До момичетата в Бургас - информация за гинеколог 6

• 123 201
  • 778
  •   1
Отговори
# 525
  • Бургас
Д-р Душепеев и д-р Горанов.

# 526
Здравейте, преоиентирам се към нов гинеколог за несвързани с бременност проблеми. Искам да попитам д-р Люцканов в Маджуров приема ли с направления, и някой правил ли си е изписаните след преглед там изследвания в тяхната лаборатория? Касата покрива ли и тях? (Преориентирам се и от Лина).
Ако може и мнение за д-р Горанов в Трета. Благодаря!:)

Последна редакция: ср, 24 авг 2016, 12:49 от Antonaq

# 527
А др Недялков в кабинета на Минчев ли преглежда мн ли се чака за часове

Дааа, там преглежда (ул.Михаил Герджиков)  вторник и четвъртък. В сайта на доктора има резервиране на часове.

# 528
Момичета д-р Недялков къде преглежда с направления.А и бих те ли ме насочили към гинеколог който би ме приел в събота на преглед понеже всеки ден съм на работа до късно и няма как да отсъствам.Преди три месеца ме оперираха от киста и сега пак се е появила Sad.Благодаря Ви

Преглежда на ул.Михаил Герджиков. Аз днес ходих и ме прегледа с направление. В сайта му на Резервирай час  може да се види кои часове са свободни и кога,но мисля, че не работи в събота.
Д-р Недялков се занимава и с гинекологична ендокринология. Много е внимателен и според мен е добър специалист. Кабинетът също е страхотен. С много добри впечатления останах днес и това,което бях чувала,че е добър професионалист, днес го затвърдих.

# 529
  • Бургас
Знаете ли дали д-р Недялков има колпоскоп в кабинета?
Разгледах сайта, но не ми стана ясно това.

# 530
Знаете ли дали д-р Недялков има колпоскоп в кабинета?
Разгледах сайта, но не ми стана ясно това.

Ами аз поне не мога да Ви кажа. Не обърнах внимание.

# 531
Д-р Недялков няма колпоскоп в кабинета, но мисля че в болница Бургасмед има възможност да направи такъв преглед. Но най- добре да се обадите по телефона.

# 532
Здравейте, може ли някой да изкаже мнение да д-р Данов, ендокринолог. Попаднах на сайта му случайно и ми направи добро впечатление. Подготвям се за ин витро опит, а проблемите с щитовидната жлеза се оказаха по-сериозни отколкото очаквах и търся добър ендокринолог да ме проследи.

# 533
  • Бургас
 Lily... , на мен когато бях бременна ми препоръчваха д-р Димитрова
Скрит текст:
/в поликлиниката срещу х-л "Космос"/, понеже обаче нямаше предварително запазване на часове, а аз бях с проблемна бременност и нямах възможност да чакам 2-3 часа за преглед, така и не отидох. Всички АГ обаче ми препоръчваха нея. В крайна сметка ме следи д-р Великова, доволна съм, но тя вече май работи само в частния си кабинет.
Сподели, моля те, ако отидеш при д-р Данов как е минало и доволна ли си /аз не съм бременна сега, но по принцип ми трябва ендокринолог, затова питам/.

# 534
  • Бургас
Здравейте, д-р Недялков къде преглежда сега?

# 535
  • Пловдив
Здравейте, д-р Недялков къде преглежда сега?

В кабинета на Д-р Минчев, на ул. " Михаил Герджиков".

# 536
Здравейте, момичета  Hug
Откриха ми миоми, ходих на преглед при д-р Ризова миналата година и тя ми препоръча да направя контролен преглед след 6 месеца. Но мина година и вече трябва да отида пак на преглед. Търся съвет от Вас - ако имате същия проблем при един и същи лекар ли следите състоянието си или при различни?

# 537
  • Пловдив
Здравейте, момичета  Hug
Откриха ми миоми, ходих на преглед при д-р Ризова миналата година и тя ми препоръча да направя контролен преглед след 6 месеца. Но мина година и вече трябва да отида пак на преглед. Търся съвет от Вас - ако имате същия проблем при един и същи лекар ли следите състоянието си или при различни?

На мен също ми откри миома Д-р Ризова преди седем години, по време на секциото.Следях се при нея и при Калчева, сега съм при Д-р Недялков.Важното е да не растат миомите.

# 538
Здравейте, момичета  Hug

На мен също ми откри миома Д-р Ризова преди седем години, по време на секциото.Следях се при нея и при Калчева, сега съм при Д-р Недялков.Важното е да не растат миомите.

Благодаря Горгона  bouquet Разбирам, че си доволна от д-р Ризова тогава, когато си била при нея.  Peace

# 539
  • Пловдив
Да, много съм доволна.Бях с проблемна бременност, следеше ме под лупа и винаги е била на разположение, след раждането също ме наблюдаваше с повишено внимание , само хубаво мога да кажа за нея.

Общи условия

Активация на акаунт