Ти какво сготви? Снимай, покажи?! 128-ма тема

• 475 317
  • 747
  •   1
Отговори
# 600
Ах!  Heart Eyes

Ягоди, боровинки, лилав сладък картоф, банан, домашен соев кефир, соево мляко, ванилия. Посипано с веган маршмелоус и веган карамелизиран кокос.

Детски обяд в деня, когато в училищната столова дават само пица: направи си сам веган чийзбургер. Мандарини за десерт.

Чай от прясна мента, охладен със замразени манго и ягода. Сипан в ръчно изработена чаша от фин японски порцелан, останала от сватбата на дядо ми и баба ми.

Детска вечеря за Фръцлите и две техни проятелки: ориз, домати, черен боб с кимион, ядливи лъжици. Хлапетата нямаха търпение и направих бърза снимка...

# 601
  • Русе
Булгур със зеленчуци

и малко ловджийска наденичка.

# 602
# 603
  • Русе
Тиквен хляб

Пържено филе от сом /прясно уловен/ Simple Smile

Малеби

# 604
  • SHOOT ME 10 $
Тъкмо мислех да покажа днешния ми ръчен хляб и като видях тиквения хляб на Ванката...пък и не само  това... ама ще престраша

# 605
Отдавна не съм пускала снимки, но темата си е все така вкусна и ме мотивира да пробвам нови неща! И двата хляба на момчетата от последните два отговора са прекрасни!

Ето подбрани снимки от мен от последните месеци:

Руло от тиквички по рецептата на Кулинарен Еликсир. Пълнежът при мен беше мус от козе сирене и авокадо.

Превъзходното веган къри с нахут, патладжани и тиквички по рецептата на Ани Шакарян. Стана ми любимо и го правих няколко пъти.

Прекрасният шведски ябълков пай по рецептата на Мария Митева-Христоу.

Много вкусен сладкиш със смокини и уиски, също от блога на Мария Митева-Христоу

Лучник по немски, съответно по немска рецепта от един форум.

Орехов пай с орехи пекан по рецептата на Мария Митева-Христоу. Наложи се да повторя, тъй като първият път паят стана отровно сладък за моя вкус по оригиналната рецепта. С леко изменение в тестото (сложих 5 лъжици вода вместо сметана) и наполовина намалена захар се получи идеално! Препоръчвам го!

# 606
Японско къри с пилешко/ Chicken katsu curry

# 607
Мармалад от портокали

Лозови и зелеви сарми

# 608
  • Русе
Midkoo , чудесен ръчен хляб! newsm10

Да похапнем! ............ с чаша червено вино

# 609
rossonera , впечатлена съм от този мармалад от портокали  Heart Eyes Моля за насоки за направата му - рецепта  bouquet

Фея Кръстница, винаги е толкова красиво при теб! Наистина си Фея - превръщаш проста храна в изкуство в чиния  bouquet

И толкова апетитна традиционна храна  Heart Eyes

боб яхния

целувки

# 610
  • SHOOT ME 10 $
Ванкаа   Hug

# 611
Празеник

# 612
# 613
  • SHOOT ME 10 $
Пак се сещам ,че с(малко скандален) коментар за тиквата дебютирах във форума , а сега я заобичах и аз

Вече начената

с ябълки и орехи обмазана с мед

# 614
Фунийки

Хлебчета с маслини и кашкавал

Общи условия

Активация на акаунт