В темата с ЧААТАЙ, в отровно-меден УЛУСОЙски рай - ТЕМА 204

• 30 224
  • 730
  •   1
Отговори
# 375
  • Яко в Матрицата...
Ани, ще гледаме ли, ако лелка пише сценария? Rolling Eyes Joy Joy Joy Joy

# 376

в Т пак ревнаха със споменаването на леля  Joy Joy Joy Joy

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

не се впрягай бе, няма да е тя  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 377
Ако е тя, много жалко ... значи Киво я отсвири явно след провала на КСШ, батЮ сигурно не ще да чуе за нея .. и ади да я натресат на Чачко.  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! Клунито не вижда ли какво става? Тя да не е единствената сценаристка в Турция?

Ако е тя аз може и да не гледам, дори не знам дали мога да и дам шанс. Отсега ми се гади  Sick Sick Sick

# 378

в Т пак ревнаха със споменаването на леля  Joy Joy Joy Joy

Ох, бе,  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo разхвърчаха се гилзи...  Joy Joy Joy Joy

И колко е сериозен анонса? какво пише?

Ани, споко, той и Чачи учи стрелба в момента... и е по-близо до нея  hahaha hahaha hahaha

# 379
  • Яко в Матрицата...
Ако е тя, много жалко ... значи Киво я отсвири явно след провала на КСШ, батЮ сигурно не ще да чуе за нея .. и ади да я натресат на Чачко.  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! Клунито не вижда ли какво става? Тя да не е единствената сценаристка в Турция?

Ако е тя аз може и да не гледам, дори не знам дали мога да и дам шанс. Отсега ми се гади  Sick Sick Sick

И аз си мисля, че няма да е тя... Или пък повече ми се иска да не е тя Rolling Eyes

# 380
дори и да е леля, което няма да стане  Naughty после да почерпите  Laughing, пак ще гледате, не ми се правете  hahaha hahaha hahaha hahaha  НО... има нещо хубаво - нЕма да превеждате  Party Party Party Party Party Party Party Party  и джадЪ ще почиваааааа  Party Party Party Party

ади да се почерпим отсега  Joy Joy Joy Joy Joy

Heart Eyes Heart Eyes

# 381
дори и да е леля, което няма да стане  Naughty после да почерпите  Laughing, пак ще гледате, не ми се правете  hahaha hahaha hahaha hahaha  НО... има нещо хубаво - нЕма да превеждате  Party Party Party Party Party Party Party Party  и джадЪ ще почиваааааа  Party Party Party Party

ади да се почерпим отсега  Joy Joy Joy Joy Joy

Heart Eyes Heart Eyes

добре, че има такава хубава почерпка  Crazy Crazy Crazy Crazy

до септември има много време  Party Party Party ама като се сетя и ме хваща яд  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

лека нощ  Hug Hug Hug Hug Hug

Лу  Hug пише това, което беше писала Ранини. тези явно сега го прочетоха.  #2gunfire #2gunfire че Едже ще пише сценария на новия сериал на Чачко и пак ще е римейк на Холивудски сериал. 

Може да е Хорейшо  hahaha hahaha hahaha hahaha

ади лека  Hug Hug Hug

Последна редакция: нд, 24 яну 2016, 22:24 от Ани (Aniska)

# 382
дори и да е леля, което няма да стане  Naughty после да почерпите  Laughing, пак ще гледате, не ми се правете  hahaha hahaha hahaha hahaha  НО... има нещо хубаво - нЕма да превеждате  Party Party Party Party Party Party Party Party  и джадЪ ще почиваааааа  Party Party Party Party

ади да се почерпим отсега  Joy Joy Joy Joy Joy

Heart Eyes Heart Eyes

добре, че има такава хубава почерпка  Crazy Crazy Crazy Crazy

до септември има много време  Party Party Party ама като се сетя и ме хваща яд  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

лека нощ  Hug Hug Hug Hug Hug

Лу  Hug пише това, което беше писала Ранини. тези явно сега го прочетоха.  #2gunfire #2gunfire че Едже ще пише сценария на новия сериал на Чачко и пак ще е римейк на Холивудски сериал. 

Може да е Хорейшо  hahaha hahaha hahaha hahaha

ади лека  Hug Hug Hug

Благодаря, лека нощ!  Hug Hug

Heart Eyes Heart Eyes

# 383
# 384
  • Яко в Матрицата...
Няма да се къхарим отсега кой ще е сценаристът... Joy А че ще гледаме, то е ясно Laughing

Лека нощ Hug Hug Hug Hug Hug

# 385
  • София
Добро утро, ято  Hug Hug Hug

Предлагам ви горещи латино ритми след терзанията за Едже  Laughing Laughing Laughing Laughing
То е ясно, че ще гледаме Чачо в каквато и сапунка да ни го поднесат  Peace Дано има добри партньори, с които да компенсират останалите кусури  Heart Eyes

Иве  Hug Heart Eyes
Скрит текст:
Тоз Скамарчо голям чаровник  Flutter Flutter Само не успях да си изтегля втората част, че са забравили да ми качат програмката за целта  hahaha hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: пн, 25 яну 2016, 08:44 от viv4o

# 386
Добрютру!  Hug Hug Hug

То е ясно, че ще гледаме Чачо в каквато и сапунка да ни го поднесат  Peace Дано има добри партньори, с които да компенсират останалите кусури  Heart Eyes

Анджак!  newsm10 Друг е въпроса дали с едно или с две очи. smile3503

Вивчо,  Heart Eyes Hug втората част я има в замунда.  Peace

# 387
  • близо до брега на морето
Добро утроооо Hug Hug Hug
Че ще се гледа е ясно-ма вече ме заболяха гьозовете от стискане бе-етер Laughing
Крайно време е да гледам с двете-е така Shocked

# 388
Добро утрооооооооо  Hug Hug Hug Hug Hug

абе ще гледаме и още как  Joy Joy Joy да, хубаво е сценария да е хубав и партньорката също  Peace ама да видим  Joy Joy Joy щото аман от самоповярвали си хора  ooooh! ooooh! ooooh!

Скрит текст:
И ако искате да знаете Харисън Форд е слаб актьор.  Naughty Naughty Naughty  Mr. Green Mr. Green Това го казва една много кадърна и много компетентна актриса.  Stop Joy Joy Joy Joy

# 389
  • София
Добро утрооооооооо  Hug Hug Hug Hug Hug

абе ще гледаме и още как  Joy Joy Joy да, хубаво е сценария да е хубав и партньорката също  Peace ама да видим  Joy Joy Joy щото аман от самоповярвали си хора  ooooh! ooooh! ooooh!

Скрит текст:
И ако искате да знаете Харисън Форд е слаб актьор.  Naughty Naughty Naughty  Mr. Green Mr. Green Това го казва една много кадърна и много компетентна актриса.  Stop Joy Joy Joy Joy

Ани  Hug Heart Eyes

Скрит текст:
За това никой не познава Харисън Фрод  hahaha hahaha hahaha hahaha и няма никакви награди и фенове  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha и сигурно е голям връзкар, за да се снима във филми  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт