Търся/предлагам аватар/подпис! 5

• 342 929
  • 5 914
  •   1
Отговори
# 1 605
Това, което е за СОсито 3 или 4 картинки съм ги виждала на няколко различни потребителки Simple Smile
Търсим от едно и също място, нормално  Wink
Ако някой носи нещо конкретно и е проблем, нека ми пише, задължително ще променя  Peace

# 1 606
  • В полите на Пирин планина
Аз имам комбинация със същия аватар, направена от Акаша. Едва ли ще е проблем да си я нося някой път.  Peace

# 1 607
  • Варна
за мен 3 моля  Hug

# 1 608
  • Перник
Може ли 1 за мен?

# 1 609
Момичета, отбелязах ви  Peace

А относно евентуалното повторение на картинки - действително черпим "материал" от едни и същи места. Правим комбинации според вкусовете и харесванията ни, но е повече от възможно, както и често се получава, да се случват повторения. Впрочем, добре е да си припомним, че за тези снимки не държим авторски права  Wink И нещо друго - често се запазват комбинации, които не се слагат на момента, а се пазят за по-нататък. Означава ли това, че през цялото това време никой друг не може да носи комбинация с подобни снимки? Така че, ако не се нарушава изрично някакво съществено правило и не се копира директно /аз поне винаги "творя" по свое усмотрение, не копирам от други/, нека не си правим забележки за повтарящи се картинки. Ако преча непременно на някой, няма проблем, няма да правя нищо в темата  Peace

# 1 610
  • Вестерос
Не знам защо го приемаш така, просто осведомявах, както други са го правили преди мен и на мен също, в този случай аз видях и го написах  Rolling Eyes На мен лично нищо не ми пречи, но има потребители, които искат примерно да не повтарят и са правили преди това проблеми.

# 1 611
Ами да изясним тогава проблем ли е или не, за да се знае за напред ?

# 1 612
  • Вестерос
Аз казах, че на мен не ми е проблем, НО явно на някои им е , защото са ми правили изречени включително и на ЛС  Peace Просто в случая аз видях и затова и написах, Сосито да знае примерно.

И да уточня, че аз не съм правила с тези картинки, да не си помислиш, че на личностна основа нещо се заяждам

# 1 613
Предлагам в такъв случай при евентуално повторение за в бъдеще на определена картинка настоящия й "притежател" да пише на автора на новата комбинация за това, в случай, че представлява проблем за него. Ако не е проблем, то тогава нека се носят комбинациите с удоволствие от всеки  Peace

Тиф, не мисля, че се заяждаш, просто искам да се изясни този въпрос и за в бъдеще да няма нови недоразумения  Peace

# 1 614
  • Вестерос
Съгласна съм с предложението  Peace Hug

# 1 615
  • София
И 2 за мен, моля. bouquet

# 1 616
Отбелязах те Hug

# 1 617
  • София
Благодаря,  Карина.  Hug

# 1 618