На море в България 2016 - 2

• 111 482
  • 724
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте , и ние ще се отказваме  от турското море, но имам проблем с избора на хотел, защото искаме добър хотел с хубава стая, плаж и добър all inclusive.Моля ви помогнете за избор.Просто като почиваме да ни е наистина приятно и да си заслужава парите.

# 526
  • Beyond the Frontiers
Дюни и Ривиера Peace

# 527
Здравейте , и ние ще се отказваме  от турското море, но имам проблем с избора на хотел, защото искаме добър хотел с хубава стая, плаж и добър all inclusive.Моля ви помогнете за избор.Просто като почиваме да ни е наистина приятно и да си заслужава парите.

Мирамар, Обзор

# 528
...и Риу Хелиос  или Сол Луна Бей - Обзор.

# 529
  • при моите любими
Еврика на Сл.бряг  Wink

# 530
  • Резерват "Северозапад"
Грифидите в Златни пясъци.

# 531

Този не е лош!

# 532

Не само че не е лош, ами е просто много добър!

# 533
Благодарим ви! Ще ги разгледаме.  Hug bouquet

# 534
Здравейте, бих се радвала ако някой сподели мнение за Арапя. От известно време събирам мнения, бях се спряла на вила Марина, но за съжаление се оказа, че вече няма места, както и на поливната бунгала в Арапя. Интересувам се за бунгала Ефтимови, където все още е свободно да споделите мнение, ако някой ги е ползвал  тъй като никъде не виждам мнения за тях, пък изглеждат симпатично на снимките.

# 535
Здравейте ,моля някой да сподели мнение за Морско око в Златни пясъци.

# 536
  • Пловдив
Миналата година бяхме там. Много сме доволни и тази година ще повторим   Wink
Бяхме в апартамент, който беше много просторен. Храната и ресторанта бяха много хубави. Не се чака за маси, няма опашка за храната. От хотела се слиза по едни стълби и се отзоваваш първо на басейна, после е плажната ивица. На басейна е трудно да хванеш шезлонг, на плажа е по-лесно  Simple Smile
На плажа има бар за напитки. По обед свалят пици, кебапчета, хотдоци. Водата в басейна беше много чиста и не ледена, а приятна и децата с удоволствие влизаха и там.
Това накратко. Ако нещо конкретно Ви интересува, питайте, ще Ви отговоря  Simple Smile

# 537
Миналата година бяхме там. Много сме доволни и тази година ще повторим   Wink
Бяхме в апартамент, който беше много просторен. Храната и ресторанта бяха много хубави. Не се чака за маси, няма опашка за храната. От хотела се слиза по едни стълби и се отзоваваш първо на басейна, после е плажната ивица. На басейна е трудно да хванеш шезлонг, на плажа е по-лесно  Simple Smile
На плажа има бар за напитки. По обед свалят пици, кебапчета, хотдоци. Водата в басейна беше много чиста и не ледена, а приятна и децата с удоволствие влизаха и там.
Това накратко. Ако нещо конкретно Ви интересува, питайте, ще Ви отговоря  Simple Smile

newsm10 Благодаря.

# 538
  • София
здравейте
ако някой е бил в хотел Ривиера Бийч ще съм благодарна за мнение. Никога не сме почивали там и по снимки не мога да се ориентирам за плюсове и минуси. Става въпрос за краят на месец август.Лудница ли е, как е морето там като за не плувци, а плицикащи, имали много камъни по дъното, как е храната, и.......каквото се сетите ще е от полза.
Ако до сега винаги сме почивали на Дюни....имали разлика между тях

Последна редакция: ср, 23 мар 2016, 16:48 от Mrs. Jones

# 539
  • Ловеч
И аз да се запиша тук. Предният път бяхме в Детелини - Приморско, тази година сме решили да идем някъде all inclusive през август около 12ти. Някой да препоръча хотел?
п.п. Мнения за Сън палас? Цената им е...странна за 6 нощувки за 2+2.

Общи условия

Активация на акаунт