Брой интимни партньори?

• 57 350
  • 1 484
  •   1
Отговори
# 825
Аз още не мога да разбера защо мъжете се гнусят от други мъже- нали са един пол, няма ли някаква солидарност...и защо примерно аз не трябва да се гнуся от това колко жени са се отърквали в някого.

То не е точно гнус, а доста дълбоки комплекси. Нали ги четем що за стока са тези с непорочните булки със здрав морал Wink А после що и след брака няма секс. Ми няма, копеле, каквото си си избрал, това ще си търпиш.

# 826
А в какъв смисъл? В смисъл, че жената им е неприятна? То тогава би трябвало да им е неприятна още преди да си каже бройката, да й личи някак.

Иначе май е самонавиване. И- както се каза много пъти, усещане за несигурност.

# 827
ау, любимият ми лаф: "какъвто съм го избрала, такъв го ще търпя"

за съжаление не ми е попадало: "каквато съм я избрал, такава ще я търпя"

# 828
  • София - Варна
Сосове, комплекси, манталитет... Mr. Green

# 829
А в какъв смисъл? В смисъл, че жената им е неприятна? То тогава би трябвало да им е неприятна още преди да си каже бройката, да й личи някак.

Аа, не, много си е приятна, ама като за един-два пъти.

# 830
  • София
Късметлийка. Представяш ли си да се омъжи за такъв? За деца да не говорим. Един-два пъти е идеално, за да си научи урока и да бяга от такива, повече не ѝ трябва.

Последна редакция: пт, 12 фев 2016, 10:39 от milenaka

# 831
  • Пловдив
 Laughing Laughing Laughing Laughing Бройките на умните жени не си личат.

# 832

Аа, не, много си е приятна, ама като за един-два пъти.

Мъж, който си мисли, че с един-два пъти е взел всичко от жената, дори от най-разтропаната, най-малкото е слаб в секса. Щом в два сеанса си побира цялата програма...

Несигурността идва от другаде, не от жената.

А понякога точно с такъв партньор, дето говори за непорочност- точно тоя тип може да провокира някоя жена ей така напук да му посади широки и разклонени рога.

# 833
ау, любимият ми лаф: "какъвто съм го избрала, такъв го ще търпя"

за съжаление не ми е попадало: "каквато съм я избрал, такава ще я търпя"

Странно е, че след прецизния подбор, пак не са доволни.

# 834
Цитат
Мъж, който си мисли, че с един-два пъти е взел всичко от жената...
Обикновено хич не ги интересува "всичко" от жената, взимат си това, което ги интересува, после губят интерес.
Права си, че има всякакви възможни сценарии. Но това са по-скоро хипотези, не закономерности.

# 835
Еми да де, ако това, дето го интересува, се побира в два сеанса секс, значи е слаб в секса.

Summer Smile, затова питах дали си излизала реално на пазара на мъже, а то се оказа, че си щастливо омъжена. Обаче ако се беше срещала с такива индивиди, щеше да си смениш философията, тяхното въобще не е моралност, а е въпрос на личностни липси, може би и някакъв хормонален дисбаланс, властна майка, наднормено тегло и други разни комплекси.

# 836
Възможно е.
Всъщност вероятно всеки индивид има някакви си комплекси в една или друга област. Дали пък в по-късна възраст на пазара не остава предимно шкартото  newsm78

# 837
То не е точно гнус, а доста дълбоки комплекси.
Аха, точно тъй Simple Smile
Как точно се нарича този комплекс - да го знам, защото повечето мъже, които познавам го имат, та да им кажа.
Ако имаш син, дано го възпиташ свободен от този комплекс, да е модерен, широко скроен, пък и ти де - че да можеш да приемеш за снаха някоя т.нар. "лека жена". А защо ли все още този израз има негативно звучене, че даже и за обида се използва? Дай да го променим и да измислим нещо по-модерно, да сме политически коректни.
Я направо ако искате, като се запролети сега вземете направете един слът-парад. Тъй де, гей-парад вече има, нека сме прогресивни и да имаме и слът-парад в България.
Ей ги модерните, отворени, разтропани жени. Че даже и мъже има няколко - те вероятно са без комплекси. Пък като ги гледам са и хубавци, въобще мъже-мечта.

Последна редакция: пт, 12 фев 2016, 10:56 от chris78

# 838
Каква ти късна възраст, тия неща се чуват от мъже на под 30, уж на хартия дори всичко им е наред.

На мен пък не ми харесва много тоя slut pride. Не е само до бройка, а и до селективност. Една жена може да е селективна и с по-висока бройка; може да е с ниска бройка и не селективна. В такъв смисъл ако сексуалното поведение разкрива слабости в интелекта и характера, това не е умна, разтропана жена, а момиче с проблеми. Тъжно е, когато се насърчават момичетата с проблеми да задълбочават още проблема.

Последна редакция: пт, 12 фев 2016, 10:57 от The Siren of Titan

# 839
  • София
Ха-ха, еми те мъжете се гнусят и от собствените си сосове, какво остава за тия на чужди мъже.
Ха, че ние да не би да не се гнусим от чужди сосове? Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт