За тези, които четат любовни романи - тема 21

• 88 716
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
  • Варна
Благодаря, момичета! Честно казано не очаквах някой да ви отговори, а по-скоро да ме нахока и прати в девета глуха, както се случва в много от темите. Simple Smile Честно казано ми се чете нещо за някаква разтърсваща любов.. Blush Давайте заглавията, които ви оставиха без дъх.   bouquet

# 571
Не ми върви напоследък на вълнуващи книги и това си е:
1.Страшно разочарование беше "Красива забрава" на Д.Макгуайър. С триста мъки изчетох за Ками и Трентън Мадокс! ooooh! С това нейно гадже, с това тяхно приятелство...едни протяжни разговори без всякаква динамика....скукааа! Sick

2."Голямата новина" на Сандра Браун! #2gunfire Там пък всичко се развиваше с бясна скорост! След една страстна нощ героинята забременява от бъдещия кмет! Той се оказва много честен и се женят заради детето, което обаче тя губи.... И незнайно как двамата се влюбват, но всичко се случва толкова бързо,толкова изкуствено че изобщо не можах да усетя героите! newsm78

3.Трилогията на Нора Робъртс "В градината" също не ми се понрави след като през голяма част от книгите авторката описваше цветчетата и дръвчетата! bouquet Отново имаше тайнствен призрак както в трилогията Хотелът и като цяло имах усещането че имам дежа вю.....

# 572
Благодаря, момичета! Честно казано не очаквах някой да ви отговори, а по-скоро да ме нахока и прати в девета глуха, както се случва в много от темите. Simple Smile Честно казано ми се чете нещо за някаква разтърсваща любов.. Blush Давайте заглавията, които ви оставиха без дъх.   bouquet
Малко завиждам на новаците, започващи тепърва да четат любовни романи, защото като прочетеш едно известно количества става все по-трудно да намериш добри истории.
Аз ти препоръчвам "Онази нощ" - Линда Хауърд, убедена съм, че ще ти хареса и също така, че другите момичета ще ме подкрепят Simple Smile
https://chitanka.info/text/28416-onazi-nosht

# 573
  • Варна
Момичета, всички ли четете онлайн? Понеже забелязвам ми давате линкове, а аз издирвам заглавията на хартия Mr. Green. Предполагам някои си имат ел.четци, винаги съм се чудила за покупка на подобно нещо, но ... май искам да усещам аромата на хартия. Flutter Hug
Какво ще кажете за "Нежен бунт"? Blush

# 574
Някой, прочел,, Двор от рози и бодли", може ли да изкаже мнение. Чудя се дали да я почвам  newsm78.Видях че е фентъзи и е част от поредица. Всяка книга за едни и същи главни герои ли е?

# 575
  • Плевен / София
Момичета, всички ли четете онлайн? Понеже забелязвам ми давате линкове, а аз издирвам заглавията на хартия Mr. Green. Предполагам някои си имат ел.четци, винаги съм се чудила за покупка на подобно нещо, но ... май искам да усещам аромата на хартия. Flutter Hug
Какво ще кажете за "Нежен бунт"? Blush
цялата поредица си заслужава да се прочете....Онази нощ, която Валия ти препоръчва я имам на хартия и на четеца, защото искам ли да прочета нещо истинско...не захаросано...това е тази книга....
Сладки приказки на Джули Гарууд и Един удар на сърцето от Теодора Костова са също такива книги и може да се купят на хартия....последната излезе на скоро....има още разбира се....Скотланд ярд за мен е също толкова добра, колкото и Дъблин стрийд за която писа Хриси....
приятно четене...

# 576
Още един глас за Онази нощ  Simple Smile , аз харесвам и Пламъци   на Сандра Браун Simple Smile

# 577
  • Разпиляна във въображението
2."Голямата новина" на Сандра Браун! #2gunfire Там пък всичко се развиваше с бясна скорост! След една страстна нощ героинята забременява от бъдещия кмет!

По-бързо влюбване и женене от една от книгите за Макензи не знам. Освен първата, останалите за мен за просто безумни.

# 578
  • Русе/Germany
Още един глас за Онази нощ  Simple Smile , аз харесвам и Пламъци   на Сандра Браун Simple Smile

Също бих добавила "Рай" и "Истински цветове"

Има и още, но тези ми изкачат първо Simple Smile

# 579
Моите топ са:

1. Гордост и предразсъдъци
2. "Обречена любов" Даниел Стийл
3. "Съдбовен калейдоскоп" Даниел Стийл
4. "Момиченцето на Адел"  Дороти Кумсън
5. "Уитни, моя любов" Джудит Макнот
6. "Нежна победа" Джудит Макнот
7. "Ирландска магия" Нора Робъртс
8. "Ирландска роза" Нора Робъртс
9. "Мъжът на моите мечти" Джоана Линдзи
10. "Роза през зимата"
11. Викингската трилогия на Хедър Греъм
12. "Булевардът на залеза" Елизабет Гейдж
13. трилогията "Травис" на Лайза Клейпас
14. "Работещи момичета" Луиз Бегшоу
15. Ain`t she sweet Susan Elizabeth Philips
16. Lover Awakened J.R. Ward

# 580
stefani70  bouquet Защо не ги групират в серия Crossing Arms
Е ,а де ? Питай ги ? Четох първата,когато още всичко е съвсем в началото. Много сладка поредица.

# 581
Първата и незаменима за мен/прочетох я на 10-12 г. е "Гордост и предразсъдъци".
Следващата е "Ад и рай" /и естествено останалите на Джудит Макнот/.Следват вече по автори-не мога само една: Нора Робъртс, уф...Дж. Ан Кренц/със всичките й имена/,Сандра Браун,Хедър Греъм ....Уаууу не мога да се спра. Мило момиче,чети всичко. Joy Joy smile3529

# 582
Никога не съм се замисляла коя е най-любимата ми книга или да си ги подредя в някаква класация! Изброила съм някои, други съм пропуснала...може би ''Дъблин Стрийт'' е на първо място, защото Брейдън е перфектния мъж от книга за мен! Joy Много от героите ме дразнят с нещо, но той е направо неустоим хихи! Heart Eyes
От историческите романи фаворит ми е "Великолепно" на Дж.Куин! Heart Eyes

Може ли да ми разясните каква е ситуацията около "Правилата на милиардера". Прочетох от читанката четирите части/ откъси и помня, че ги обсъждахте, но не ми се рови назад в момента! Thinking Колко части още ще има, само една книга ли е или поредица и кога може да очакваме продължението? В общи линии все едно чета ''50 нюанса сиво'', героинята страшно дразни! Непохватна, заекваща, девствена...след една среща вече е на колене и позволява да я третират като подчинена! Sick Доста ми е неприятна, но все пак ме интересува как ще се развие историята и какви са проблемите на Кълън? newsm78

# 583
  • Euskal Herria
"Правилата на милиардера" е от 12 части, оформени като отделни книги. Но реално погледнато - все едно са 12 глави. За момента са преведени само тези 4-те, чака се фен превода и на останалите. Но кога - все още не са казали.

# 584
  • София
Някой може ли да сподели впечатление за тази поредица - https://www.goodreads.com/series/100504-forever

Общи условия

Активация на акаунт