Професионални серии за коса - тема 98

• 69 828
  • 754
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Като казвате витамини и добавки за коса. Имам известен опит с такива. Лош...
ПРеди години си купих Приорин от Виена. 3 кутии. Изпих си ги , косата ми беше хубава, не падаше в съответните сезони, растеше...
После пуснаха Приорин в БГ. И си купих оттук... Пих ги 1 месец и започна да ми идва цикълът през 2 седмици... С целия ужас покрай това, щото имах и конизация на раничка на шийката... В един момент установих, че цикълът ми се обърка от Приорина.
Имала съм подобни, но по-леки проблеми и с Анакапс на Дюкре, но по-отдавна...
Така че внимателно с добавките против косопад...
Последно пих цинк и биотин на Абофарма - проблем никакъв (поне видим).

# 646
Момичета какво ще кажете за серията на Keune с тройна защита на цвета ph6, и дали след шампоан и маска от серията косата стои на четки,понеже след Мароко и Алтерна моята става толкова жива,че задължително трябва да е права.

# 647
  • София
Пролет, благодаря за отзива за Кюн  bouquet. Утре ще опитам продуктите им.

За добавките не мога да споделя много, ползвам обикновени витамини за коса (Витамикс) вече трети курс (продължителност на прием поне по 2 месеца пролет и есен) и не съм забелязала някакви проблеми. Не знам как се отразяват на косата, но ноктите видимо се подобряват.

# 648

При мен най-голям проблем се оказвам, че не мога да реша кога какво да ползвам - ето сега имам три-четири нови неща , които искам да пробвам и изобщо не мога да преценя от какво точно има нужда косата ми в момента  newsm78 Rolling Eyes Още повече, че искам и масла да слагам преди миенето, а пък съм сигурна, че те понякога пречат на правилната преценка за даден продукт  Rolling Eyes
При мен също това е по-големия проблем Как да ги редувам и съчетавам, не че не успявам, но понякога си мисля, че е хаотично. Все ми се иска да ползвам едни продукти няколко поредни пъти и все не успявам. Насъбрах и няколко терапии и съвсем не мога да сложа ред, понеже си мисля, че между по-силните продукти трябва да има разстояние във времето. Затова съм решила, че към момента поне спирам да купувам, защото някакси не успявам да се нарадвам на това, което съм взела.  Simple Smile

# 649
  • София
Коментирате генетиката и косъма... Има си тясна връзка, казвам го като човек, който в работата си ползва и така да се каже генетиката. Генетично правият косъм е идеално прав. Моят е такъв. Мек, прав, тънък,  идеално гладък, жив и неподлежаш на накъдряне. Дори с нажежена до червено маша да се накъдря , след час косата ми е вече почти права. Виждала съм на живо Магнолия и Алена. Моля, да не се обиждат, че съм ги огледала обстойно за нула време, но то пишем, пишем тука за козметика и като видиш на живо някой козметикоман и веднага ти изплуват ревюта на козметика и гледаш ефекта какъв е по човека. И двете дами са интелигентни жени, от нежния отвътре тип. Красотата идва отвътре и за това козметиката е необходима за разгръщане на максиманото заложено в гените на такива хора. Всяко преживяване веднага се отразява на външността.
Има хора, които са бетон през целия си живот - не им пука от нищо, за нищо, просто съществуват. НА тях косата не им пада, не се променя, замръзват в един вид "лелка" с десетки години...
НА Алена и на МАгнолия косъмът е различен от генетично правия. Мога да си заложа и аз дипломата  Embarassed Това е косъм, който наистина може да се контролира с грижи да бъде по-къдрав, по-чуплив или по-прав. И са жив пример как има смисъл от полаганата грижа.
При мен кожата е това, което може драстично да се променя. С подходящата козметика ми става страхотна, с неподходяща ... да не коментирам... Даже в рамките на 1 ден може лицето ми да свети порцеланово и свежо като на весела тинейджърка и след час да е мазно, с бръчки и петна... И да вадя фон дьо тена по спешност от чекмеджето.

# 650
  • Бургас/Пз
...... не че не успявам, но понякога си мисля, че е хаотично. Все ми се иска да ползвам едни продукти няколко поредни пъти и все не успявам. Насъбрах и няколко терапии и съвсем не мога да сложа ред, понеже си мисля, че между по-силните продукти трябва да има разстояние във времето.

Точно хаотично е думата Simple Smile Това се случи при мен с пробването на Ботокса на лореал и нямаше и седмица по-късно с терапията на Наши. Така нито за едното , нито за другото успях да направя правилна преценка.
Та в този ред на мисли - терапията на Наши Фито я правих на 15-ти януари, та дали не е време за една ампулка на Фито  Rolling Eyes като поддържаща грижа посредата на терапията. Чуденката ми е между ампулата на Фито или да пробвам Наши Кератин??  Rolling Eyes Rolling Eyes
Ако сложа масло от Карите /шеа/ преди измиването, дали ще повлияе негативно на Фито ампулата??

Някой да има някакви отзиви за тези ампули http://zakosata.com/alfaparf-milano/ampuli-stimulirashti-rasteja … er=ASC&page=6

А за този лосион ??
http://www.zlatnaribka.com/napura/napura-protiv-kosopad/napura-d … -ezhedneven-75-ml

# 651
И аз чакам повече впечатления за течната коса.

Получих си боите от Рибката с...5 мостри  Crazy- някакъв балсам Маракеш, Ш+Б Лакме тониращиата серия и Ш+Б Лакме виолетовата серия  Crazy

Много съм впечатлена от терапията на Наши  Flutter която правих снощи.
Всеки косъм стана като гланциран, чуден блясък извадих. Косата ми е мека и много жилава, много  Crazy

Аз имах период, в който ползвах 2 серии за доста време- протеинова и хидратираща. Тогава косата ми изглеждаше и я чувствах доста зле. Не бих се лишила от разнообразието. После ще снимам наличностите ми, силно са намалели, разчистих доста серии, подарих, размених и сега съм в душевен мир  Mr. Green В сравнение в вашите колекции, моята е много скромна.

Последна редакция: пт, 05 фев 2016, 11:07 от JLo

# 652
  • Пловдив
Да споделя вчерашната ми комбинация.

От около две години не бях използвала Еластисайзар. Сега купих този с Нероли и снощи  реших да го пробвам. След него измих с хидратиращата хайверна серия на Алтерна. За финиш сложих хидратиращото мляко на Алтерна и на връхчетата двуфазния серум Лореал Липидиум. Този серум започва все повече и повече да ми харесва и от почти месец го слагам винаги.
Резултатът е убийствен - много добре подредена коса, жилава, омекотена, лъскава. Прическата ми се задържа и днес, а обикновено на другия ден ми е обърната наобратно  Simple Smile.

Спомените ми от Еластисайзъра са, че ми отнемаше от обема, косата стоеше като мръсна и смачкана. Сега обаче това въобще не е така. Може би преди съм го слагала в период, в който косата ми е имала нужда от друго.

Допълвам, че косата ми стана двойна, още докато беше мокра се усещаше, че е много уплътнена.

Последна редакция: пт, 05 фев 2016, 11:37 от lili_78

# 653
vivian_my,на мен също ми стана болно че някак си сме те отблъснали  Sad Винаги ми е било интересно да те чета.Защо така си ни обидена  Hug

# 654
  • София
Да споделя вчерашната ми комбинация.

От около две години не бях използвала Еластисайзар. Сега купих този с Нероли и снощи  реших да го пробвам. След него измих с хидратиращата хайверна серия на Алтерна. За финиш сложих хидратиращото мляко на Алтерна и на връхчетата двуфазния серум Лореал Липидиум. Този серум започва все повече и повече да ми харесва и от почти месец го слагам винаги.
Резултатът е убийствен - много добре подредена коса, жилава, омекотена, лъскава. Прическата ми се задържа и днес, а обикновено на другия ден ми е обърната наобратно  Simple Smile.

И аз съм от тези, които обожават точно тази комбинация от Еластизайзъра с нероли и хидратиращите Алтерни - мекота, дълготраен обем и блясък! Само като финиш слагам серума за цъфнали връхчета на Алтерна РипеърХ.

Скрит текст:
Пристигна ми пратката от Рибата и този път има няколко подаръчета Simple Smile

# 655
  • в 1001-та нощ
Така е P-r-o-l-e-t  Blush А има и огромно значение дали в момента човекът се е пипнал малко или е неглиже Simple Smile Малките детайли - внасят голяма промяна Simple Smile

Тук нямам други снимки на девствената ми коса, но дава идея Simple Smile http://prikachi.com/images/74/4164074c.jpg

Аз такава си я харесвам, но няма да бъде такава вече, дори да спра да се боядисвам Simple Smile Малко ще се начупи и толкова .... Иначе податлива ми е на всякаква обработка Simple Smile и държи, ако е добре изпечена и без лак Simple Smile

# 656
Добро утро момичета и весел петък Simple Smile
Аз отново да си попитам, че ние новите май сме малко досадни с многото си въпроси и не ни се обръща много, внимание  Mr. Green

Интересува ме някакъв хубав тониращ шампоан. Бях се спряла на лилавия на Лакме, но май няма добри отзиви. И всъщност каква е разликата от тониращия и оцветяващия?

От много време чета за сериите на Milkshake много съм зарибена да ги тествам, тъй като не съм, но  сега съм в страшна дилема какво да си взема.
Някой може ли да сподели впечатления от Milkshake DEEP CLEANSING и Milkshake COLOUR MAINTAINER

Другото за което се двоумя много е шампоана за луксозно русо на Sexy Hair.
Като цяло косата ми след изрусяването и т.н. е доста суха в краищата и се къса,а пък в корените се омазнява бързо и клепва и понеже никога не е била така идея си нямам към какви продукти да се ориентирам.

Прави ми впечатление, че не обсъждате много продуктите на Alfaparf има ли причина или просто сте на друга вълна в момента? Simple Smile

# 657
  • Чукарландия
B.a.s.t.e.t някой беше похвалил много Матиращ шампоан от Goldwell, незнам колко е хубав, аз не съм го ползвала.  Peace

# 658
Аз тонирам с ЛАКМЕ, доволна съм много.Като го изхабя ще пробвам този на Кюн, заради няколкото хвалби в темата. Тониращия за мен избистря цвета, придава оттенък леко, бори неприятните оттенъци, докато оцветяващия дава цвят.
На Алфапарф ползвам бамбуковата серия и ми харесва, на дъщеря ми също и допада. Но все по-рядко посягам към нея, много години я ползвам и ми е втръснала  Mr. Green Като цяло марката няма фенове в темата  Mr. Green

# 659
Някакво мнение за 3'''More Inches като качество?
Не ми е позната като марка и от какъв ранг е

Общи условия

Активация на акаунт