Биха ни ваксини поревахме си. За др път хепатитна ще ни бие и приключване. Общо взето това беше.
А при нас новото е сгъната длан в юмрук, с която зверски си чеша носа.

При нас няма ревност, но аз в последно време се улавям, че изпитвам яд ... към свекърва си и то за неща, които преди не са ми правили впечатление. Пример - готвя всеки ден отделно за мен, отделно за мъжа ми, защото заради инсулта аз не мога да ям всичко. Тази седмица тя почти всеки ден му носеше храна и моичкия налиташе на нея, а моята си заминаваше в боклука. Естествено , не го премълчах и вчера не готвих, а мина с един аламинут - нека да му бъде за урок.

, притискането на носа, търкането на очите всичките ги правим на куП. Дърпането на ушите започна с растежа на зъбите и го отдавам на тях все още, търкането на очичките и носа, когато му се спи и когато е раздразнен от нещо.
), ревност няма при нас за сега, но ние сме денонощно заедно и даже мога да кажа, че се изнервяме от този факт понякога 

по-скоро се чудим как да вместим малко интимност, че нещо напоследък много ми се допива вечер, а ММ пък сутрин не можеш да го събудиш, но на седмица-две се улучваме. Препоръчани теми