Какво правят жените в менопауза, когато...5

• 236 702
  • 753
  •   1
Отговори
# 120
Мисля си, че не е . Хзт е. И пише, че се изписва една година след спиране на цикъла или след оперативно отстраняване на яйчниците. Ама това е само лаишки прочит от моя страна. Не съм се задълбочавала. Аз от естрогени в излишък малко се страхувам.

Аз доста. Rolling Eyes
Прогестерона не е опасен, но естрогените водят до рак.

# 121
Значи да не го пия?

# 122
Аз не бих го пила. На мен гинеколог ми обясни, че при ползване на ХЗТ, каквато е и тази, има сериозен риск  - заболяване от рак.
Затова ползвам само натурални продукти, както вече спомненах за Фемовита. Е, чудеса не правят, но облекчават неприятните симптоми на менопаузата.

# 123
  • София

И аз не бих го пила. Пия Меносан и съм доволна.

# 124
Благодаря за отговорите.Ще си купя Фемовита.

# 125
Здраввйте ,момичета.Днес бях на лекар. Вече 6 месеца нямам цикъл.Края на 2014г. започна да ми идва на 2-3 месеца.Тогава ходих на лекар, пих Оргометрил и нещата се нормализираха.След това се започна отново.Направиха ми изследвания за хормони TSH,Prolactin  и Progesterone.Всичко беше в норма.Та днес отидох пак на преглед/ при друг лекар/.Препоръча ми да започна да пия Livial . Та искам да попитам някой дали го е пил ?

Извинявай, а на колко години си?  Peace

Казаха ми, че до 2 години и естрогени може да се взимат, ако си здрав
американките пиели до 60 години

Последна редакция: чт, 11 фев 2016, 14:13 от ♥♥ Fiesta

# 126
 На 41г. съм.

# 127
аз съм на 40 но от 39 спря да ми идва но несмея да пия нищо ,сега пробвам с продукти на Аквасорс да видим дали ще има някакъв резолтат

# 128
Аз си поръчах колаген,Омега-3 и магнезий с калций и цинк. Сега обаче се замислям дали може да пия всичко това наведнъж,макар и според указанията на опаковките. Може ли някой по-запознат да ме консултира.

# 129
Аз ползвам крема Мун райс и пия таблетките Мун баланс малко ми понамаляха вълните ,засега това след 20 дневен период

# 130
Аз си поръчах колаген,Омега-3 и магнезий с калций и цинк. Сега обаче се замислям дали може да пия всичко това наведнъж,макар и според указанията на опаковките. Може ли някой по-запознат да ме консултира.

Не мисля, че има причина, поради която да не ги пиеш заедно.

# 131

Според мен обаче, това няма да ти помогне Peace
Защо не ползваш от комбинирани продукти за менопауза, Фемовита и разни подобни.
Взимах тези които изброяваш, без колаген, когато ми започнаха вълните и безсънието.  Peace
А това, което взимам сега помага - Менопейс. Спя и нямам вълни.

# 132

Според мен обаче, това няма да ти помогне Peace
Защо не ползваш от комбинирани продукти за менопауза, Фемовита и разни подобни.
Взимах тези които изброяваш, без колаген, когато ми започнаха вълните и безсънието.  Peace
А това, което взимам сега помага - Менопейс. Спя и нямам вълни.
Аз не се оплаквам от топли вълни. Искам да ги пия,защото в тази възраст количествата им в организма намаляват,нещо като профилактично. На 47 съм.

# 133
  • Пловдив
Здравейте! За сега само едно записче и от мен
И да ви питам - Фемовита как го пиете - почивки правите ли?
Предполагам, че организмът се насища, та е хубаво да има почивки....

# 134
Искам и аз да се включа в темата.На 48г съм.Преди 2 г съм оперирана от миома и с махната матка.Една година след операцията се чувствах добре,проблемите почнаха после.Топле вълни имах за съвсем кратко време,но съм постоянно в някакви депресивни състояния.Реве ми се без повод,нищо не ме радва ,страхове разни.Вече не се издържа,просто не съм аз.Всех си да пия Ремифемин.Момичета някой пил ли го е това лекарство?

Общи условия

Активация на акаунт