♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 29

• 77 089
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
  • Разград
Йозета на Ашка: Hulusi, Neriman’ı köşeye sıkıştırdı. Neriman artık son kozunu oynuyor.
Sürpriz kahvaltıda neler olacak?
Neriman, Defne ile Ömer’i ateşle barut misali gece baş başa ofise kilitleme planı yapıyor. Ortağı tabi ki Koray! Bu mükemmel planda işler karışıyor, beklenenden fazlası oluyor.
Bir taşta iki kuş yakalanıyor. Yasemin, Sinan’la başka bir odada kilitli kalıyor. Bakalım bu baş başa geçecek olan uzun gece çiftler için mutlu sonla bitecek mi?
Нериман будет беспомощна перед Хулюси. Нериман воспользуется последней шансом. Что же нас ждет на сюрприз-обеде? Нериман строит планы закрыть Дефне и Омера вместе в офисе. Корай в этом плане ее помощник. В этом великолепном плане все пойдет кругом, и произойдет то, на что даже не надеялись.
На одном камне две птицы сближаются (пословица "Не было бы счастья, да несчастье помогло"). Ясемин и Синан остаются запертыми в другом кабинете (комнате).
Посмотрим закончится ли эта длинная ночь, проведенная наедине для наших пар на счастливой ноте?

# 106
Здравейте  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Според мен сценаристите все още не са решили дали Й омер знае за сделката или не и ако не знае то още не им е дошло на акъла кой да му каже.

# 107
# 108
  • Враца
Скрит текст:
Йозета на Ашка: Hulusi, Neriman’ı köşeye sıkıştırdı. Neriman artık son kozunu oynuyor.
Sürpriz kahvaltıda neler olacak?
Neriman, Defne ile Ömer’i ateşle barut misali gece baş başa ofise kilitleme planı yapıyor. Ortağı tabi ki Koray! Bu mükemmel planda işler karışıyor, beklenenden fazlası oluyor.
Bir taşta iki kuş yakalanıyor. Yasemin, Sinan’la başka bir odada kilitli kalıyor. Bakalım bu baş başa geçecek olan uzun gece çiftler için mutlu sonla bitecek mi?
Нериман будет беспомощна перед Хулюси. Нериман воспользуется последней шансом. Что же нас ждет на сюрприз-обеде? Нериман строит планы закрыть Дефне и Омера вместе в офисе. Корай в этом плане ее помощник. В этом великолепном плане все пойдет кругом, и произойдет то, на что даже не надеялись.
На одном камне две птицы сближаются (пословица "Не было бы счастья, да несчастье помогло"). Ясемин и Синан остаются запертыми в другом кабинете (комнате).
Посмотрим закончится ли эта длинная ночь, проведенная наедине для наших пар на счастливой ноте?

Този озет е съвсем неясен  Shocked 
И това подчертаното  Rolling Eyes Rolling Eyes  Имам едни съмнения свързани с "Тайната"  Thinking Thinking и в петък няма да мога да гледам  #Cussing out #Cussing out, нито да ви чета, нито ще имам нет  #Cussing out

Кара Севда! Най-после Ниханче си  каза мъката и сега ще става, каквото ще става  ooooh!  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 12 яну 2016, 14:55 от mama_an_ji

# 109
Здравейте Hug

Баси гадната новина - 28 годишен сириец камикадзе е извършил атентата в Истанбул на площад Султан Ахмед ooooh! Бог да прости загиналите!  Praynig

И в тази връзка Берк пусна снимка в Инстаграма си

Покрай тази лоша новина и на третия фрагман на Обичта не мога да се зарадвам ooooh! А го чаках с нетърпение Whistling 

Пушачът ми той Heart Eyes

И на къде без моя кифльо Mr. Green

# 110
  • Пловдив
Ужасна новина, потресаваща...в самото сърце на Истанбул, само като си помисля колко пъти съм минавала през това място..Светла памет на загиналите невинни  Cry

# 111
Снимките от 29 еп. на "Любов под наем"

Скрит текст:

# 112
  • София
 Hug Мили момичета, извинявайте за въпроса ми  извън темата:
 Някой ще гледа ли довечера премиерата на "Кралицата на нощта" и ако има такива,
моля за линк. Hug

# 113
Здравейте!
Изчетох всички разсъждения и честно казано и аз вече не знам знае ли Йо не знае ли, обаче знам, че си говори сам и то често Mr. Green . Явно в този сериал това е най-важното да чуваме мислите им, понеже не могат да се изкажат едни на други на глас.
Гледах Статусчето много ми хареса Simple Smile

# 114
Тази вечер чакаме ли фрагман на Статуса  newsm78 newsm78

# 115
  • Враца
Здравейте Hug
Баси гадната новина - 28 годишен сириец камикадзе е извършил атентата в Истанбул на площад Султан Ахмед ooooh! Бог да прости загиналите!  Praynig
Скрит текст:
И в тази връзка Берк пусна снимка в Инстаграма си

Покрай тази лоша новина и на третия фрагман на Обичта не мога да се зарадвам ooooh! А го чаках с нетърпение Whistling  
И на къде без моя кифльо Mr. Green

Sad Sad Sad А  е само началото на лошото  ooooh! ooooh!

А тук Корай не отмъква ли телефона на Йомер  Thinking Thinking А предполагам и на Дефне е намерил начин да го отмъкне  Mr. Green

- тук май са два телефона  Mr. Green

Последна редакция: вт, 12 яну 2016, 19:15 от mama_an_ji

# 116
Светла им памет  на загиналите.   Praynig

# 117
  • Враца
Докато Баръш се лекува май ще разчитаме на ретроспекции, което ще рече какво? Че след 29 серия няма да бъдат заедно ли? Дали няма да се разбере за уговорката и някой да е сърдит  Thinking Thinking (аз го предполагам - на директния Баръшов въпрос - "Някога да си ме лъгала?" - как би трябвало да отговори Дефне - отново с лъжа или с истина  Rolling Eyes - Дефне няма полезен ход - или затъва още повече в лъжи или казва истината и има проблем)
Ако изобщо в тази статия има някаква истина  Mr. Green Mr. Green
Цитат
Сглазили любовь? Звезда сериала "Любовь на прокат" Барыш Ардуч потерял свое здоровье. По сообщению продессерской компании молодого актера взяли на лечение с диагнозом ранней стадии пневмонии. А несколько дней назад утверждалось, что другая звезда сериала Эльчин Сангу получила синдром законченности. Короче, я думаю, что сериал сглазили... Ну ладно, я переговорила с одним из уполномоченных и прямо спросила: "Может вы сильно усложняете условия". Ответ был таким: " Уже более 2 месяцев актеры работают только 5 дней в неделю и график построен так, чтобы они себя не мучили. Все коллеги по работе для нас очень важны. И больше всего то, чтобы они могли делать свою работу в комфорте...". Возможно это был самый быстрый и гуманный ответ на жалобы зрителей: "Сериал всегда снимается в закрытом помещении, они никогда не выходят на улицу". Барыш будет лечится 3 недели. В возникшем промежутке истории будет применяться довольно интересный метод "flash back". А дальше пусть для всех все будет хорошо, и все будут здоровы.
ПЕРЕВОД: Ханифа.

hahaha hahaha hahaha hahaha
Цитат
Lida Rem
Ага. Сначала будут полночи ссориться, припоминая друг другу все обиды, а потом валетиком устроятся на диване и уснут сладким офисным сном А может, вообще, засядут очередную коллекцию рисовать. Глядишь к утру сразу на 2 сезона вперед наваяютДодуматься поцеловаться им, конечно же, не дано.✋ Про "секас" молчу. Это можно только после свадьбы, и то только поздно ночью в кромешной тьме по спецразрешению от сценаристки Так что еще 15 серий - и будет нам поцелуй, а где -то через 30 зазвенят свадебные колокола Дай бог всем терпения!

Последна редакция: вт, 12 яну 2016, 19:52 от mama_an_ji

# 118
Здравейте !  Hug Hug Hug

Преди час чух новината за случилото се в Истанбул.
Светла памет на загиналите.  Praynig

Hug Мили момичета, извинявайте за въпроса ми  извън темата:
моля за линк. Hug

Mìchona42 ,  заповядай
http://www.canlitvizle.co/star-tv
[url=http://mobile.canlitvlive.org/izle/show-tv.html]http://mobi … izle/show-tv.html
На двата линка можеш да  сменяш тв канали . Peace

Благодаря за трея на КС ,резюмето и снимките на Ашка  bouquet bouquet bouquet  Hug Hug Hug

Редактирах линковете  Peace

Последна редакция: вт, 12 яну 2016, 19:55 от лава

# 119
Здравейте !  Hug Hug Hug

Hug Мили момичета, извинявайте за въпроса ми  извън темата:
моля за линк. Hug

Mìchona42 ,  заповядай
http://www.showtv.com.tr/canli-yayin/showtv
http://www.hdtvler.net/show-tv/
https://www.youtube.com/watch?v=5wtt8ah4xyo
На първите два линка можеш да си избираш тв канали . Peace

Благодаря за трея на КС ,резюмето и снимките на Ашка  bouquet bouquet bouquet  Hug Hug Hug
Ето и на Стартв линк!
http://www.startv.com.tr/canli-yayin

Общи условия

Активация на акаунт