липса на секс

• 13 905
  • 92
  •   1
Отговори
# 75
През тези две години, в които е липсвала интимност, какви обяснения за това той е давал? Били ли са задоволителни - например здравословен проблем - или просто нищо не е казвал по въпроса, а те е отблъсквал?

# 76
През тези две години, в които е липсвала интимност, какви обяснения за това той е давал? Били ли са задоволителни - например здравословен проблем - или просто нищо не е казвал по въпроса, а те е отблъсквал?

Няма обяснения, все едно да говориш......с радиото или тапетите на стената, няма смисъл....един вид, ако не ти харесва нещо, никой не те спира да си тръгнеш...Не мога да го обясня или преразкажа, странно е, но го има и това, сблъсках се.
Иначе, както написах вече, скандали няма, всичко е възпитано и културно, прави някакви дребни жестове в името на.....знам ли.....на спокойствието у дома.

# 77
Случило се е нещо; нещо се е пречупило преди две години и е добре да разбереш какво е то. Като казвам да разбереш, нямам предвид тягостни, мелодраматични разговори. Някои тук биха помислили, че всеки вид разговор е липса на достойнство. И вероятно са прави. Само че това достойнство така или иначе липсва от 2 години; по-унизителна ситуация от сегашната ти едва ли може да се намери. Тази ситуация обаче може да ти даде отговори, които ще ти бъдат полезни в бъдеще, може да ти даде някакъв ключ към мъжката гледна точка. Така че намери разумен и деликатен начин да разбереш защо така се е случило. Хубаво е, че вече мислиш за себе си, че си приела нещата такива, каквито са, че не си се вкопчила в идеята за него.

# 78
Само аз ли съм този  който смята тази история за поредната пързалка ?
Добра история, но само до там .

# 79
Ами те са няколко вече такива истории. Мъже, които по една или друга причина, отказват интимност. На мен ми се струват правдоподобни. Защото не мисля, че мъжете са някакви секс машини; имат си преживявания, психологически травми, някакви събития, които ги карат да се държат дистанцирано.

# 80
Само аз ли съм този  който смята тази история за поредната пързалка ?
Добра история, но само до там .

А не, извинявай, ама не приемам да ме смятат за трол, който ръси идиотщини из нета или се чуди с каква простотия да си запълва времето. Включих се с коментар към темата, започната от lusiia, тъй като лекинко ми напомни на моята история, разбира се, при нея нещата са МНОГО по-различни и може би обратими.
К'ви парзалки, к'ви 5 лева те гонят?......

# 81
Ами опровергай ме ! Да започнем от там - какъв е точно този друг апартамент , който имате, но ти не знаеш почти нищо за него ? Разясни ни статута на този апартамент , как хем имате два апартамента , хем ти никога не си стъпвала там ?

# 82
Ами опровергай ме ! Да започнем от там - какъв е точно този друг апартамент , който имате, но ти не знаеш почти нищо за него ? Разясни ни статута на този апартамент , как хем имате два апартамента , хем ти никога не си стъпвала там ?

С какво да те опровергае? С нотариален акт, снимки, клипове  ooooh!
Трябва да помислиш малко преди да твърдиш, че някой си измисля. Голем спец стана по пързалките за няколко дни висене. Mr. Green
Кое му е странното някой да има два апартамента?
И къде точно прочете, че тя не е стъпвала там?

# 83
Скъпа Lanfear , очаквам отговора на apk , ти да не не си и сестра ?

# 84
А ти скъпи, какъв се водиш, че да говориш така на хората?
Шеф ли си, форумски съдия ли?

То и аз мога да твърдя, че твоята история е измислена. Само искаш да привлечеш внимание.  Joy

# 85
Прекален светец и Богу не е драг!  Mr. Green

Остави жената на мира, точно пък на теб ще ти дава обяснения!  ooooh!

# 86
Аз я обвиних в измама . И искам отговор на тоя въпрос , само за да и обясня колко неправдоподобна е историята и . Но за съжаление ще трябва да оставим спора за утре . Чао за сега дами .

# 87
Ти можеш да обвиниш всеки във всичко, но това не те прави прав, нито задължава някой да ти дава обяснения! Каква наглост!  Joy

# 88

Ми не четеш внимателно просто , негов си е, друг, ние нямаме брак (тоест не е НАШ), а и този, в който живеем също е негов.

Всъщност няма никакво значение, ако искаш вярвай, ако искаш недей....

# 89
Прекален светец и Богу не е драг!  Mr. Green

Остави жената на мира, точно пък на теб ще ти дава обяснения!  ooooh!

Светец, ама друг път. Като го чета и не се учудвам, че жена му не му е пускала.
Кой знае какво и е правил.
И как само изкривява какво е писала. Ама чукча писател, не читател.

Аууу, обвинил я бил  Joy
И какво ще стане ако не благоволи да отговори на негово величество "светецът"  hahaha

apk, бързо си  снимай личната карта, нотариалните актове, видеозапис на теб и мъжа ти който доказва проблема. Иначе те чака затвор. Така рече "светеца"  Joy

Общи условия

Активация на акаунт