Любители на котки – Тема 102

• 57 745
  • 767
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте!
Ще си взимам коте на 30 дена. Първото обезпаразитяващо хапче се давало на 40 ден. Може ли да бъде проблем това от здравословна гледна точка за нас през тези 10 дена?

# 76
Да ме поправи някой, ако бъркам, но котето е прекалено малко за хапче. За толкова малко котенце се използва пастичка, пак през устата Peace

# 77
Не знам.
Със сигурност ще го заведем на ветеринар преди да правим каквото и да било.
Също се чудя дали можем да го изкъпем толкова малко?

# 78
Не го къпете, много е мъничко още Simple Smile

# 79
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
По принцип не е хубаво котето да се отделя от майка му преди 40-тия ден, а да го вземете е най-добре на възраст поне 2 месеца. Това е период, в който хем първоначално майка му го кърми, хем го обучава на основни неща като миене, ходене до тоалетна и т.н., хем се социализира играейки с мама и останалите от котилото ... Защо Ви е да вземате коте едва на месец? Това може да не е добре и за Вас, и за котето. Peace
Хапче пък е абсурд! Naughty

# 80
  • София
Често има нещо вярно. Grinning

# 81
  • Варна
Хахахаха! Нашето коте като е виновно и му се скараме за нещо (примерно сваля щората, събаря ваза, качва се на масата, скача ни по главите като спим и т.н.) и веднага хуква към нейното "сигурно място" - банята. В 99% от случаите заравя глава в купичката с гранули и почва виновно да яде  Joy

# 82
Профи, като взимахме Лъки много се чудихме кога да го вземем, понеже беше уличниче, гледано от баба с пенсийка го взехме на 45 дена, но...мисля, че може би заради това така и не се научи да заравя ако.

Препоръчвам по-ксъно взимане на котето!

# 83
  • София
Момичета, понеже разговорът се беше завъртял около консервите, имам една молба към всички ви. Когато изхвърляте празните консерви, преди да ги пуснете в плика с отпадъци, настъпете отвора да го сплескате. Уличните котки, търсейки нещо за ядене в кофите, се опитват да оближат консервите и си заклещват главата в консервната кутия. Умират в мъки... А е толкова просто: настъпваш и сплескваш отвора, и може би спасяваш един живот по този начин.

# 84
  • España (Плевен)
Добро утро! Приятна събота и неделя!   Peace

# 85
Здравейте!
Да се запиша и аз  Hug
Данък и от нас:
Мишел

Таня, честита нова "рожба"! Пожелавам дълга и взаимна любов  Heart Eyes

# 86
  • София
На един дъх изчетох/изгледах страниците. Данъците са както винаги уникално сладки! Нашата бандитка не съм я снимала от известно време, но ще се поправя и ще платя данък скоро Simple Smile Сутринта ме събуди в 7...  ooooh!

Да се похваля, имаме напредък с храната. Вече почти не остават хубавите гранули в купата. Сега започнах да увеличавам тях и да намалявам роял канина Simple Smile Силно се надявам да не се налага да купувам повече роял канин, след като свърша този, който имам. Обаче забелязвам, че акото й започва да мирише повече. Какво ли слагат в рояла за вътрешни котки, че не мирише, не ми е ясно...

# 87
  • Варна
Мишел е сладкиш Simple Smile Наща Писимунде май може да брои до две Simple Smile На два пъти я улавям като се мотаем дружно из къщи с нея начело, да се спира и да поглежда колко броя човеци сме след нея Simple Smile Ако е само един брой почва да наднича назад и да търси другия Simple Smile

# 88
Тинтири, това с миризмата и аз съм го забелязала, като махнеш РК става страшно Sick Joy

# 89
И аз потвърждавам за Роял Канин - с него акото не мирише много, но напр. с Оrijen как вонииии Stop А когато яде чисто месо, акото мирише почти хубаво.

Общи условия

Активация на акаунт