Търся/предлагам аватар/подпис! 5

• 343 081
  • 5 914
  •   1
Отговори
# 5 775
  • В полите на Пирин планина

С удоволствие.  Peace

# 5 776
Благодаря  bouquet

# 5 777
Лейди,много благодаря. Няма да я "нося" много, скоро ще си "прося" нещо бременно.

# 5 778
  • София
Лейди, 5 ако е свободна, моля. Blush

Отбелязвам.  bouquet
Лейди , нещо не мога да се справя с оразмеряването . Изписва ми  ,  че е по-голяма.

Наистина е по-голяма. Ето я оразмерена:

Искам само да кажа, че имам комбинация с почти същите картинки, която правих за играта с балоните и може да си я понося пролетта.

Ето я моята комбинация, която ще си нося пролетта:

# 5 779
  • Once there was a Hushpuppy...
Авалон, зарадвах се, като видях, че си с моя комбинация bouquet Много свежа! Heart Eyes
С актуалната от снощи наградена с Оскар Ема Стоун.

# 5 780
Menyante аз нямам проблем да сме с еднакви премени, но ако на теб не ти е приятно , пиши ми е ще се "преоблека".

# 5 781
  • София
Няма проблем, носи я ! Макар че те картинките стават много малки при теб заради броячите. Но нищо, де.  bouquet

# 5 782
Мили момичета, може ли да ми направите за аватар пролетна картинка на майка с бебе или майка и татко с бебе.Без значение момиченце или момченце  Hug

# 5 783
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Lilka N. ето няколко предложения  Peace

Скрит текст:
1

2

3

4

5

# 5 784
  • Живее на Луната
Момичета, нещо пролетно да ми предложите  newsm78

# 5 785
Белче Hug Heart Eyes
ти "замръзна" на тази комбинация, но е разбираемо с бебка Peace Голямо бонбонче е, сладкиш мамин Heart Eyes

# 5 786
  • Живее на Луната
Хъш, верно замръзнах  Mr. Green За това реших че е време да я сменям в тон с хубавото време навън. Имах много комбинации от "едно време" но скоро си преинсталирах компютъра и всичко затрих, та сега съм гол охлюв. Твоя Джейк е страхотен  Heart Eyes

# 5 787
Мххъъмм, мнооого сладък, бее Crazy smile3544 Heart Eyes

Да, в крак с пролетта нещо новичко. Ако, имам време ще потърся да пусна, ако не предполагам, че и другите ще се включат с предложения Peace

# 5 788
 Захарчето, много са хубави всички!Вземам номер 3  Hug

# 5 789
Авалон, зарадвах се, като видях, че си с моя комбинация bouquet Много свежа! Heart Eyes
С актуалната от снощи наградена с Оскар Ема Стоун.
bouquet Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт