по спомен звучи като нейна книга.  В момента не мога да видя точно.

# 279
  • Стара Загора
Извинявай,  не съм я чела,  само резюме,  по спомен звучи като нейна книга.  В момента не мога да видя точно.
Благодаря ...ще се опитам да я открия

# 280
Здравейте момичета,
търся една книга която съм чела преди доста време и бих желала да я препрочета, но не мога да се сетя за заглавието й
Разказваше се за жена планински водач, на която съпругът й умира от измръзване в планината и тя се отказва да е планински водач. Избягл престъпник се е скрил в планината и нейният свекър я убеждава да се качи отново в планината с някакъв полицай и да го потърсят.
Ако някой се сети за името на романа нека пише

Мисля, че е тази http://chitanka.info/text/27203-na-sever-ot-raja
На север от рая - Сандра Джеймс
Животът му зависеше изцяло от нея.
Съдията Зак Корбет отчаяно се нуждае от планински водач, с чиято помощ да проследи и залови опасен престъпник в коварните Високи планини на Орегон. Единственият достатъчно опитен човек обаче е… жена.
Ранди Пиърс съзнава, че ако не приеме да помогне на Зак, упоритият съдия ще тръгне сам. Ранди Вече е загубила годеника си в подножието на опасните Върхове. Тя се бои, че планината ще вземе нова жертва…

# 281
Здравейте момичета! ЧЕТА ви с интерес и се радвам, че Ви има, защото така разбирам за някой нов роман, за който не съм знаела.
Някой знае ли как се казва повестта за Ели и Адам от първата книга за " Дъблин стрийт " и има ли я преведена на български?

# 282
  • София
Здравейте момичета! ЧЕТА ви с интерес и се радвам, че Ви има, защото така разбирам за някой нов роман, за който не съм знаела.
Някой знае ли как се казва повестта за Ели и Адам от първата книга за " Дъблин стрийт " и има ли я преведена на български?
Ето я - https://www.goodreads.com/book/show/17665083-until-fountain-bridge
Не е превеждана на български, но, според мен, това хич не е голяма загуба. Започнах я с голямо желание, но се оказа пълно разочарование - двамата живеят заедно, тя попада на стари нейни дневници, в които е описвала разни случки с него и през цялото време си спомнят как се били запознали, кой как бил погледнал... Скука. Може на руски да я има.

# 283
Ето я - https://www.goodreads.com/book/show/17665083-until-fountain-bridge
Не е превеждана на български, но, според мен, това хич не е голяма загуба. Започнах я с голямо желание, но се оказа пълно разочарование - двамата живеят заедно, тя попада на стари нейни дневници, в които е описвала разни случки с него и през цялото време си спомнят как се били запознали, кой как бил погледнал... Скука. Може на руски да я има.
Благодаря. Отворих я на английски, но я затворих защото за съжаление английският ми не е чак толкова добър, че да чета романи. Което  е много жалко за мен, защото съм книжен плъх и мразя ограничения,  а в този случай няма да разбера как продължават много истории. Понякога ми се иска да не се създават толкова много книги от поредица, защото не всички ги превеждат и много се ядосвам,че английският ми куца. Обаче това е един добър стимул най-сетне да си налегна парцалите и да го науча достатъчно че да мога да чета свободно.

# 284
Момичета,
вчера започнах поредицата на Алиса Дей за Атлантида. Да си кажа честно допадна ми . Интересни излезнаха книжките. Вие с какви впечатления сте, ако сте ги чели разбира се Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт