Отговори
# 510

Наздраве!

Нещо споменаха ането!?...

Айре, колажите са много хубави, наистина. Просто ги забравих за коментар покрай основното тази вечер.

На една снимка Башак е с вдигната коса. Прилича на младо момиче на нея.

Фен, верно, че и Киво се снимал на Айфеловата куля!!! Чул ме е той и е решил да ми натрие носа, за да повярвам.  Laughing hahaha Но когато се вдигна подобаващ шум в медиите се убедих, че сватба ще има. И си го признах откровено, че до неотдавна си мислех, че няма да има. До неотдавна, а не изобщо. Ето ми изказа: "     Е, те сега съм спокойна! Имало е сватба. Шегичка! Бях се убедила от по-отдавна."

# 511
Орсич  Heart Eyes аз не съм казала, че не си мислела, че няма да има сватба изобщо, но и ти се съмняваше доста време  Joy Joy Joy Joy Нейсе! Важното е , че дадохме нашето момче  Heart Eyes Дано е направил верния избор, силно се надявам  Praynig Замислих се за Азра и ми стана мъчно за нея  ooooh! как ли се чувства в този ден ... тя не успя  Cry а толкова години се обичаха ...

# 512
коментар на БГ страницата на Киво ooooh!
 smile3505
First pictures! (Big mistake Kivanc!)

Фенче Heart Eyes щом Азра и Киво не са се оженили, значи не им е било писано Peace
Орси Hug и аз съм спокойна, мога да си лягам Crazy

Лека дружки Hug Hug

# 513

Разбира се, че се съмнявах дали ще има сватба! Защото не съм усетила от тях да струи силна любов и страст. Но за един добър брак това не е главното. Защото тези чувства избледняват в един момент. Но дано бракът им да е добър, наистина. И съмнението ми е в Къванч, не в Башак. Напротив, дори се надявам на нея да удържи и закрепи този брак. Защото от всички известни жени до него само на нея би могло да се удаде това. Харесвана или не, отричана, охулена от мнозина, но Башак е личност с характер и присъствие. Нищо, че е почти винаги с полусведена глава, почти неговореща пред журналисти и като че ли на половин крачка след Къванч. А бе, умна хитруша е тя. Казано със симпатия от моя страна.

Благодаря на Варна за приятелското рамо и присъствието ѝ в темата. Варна, само ще те помоля, ако си слушала да те попитам дали коментираха нещо за родителите и тяхното неприсъствие на това важно събитие?

# 514

Благодаря на Варна за приятелското рамо и присъствието ѝ в темата. Варна, само ще те помоля, ако си слушала да те попитам дали коментираха нещо за родителите и тяхното неприсъствие на това важно събитие?

Eдната водеща каза, че за нея било важно родителите да присъстват, тя поне би искала на нейната сватба да е така. Защо не отложили сватбата за дата, на която майката на Къванч щяла да е добре със здравето. Казаха, че имала проблеми и със сърцето, така че не знам коя би могла да е тази дата.

Другата водеща каза, че това не е толкова необичайно, когато става дума за сватби в чужбина и даде примери с други известни личности, чиито родители не са присъствали. Някакви отишли в Сидни на изложение на яхти, хрумнало им да се оженят, направили го и звъннали на родителите си да им кажат, че са подписали. Едната каза, че май и родителите на Бурджу Кара, която се жени днес в Брюксел, не са на сватбата.

После почнаха да правят сметки дали браковете на известни личности, сключени в парижкото посолство  са стабилни.

Направиха преговор на всички новини, излизали за връзката на Къванч и Башак. Горе-долу това.

А, едната каза защо Башак нямала воал.  Joy

Но и двете бяха позитивно настроени.

# 515
Ида само да кажа ................честито...................... Peace  Фенче......... Hug дружки................ Hug доживяхме.............. Mr. Green галиба.............. Joy Joy Joy Joy Да са живи и здрави и много да ни радват диорум............... Praynig Peace Hug

# 516
Орсич  Heart Eyes айде и ти с това невиждане на любов и страст, все едно чета подругите  Joy Joy Joy и защо трябва да го показват  newsm78 Постоянно ли са заедно ? Да Ожениха ли се ? Да Какво повече ? А тия, дето много им личи влюбването  Laughing може и да не стигнат до там  Mr. Green
Варна  Hug страхотна си, много благодаря!  bouquet
Айре  Heart Eyes подругите живи ли са още  newsm78 Joy Joy Joy
Бойче  Hug къде си бе, джанъм, липсваш ми! Айде да ни е честито на всички, които харесваме тази двойка! newsm44
Лека ! Утре ще видим дали ще има повече снимки, повече не мога да чакам ... пък и вече получих това, което исках ...

Последна редакция: сб, 20 фев 2016, 00:14 от queen_fenka

# 517

Харесвана или не, отричана, охулена от мнозина, но Башак е личност с характер и присъствие.

А, ето това е много важно.

Честно ви казвам, никога не съм се интересувала от Къванч. Обърнах му внимание покрай връзката му с Башак. Стана ми интересно, че има връзка с жена като нея.   Явно заради външността му, винаги съм си мислила, че би предпочел някоя глезана тип Барби. И не знам  защо феновете му реагират така. Явно съм от малкото, на които се е издигнал в очите покрай избора му на спътница в живота.  Grinning Grinning Grinning

# 518

Варна, благодаря!

Лека нощ, момичета!

# 519
Да им е честито на Къванч и Башак! Дано се обичат винаги Praynig
Благодаря ви за снимките момичета и за превода на Варна bouquet.
Дано има още снимки утре.

# 520

В този момент:

7 Потребители и 8 Гости преглежда(т) тази тема.

И пак:

10 Потребители и 6 Гости преглежда(т) тази тема. 7 потребиеля скрити

# 521

Време е за първи петли. Я какво бодро и приветливо изражение:

С топла, ободряваща напитка след първата брачна нощ:

И двете топли, любовни думи:

# 522
Добрутроо дружки Hug
Ивана Hug, Бойка Hug
Орси Hug, май от вълнение не си могла да заспиш Simple Smile то и аз така Crazy
темата ни е доста посещава в момента, от вчера на обяд до сега има около 2000 посещения Peace
Варна Hug , наистина си много голямо изключение, да харесаш Киво заради Башак Laughing
за някои е направил голяма грешка Mr. Green
начетох се на тъпотии от рускините в Контакта Close интересно, но хора, които не са фенки на Киво-казват, че са много красива и нежна двойка Peace
Снощи надникнах в темата на Слънцата( да видя каква тъпотия са измислили в Ашка Wink) и там обсъждат Киво Whistling Аптал бил, изгорял, нямал вкус,как можело да си вземе такава жена ooooh! ooooh! ooooh!
то па техните любимци страшни жени са си вземали Whistling- Гюпсе и Сера hahaha hahaha

това, беше лирическо отклонение, ама нали знаете, че яхвам метлата, като ми плюят Кивушка Close Mr. Green

сигурно днес са на първа страница Heart Eyes

едва ли ще има много снимки, явно са ги предупредили гостите да не качват Peace
дано да се появят и малко с гостите Praynig

хубав и усмихнат ден bouquet

Последна редакция: сб, 20 фев 2016, 09:47 от Airra

# 523
Добро утрооо!  Hug Hug Hug
Скрит текст:
Ивана  Hug дано!
Орсич Hug благодаря! Ти не си спала тази нощ, май  Laughing
Няма нови снимки ... е, ще чакаме  Peace
Варна  Hug истинските фенове на Киво се радват за него, а не плюят избора му. Боже, какви неща прочетох за красивата булка  ooooh! ooooh! ooooh! гледала, все едно ще и вадят зъб  Joy Joy Joy Но, аз си знаех, че колкото и хубава булка да е Башак, тези, които не я харесват няма и да я харесат  hahaha
Интересно ми е, ти гледала ли си някой сериал на Къванч ?
Айре  Heart Eyes не се ядосвай, никой не плюе Кивушка, само жена му  Joy Joy Joy Joy Хубаво момче бил, ама без вкус  hahaha Сякаш някой може да каже, чий вкус е най-добър ... Екстра двойка са си двамата! И журналистите снощи им се радваха.

# 524
Попрочетох тук-там за предишните гаджета на Къванч. Изобщо не виждам с какво точно превъзхождат Башак. То да кажеш, че е изпуснал някоя с вид на Мис Свят и ум на атомен физик, че да го ожалиш.   Joy

Нямах време тия дни да се задълбочавам, но хвърлих бърз поглед на интервюта, които са излизали с Башак. Има такива още далеч преди да стане гадже на Къванч. Не можах да ги прегледам подробно, ще го направя, когато ми се отвори време, но в едното ми направи впечатление, че покрай успеха на стайлинга на героите в ЗП са получили с Дениз предложение да водят тв предаване за мода, но са отказали. Башак казва: "Дадохме си сметка, че това не е за нас. Нямаме магнетизма, който се изисква да си на екран и умението майсторски да боравиш с думите."

Колко хора се вглеждат с критично око в себе си, когато получат подобно предложение. Всеки гледа да докопа микрофон и камера.

Общи условия

Активация на акаунт