Брой интимни партньори?

• 56 901
  • 1 484
  •   1
Отговори
# 1 110
  • София
Аз съм някаква повредена! Едно време харесвах Себастиан Бах, сега ми е отврат.
За сметка на това редовно бъзикам ММ, че ще го напусна заради Джеймс Хетфийлд /едно време не го харесвах/.
А той ми отвръща, че човека има сумати деца и дълъг брак.
 Mr. Green
Така че сме си заедно.

Дейв Геъм форевър Simple Smile

аз разбирам Танака какво има предвид, но е дълго сега да се разпростирам...

# 1 111
  • София
А по Дейв ме запали мъжа ми! Laughing И на концерт бяхме и почти го пипнах!

# 1 112
  • София
ох, мани, не се търпи  Laughing
сори за спама

# 1 113
ами ако не го види? ще си умре като мен, без да потръпва периодично
Сигурен съм, че имаш негов телефон, facebook или друг контакт.

Няма, така е, както и да го мисля, няма.
Идеално, може да си минала между капките, ама надали. Кой отговор посочи в анкетата?

Нали не очакваш, че жените сме като тоалетни казанчета?! Пълни се, дръпваш и се изпразва. После се пълни с нова вода и така.
Напротив, очаквам да помните и да си спомняте.

Танака, стегни се бе, момче.
Пишеш с Мъж.

Танака или си троли, или е умопомрачен. Все пак подозирам първото.
Или преглежда няколко поста с али-бали и чака да прочете нещо по темата. Очаквам скоро да се изтощите и да говорим по същество.

А информацията я имам защото все из онзи квартал се въртях. Ама това с кварталите си е моя съдба - нещо става и все ме влече към определени места.
Нещо мистериозно и необяснимо те влече натам. Wink

още ме кефи да си го гледам на снимки
И на концерт бяхме и почти го пипнах!
редовно бъзикам ММ, че ще го напусна заради Джеймс Хетфийлд
Това е хипергамията с която живее всяка жена, която я кара да търси или да фантазира за мъж с по-висок статус. В случая L'Agent тества мъжа си как ще реагира на това, че намира някого за по-привлекателен (на бъзик де).

Танака, ми моят мъж беше лошо момче
Беше. Цял живот ще опитваш (несъзнателно) да го превърнеш в доброто момче, което е подробно описано в тази тема - да купува цветя, да търпи всякакви странности, да прави подаръци, да пуска пералня, да те прави винаги щастлива, без условия, без изисквания, без претенции, да ти казва че си красива, за да ти носи валидация и т.н.

# 1 114
    Хич, ама хич не си прав за лошите момчета. Някои жени от млади са наясно, че те са подходящи за закуска, но не стават за вечеря. Twisted Evil

# 1 115
троли, не е възможно двукрако да е толкова елементарно - дори кенгуруто е по-умно

# 1 116
  • София
   Хич, ама хич не си прав за лошите момчета. Някои жени от млади са наясно, че те са подходящи за закуска, но не стават за вечеря. Twisted Evil

направо ме синтезира Simple Smile
което не пречи, обаче, някое от тях да си стои там, отляво Wink

# 1 117
  • София
аз разбирам Танака какво има предвид, но е дълго сега да се разпростирам...
Всички го разбираме, ама лексиконите сме ги затворили отдавна и понятието " завинаги" има друго измерение и значение.
8 пъти гледах Жак Шарие, била съм 5 клас, а Ален Делон и днес ми е тръпка,/ ама в силните си години/ , но не ме е направил емоционален инвалид.
Щом и той не можа, как който и да било средностатистически мъж  да успее? Mr. Green

# 1 118
  • Тра-ла-ла
Танака, не се опитвай да ни гледаш от високо в стил "Къде съм аз, къде сте вий?!". Не ти се получава позата Mr. Green Спри да драматизираш като Риба и да се дуеш като Овен

Предполагам се сещаш, че много от пишещите са 30+, че и 40+...верно ли мислиш, че още припадат по някой, който са срещнали преди 15-20г.?!

# 1 119
да не говорим колко е широка дефиницията "лоши момчета"
Не чак толкова - да бъде нарцисист, егоист, да е емоционално дистанциран, да му липсва съчувствие, да бъде манипулатор, да има антисоциално поведение, да бъде безмилостен, да бъде импулсивен, егоцентрик. Това е поведение което привлича жената повече от всичко. И не го пиша осъдително, аз нямам проблем с това.

И още нещо. В седмицата преди овулация или в т.нар. фоликуларна фаза жената си пада изключително и само по лоши момчета.

# 1 120
Това е поведение което привлича жената повече от всичко.
Ти само с тинейджърки ли общуваш?  ooooh!

# 1 121
на момъка не му хрумва, че имаше време, в което не всички имаха стационарен телефон, а интернет изобщо не съществуваше - какви координати да пазя?  hahaha

с дефиницията ти съм съгласна, но онова с овулацията 'земи го преосмисли  Whistling

Скрит текст:
Цитат
да бъде нарцисист, егоист, да е емоционално дистанциран, да му липсва съчувствие, да бъде манипулатор, да има антисоциално поведение, да бъде безмилостен, да бъде импулсивен, егоцентрик

пп аз съм 95% лошо момче, а когато някой ме ядоса - ставам и 105% - знаех си, че правилно гласувах в анкетата, че съм мъж  Flutter

# 1 122
  • Тра-ла-ла
А, бе, ти дебнеш фазите на жената?! Кога се пристрашаваш да я ухажваш?! Преди да дойде конкуренцията с лошите момчета или след като си тръгнат?! Whistling А бившата, кво?! Под ключ ли я държеше във фоликуларната фаза, че да не хукне?! Joy Голям си дървен философ, ама нещо практиката куца

# 1 123
да не говорим колко е широка дефиницията "лоши момчета"
Не чак толкова - да бъде нарцисист, егоист, да е емоционално дистанциран, да му липсва съчувствие, да бъде манипулатор, да има антисоциално поведение, да бъде безмилостен, да бъде импулсивен, егоцентрик. Това е поведение което привлича жената повече от всичко. И не го пиша осъдително, аз нямам проблем с това.

И още нещо. В седмицата преди овулация или в т.нар. фоликуларна фаза жената си пада изключително и само по лоши момчета.

Оле и картинка чак, колко мило. А знаеш ли, че ако пие противозачатъчни тази твоята хипотетична жена, тая работа не важи? Поради което и с масовото им навлизане се минава от "лоши момчета" на метросексуални като предпочитан вид поетапно. Или не си стигнал до там по биология още   Laughing
Също и ако е над 15 -18 ментално де, но явно това ти е таргет диапазона и без това.

+1 за баса.

# 1 124
  • град-държава
 Laughing
И аз гласувах, че съм мъж и харесвам мъже, които са такива поне един път и половина повече от мен.(и басисти, около 200см високи) Mr. Green
Явно темата има нужда от конкретизиране за лош...

Общи условия

Активация на акаунт