Какво правят жените в менопауза, когато...5

• 240 424
  • 753
  •   1
Отговори
# 375
Аз имах миомен възел, колкото орех. Не съм имала никакви кръвоизливи, нито други проблеми.
Накрая изчезна сам, след една тежка операция и 9 дни на пълен глад, даже без вода.

Вела, мерси! bouquet

Имаше разлика в линковете. Не знам защо сега излизат еднакви.
В моя цената беше 10 и нещо$.

# 376
  • Добрич
Едната цена е била в лв, а другата в долари. Зависи как е настроена страницата. на мен ми  е по-лесно в лв., затова си правя такава настройка.

Как така даже без вода? Нали токсините се отделят чрез водата по-лесно?

# 377
Момичета аз почнах това от 10 дни за естроген иначе още мажа с проестогел но след време пак ме почнаха вълните за сега държа фронта и кота добавих тази добавка от ихерб по рядко имам силни вълни. http://in.iherb.com/Now-Foods-Black-Cohosh-Root-80-mg-90-Capsules/433

# 378
Едната цена е била в лв, а другата в долари. Зависи как е настроена страницата. на мен ми  е по-лесно в лв., затова си правя такава настройка.

Как така даже без вода? Нали токсините се отделят чрез водата по-лесно?

Без да пия вода.
Само на системи.

# 379
Дами, да ви попитам. Считате ли навлизането в менопаузата, като здравословен проблем? АЗ лично смятам този преход, като съвсем естествен. Рано или късно, всички стигаме до там, дори и ние. Смятате ли, че мъжът до вас трябва да е информиран за този преход, за страничните ефекти, защото неминуемо това се отразява и на него. Липсата на желание за секс, рикушират ли върху семейните отношения. Темата е много полезна и изчерпателна, мерси.

# 380
Той, този мъж, щом живее с мен, няма как да не знае за голяма част от това, което ми се случва. И не се ли преекспонира малко темата с липсата на желание за секс. Чак пък такова нежелание, че да пречи на семейните отношения, дори и в такъв момент, се случва рядко.  И естествено, че го приемам за нормален процес. То пък и какво толкова се случва. Някой друг килограм отгоре, горещо понякога, малко повече нерви. Ама на кого не се случва.  Макар че нямам качени килограми. Тази възраст си има и чудесни страни. Аз, специално съм в темата, за да получа адекватни и изпитани съвети, за да съм сигурна, че не го преживявам само аз, сиреч за малко съчувствие и съпричастност. И естествено, ако мога да съм полезна на някого.

# 381
Аз пък нямам никакво желание за секс от както нямам цикъл нито се сещам ни то ми се иска, което на моменти ме притеснява, но за сега не е било проблем за моя мъж, дано и за напред  да не е. Да не говоря че съм адски суха от долу не е както преди като имаш овулация.

# 382
vtvt, извинявай, но си позволих да надникна в други твои постове. При теб ми се струва, че има струпване на най- различни фактори. Също и психологически. Изглежда имаш сериозен хормонален дисбаланс, но това е само от погледа на лаик. Надявам се да откриеш правилното лечение за теб. Както се и надявам Блек кохоша да облекчи сухотата, която липсата на естроген е причинил, от една страна. Обаче, забелязах, че четеш и алтернативни източници за лечение и се надявам да откриеш пътя за своето здраве.

Deva, не знам дали случайно ти се е получило , но има една система на гладолечение. Сух режим. При това гладолечение не се консумира нищо, също и вода. Та ти съзнателно или не, си го провела. Нищо чудно, че е изчезнал миомния възел.

# 383
Аз пък нямам никакво желание за секс от както нямам цикъл нито се сещам ни то ми се иска, което на моменти ме притеснява, но за сега не е било проблем за моя мъж, дано и за напред  да не е. Да не говоря че съм адски суха от долу не е както преди като имаш овулация.

Според мен проблемът не е толкова от менопаузата, а е по-скоро емоционален и психологически. Това, че "не е проблем "за мъжа ти фактът че нямаш желание за секс - подлежи на интересен коментар и той не е в негова полза. Ако не харесваш партньора си, не го обичаш, не те привлича и е кофти в леглото, то сухотата и нежеланието са неизбежни. За сравнение- на почти 51г. съм и си имам желание за секс и още как.

sandokanchev според мен разсъждаваш съвършено правилно. Ако се обичате с жена ти и се грижите един за друг менопаузата е последното, което ще ви попречи да сте щастливи.

# 384
Фри, vtvt е млада жена. Мисля, че няма 40. Определено не съм съгласна, че това е типичен случай на менопауза. Вероятно и затова са засилени усещанията.

# 385
Е аз не бих могла да знам на каква възраст е, а и не ме интересува - пишем в тема за менопауза, нали...
А и възрастта не е задължителна - вуйна ми е влязла в менопауза на 36, не знам подробности. Аз - на 49 и то принудително.

# 386
То и аз не съм сигурна. Просто погледнах предни постове и прочетох, че се е опитвала да има детенце. Та оттам. Искаш да кажеш, че няма връзка с генетиката, щом леля ти е била на 36, а при теб са се развили нещата различно.  Но и на леля ти възрастта за навлизане в менопауза не е типична, надявам се ще се съгласиш.
 И да се допълня- нямаме никакъв спор с теб. Аз съм съгласна с мнението ти. Мисля, че даже постът ми над твоя, казва същото. Просто си разсъждавам.

Последна редакция: пт, 20 май 2016, 10:30 от Desi.67

# 387
36 не е нормална възраст да. Относно генетиката - аз с вуйна ми нямам никаква кръвна връзка. За генетиката нямам абсолютно никакви познания, знам само, че би трябвало да влияе. Може би поради това че всяка жена има определен брой яйцеклетки - някои повече на брой, - други жени - по-малко, които и в двата случая в един момент свършват - на по-ранна или по-късна възраст.
По принцип мисля, че начинът на живот е много важен за общото състояние на човек и съответно влияе в голяма степен на възрастта в която влизаш в менопауза.

# 388

Deva, не знам дали случайно ти се е получило , но има една система на гладолечение. Сух режим. При това гладолечение не се консумира нищо, също и вода. Та ти съзнателно или не, си го провела. Нищо чудно, че е изчезнал миомния възел.

Деси, не беше съзнателно. Заради операцията се наложи. Не трябваше да приемам нищо през устата.
Страничен ефект. Wink

# 389
  • Добрич
Момичета, не е точно по темата, но понеже се обсъждаше липсата на сексуално желание, ще ви дам един линк с интересна информация за хармоничните отношения между жените и мъжете, погледнати от енергийна гледна точка.

Общи условия

Активация на акаунт