Отговори
# 540
Ехаааа, имаме си нова снимка Heart Eyes Heart Eyes
Прекрасниии, както казва едната колежка  Mr. Green
ама другата като я прочетох и ми стана зле Sick Sick не мисля да коментирам нищо повече Confused Confused Confused

да ги сложа пак Heart Eyes

# 541
Никой не те кара да я харесваш бе, Ками ... как не го разбра  newsm78 Просто уважи избора на Къванч и не плюй по тях, без да знаеш каква е истината. Щом си съгласна с мнението на колежката - да, за мен си кон с капаци и ти  hahaha Подпухнал бил, не бил щастлив, с крива усмивка, зализан  ooooh! Гроздето е кисело , само това ще ви кажа  Joy Joy Joy Joy

Айре  Heart Eyes Башак отново я изненада неприятно  hahaha не беше нито с кубинки, нито с гол пъп  Mr. Green
от унгарките

Последна редакция: сб, 20 фев 2016, 18:19 от queen_fenka

# 542
  • София
Щом си съгласна с мнението на колежката - да, за мен си кон с капаци и ти  

Значи, когато мнението е различно от твоето- сме коне с капаци! Ти да видиш!  newsm78 newsm78 newsm78
Ами, и аз за теб мога да кажа същото, но не съм седнала да раздавам обиди в ефир.
Разликата е, че аз плюя по тетката, а ти плюеш по всички които не я харесвават- по мен, по колежките, по рускините.....  Защо ме обиждаш мен лично??? Аз теб сравнявала ли съм те с нещо подобно, та ти си позволяваш да го правиш? Казала съм си мнението- а дали на теб ти харесва-не ме интересува.

# 543
Фенче Heart Eyes
Киво пък е толкова хубав на сватбата си, колко не съм го виждала многооооо отдавна Heart Eyes Crazy
но за съжаление има лоши хора, отровни, които с лошата си енергия се надявам да не помрачат щастието им, по някакъв косвен начин Praynig

Предполагам, че и сватбата е била много изискана, също така и весела с хубава атмосфера, но това няма как да го знаем Confused
Къванч показа отново позицията си, че не допуска много хора в личното си пространство Peace

Последна редакция: сб, 20 фев 2016, 18:33 от Airra

# 544

Айре  Heart Eyes Башак отново я изненада неприятно  hahaha не беше нито с кубинки, нито с гол пъп  Mr. Green

Тя и турска народна носия да беше сложила Башак, пак щеше да има мрънкащи.  Joy

Ето защо трябва да следваш собственото си сърце и мисли, да не плащаш данък обществено мнение и да помниш, че любовта на феновете е мимолетна и изменчива. Обичат те, докато се вместваш в собствените им представи.

Цитат
но за съжаление има лоши хора, отровни, които с лошата си енергия се надявам да не помрачат щастието им, по някакъв коствен начин

Много хубаво го е казал народът "Внимавай какво си пожелаваш". Така плюеха по Бурчин, бившата жена на Мурат Йълдъръм. Е, хубаво, накрая се разведоха, ама след това на Бурчин й тръгна много по-успешно и в любовта, и в кариерата.  Мурат не виждам да цъфти от щастие.

# 545
ЧЕСТИТО на най-прекрасните младоженци ura
Да са здрави и щастливи ,и много да се обичат Heart Eyes

# 546
ЧЕСТИТО на най-прекрасните младоженци ura
Да са здрави и щастливи ,и много да се обичат Heart Eyes
мило  love001

Варна, да животът е непредсказуем Peace аз затова се страхувам, от лоши очи и лоши помисли Peace

# 547

Варна, да животът е непредсказуем Peace аз затова се страхувам, от лоши очи и лоши помисли Peace

Добрите мисли са по-силни.   Peace

То това хейтърство предполагам не е от вчера. Мрън-мрън две години и го докараха Къванч до брачния олтар.  Joy

# 548
Айре  Heart Eyes Варна  Hug newsm10 smile3521 smile3521
Камелия, не го казвам , защото мнението ви не е като моето  hahaha Аз и не държа  Naughty Но, много ме нервят хора, които на бялото викат черно, направо не понасям такова нещо. Бях сигурна, че колкото и да е хубава и стилна булката, пак ще се намерят хора, които да я оплюят едно хубавичко ... ей, така , за спорта  Mr. Green И очакването ми се оправда  hahahaНо , не само нея я оплюха - и Къванч не пощадиха, щото видиш ли, се осмелил да се ожени за Башак  ooooh! Ами, давай - ако има да ми казваш нещо - заповядай ! Аз не съм толкова тънкообидна  Joy Joy Joy И  си казвам открито мнението, пък дали ти харесва или не, твоя работа, и мен не ме интересува  hahahaМожеш и да се оплачеш  Mr. Green
Амбър  Hug прекрасни са, да! thumbsup

# 549
  • София
Но, много ме нервят хора, които на бялото викат черно, направо не понасям такова нещо. Бях сигурна, че колкото и да е хубава и стилна булката, пак ще се намерят хора, които да я оплюят едно хубавичко ... ей, така , за спорта  Mr. Green И очакването ми се оправда

Фенче,нали не очакваш от всички твоето бяло да е и тяхно бяло????  Naughty То, нали за това са различни хората и мненията! Излиза, че не понасяш някой да не е на твоето мнение - щом ти я харесваш и е бяла, значи е такава и точка. Ами съжалявам.... но не мога да харесам някоя само защото е облякла булченска рокля. Това не я прави нито по-бяла, нито по-стилна,нито по- красива в моите очи. Всеки има различни виждания за красота и стил. И ако не съм си казала мнението за "стилната и красива" булка, съм го направила само и единствено заради Айрето! Hug

Аз не съм толкова тънкообидна

Само че, аз никога не съм си позволила да те обиждам в форума и пред всички, и не съм си позволила да ти лепя квалификаци, за разлика от теб!

Последна редакция: сб, 20 фев 2016, 19:35 от kamelia741

# 550
Варна, тогава да продължават в същия дух феновете, с мрън мрън и нашите да го докарат догодина до едно бебоче Wink Praynig

малко красота Heart Eyes
утре и аз мисля да сътворя нещо Wink

# 551
Оф, Ками ... ако щеш я харесвай, честно, омръзна ми. Аз само си казвам мнението, за мен е хубава и точка  Mr. GreenЗа Киво също  Laughing
 Joy Joy Joy Joy Joy

Айрич  Heart Eyes благодаря! bouquet
Днес има Статус  newsm44 newsm44 newsm44

# 552
  • София
От много време не съм писала заради някой личности в теми свързани с Киво, колкото и да го харесвам, защото забелязах, че с вятърни мелници не се спори. 

Но някой от последните мнения ме провокираха! Какво точно не харесвате на Башак тези дето я оплювате, че има мозък ли? Или, че не е някоя кифла, която единствено може да ходи по подиума? Че е разведена, че е имала и друг личен живот преди Къванч? Че е различна? За мен това е една от най-приятните и нормални приятелки на Киво от години, харесвах г/д Азра, но всичко след това освен Башак беше леш. Така и не разбрах каква е масовата мания към французойката Флоранс, симпатично момиче, ама всичко умря след като си отвори устата. А Башак е умна, красива, приятна, нежна, различна. А и за пръв път след Азра видях Киво толкова щастлив с жена. Майната им на това, че не е уникална красавица, майната му на това, че не е моделка, майната му на това, че мама не я харесва не се жени тя, майната му на всичко. Щом той е с нея значи я обича, значи за него тя е жената. Какво като не отговаря на нашите изисквания, важен е какво иска дадения човек.  Не разбирам какъв е тоя хейт срещу половинката на любимеца, подобен има и срещу Берен и Кенан, но като човек, който следи Берен изкъсо, никога ама никога не съм я виждала толкова щастлива, защото е важно какво чувстваш, а не какво казват лелките по форумите. За Киво и Башак важи същото. Как пък не се зарадвахте, че човека е намерил според него подходящата, ами почнахте веднага да плюете. Разбирам да я познавахте, да имате лично мнения за нея, ама наистина лично, а не от жълтите медии като Учан Куш и Келебек. 

Отново съжалявам за намесата си, както казвах избягвам да пиша в теми за Киво поради някой фенки, но не се въздържах този път.

# 553
Разбирам да я познавахте, да имате лично мнения за нея, ама наистина лично, а не от жълтите медии като Учан Куш и Келебек.  

Да кажа, че никъде по медиите не съм срещнала лошо мнение за Башак, нито за Башак и Къванч като двойка. И снощи по Учан куш коментираха с положителен тон, сега в последното видео, което е постнато, също накрая  им пожелават щастие от името на екипа. Видях, че и Vogue Turkey са ги поздравили. В понеделник по Канал Д се подновява едно от най-добрите предавания за новини от света на известните. Със сигурност ще коментират сватбата, защото днес пуснаха излезлите снимки и в своя профил в ИГ. Пак ще бъдат положителни коментарите, защото и преди двете водещи винаги са се изказвали ласкаво за Башак. Даже едната няколко пъти споменаваше, че се е срещала на живо с нея и е била впечатлена от излъчването й. 

# 554
  • София
Варна - в началото на връзката им точно Учан пускаха много пиперливи и гадни коментари за Башак и досега едно от тях ми е в главата, защото много ме шокира, та гледам да ги избягвам и тях и Келебек-а.

Общи условия

Активация на акаунт