ЕЛП 52 - сушена, веяна, паприкована

• 32 891
  • 728
  •   1
Отговори
# 675
  • n/a
А нещо по-хард? Знам, знам, че пъбът
поБИРА много, все ще се намери по-се-
риозен вариант, нали?  Mr. Green

# 676
  • Mars Hotel
Aма разбира се! Има за всички:

# 677
Атъй. Наздрай!

Почнах да се потискам. Все така става като намалее работата, вместо да взема да се порадвам на почивката.

# 678
Честито шесшесшес, Све!  Grinning

Добре де, може ли още от 8:30 да почват безумията!?!?!

Може. Важното е да свършат бързо!

Пуц, ако ваканцията не е по популярните напоследък (ако съдя по темата за оплаквания) сърбящи причини, инджой, докато я има.

# 679
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Скрит текст:
Честито шесшесшес, Све!  Grinning

Добре де, може ли още от 8:30 да почват безумията!?!?!

Може. Важното е да свършат бързо!
Пуц, ако ваканцията не е по популярните напоследък (ако съдя по темата за оплаквания) сърбящи причини, инджой, докато я има.

за сърбежи на лявото зАрно ли си думаме или?
 да не изтърва нещо, не за друго Blush

почивам уж, а нощем сънувам как работата ме затиска след като се върна  Confused

# 680
Не, в темата "Оплачи се" имаше вълна от шарки на майки с деца и затова се надявам ваканцията да не е по този повод.

# 681
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 Blush аз за малко Пуцавче си мислих Blush
след Оцетикс_Сладуранкикс_Небет Шекерикс нещо няма увеличение на елпейското народонаселение, та да си питам де Blush

# 682
Дребнио волен народ (елп джуниъри) е радост, дума да няма, но ваканция?  Mr. Green Laughing

# 683
  • София
Именно, ваканция. Пролетна. До края на текущата седмица.
Прекрасен повод да се порадваме извънмерно на прилежащите джуниъри, non?  Mr. Green

# 684
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Даже и в ДГ имат ваканция над 5 годишните - брои се забавачка щото.
 След Сладкишикс следва моето Майско цвете - попълнение си е, макар и през.

Априлска вълшебница е просто прекрасен ник, Ники - красота, феерия и поезия. Поздравления!

Да се оплача: цял ден скубах, кастрих, събирах изсъхнали листа - скапАх се! Ама нема начин - за да стане хубаво, кое си требе, оно си сака. Това е положението.
Сега обработвам една коприва, докато чакам да ми се подкваси млякото и си лягам.

# 685
Ваканция нормална, да, а мойта поради безработие.

Прекрасен повод да се порадваме извънмерно на прилежащите джуниъри, non?  Mr. Green

Нарадвах ѝ се още оня ден по обяд, ся вече се чудя де да се дяна, щот няма пък да я отавя по цял ден да гледа филми. ДА я заведа нейде, викате? Е, да, ама като ме мързи?  Crossing Arms

# 686
  • n/a
Ваканция нормална, да, а мойта поради безработие.

Прекрасен повод да се порадваме извънмерно на прилежащите джуниъри, non?  Mr. Green

Нарадвах ѝ се още оня ден по обяд, ся вече се чудя де да се дяна, щот няма пък да я отавя по цял ден да гледа филми. ДА я заведа нейде, викате? Е, да, ама като ме мързи?  Crossing Arms

Имай мъничко търпение. Много е вероятно съвсем
скоро да ви стане интересно и без да излизате.  Laughing

#ExplainAFilmPlotBadly  - но все пак е на руски Simple Smile
http://lenta.ru/photo/2016/04/06/explain/?f#0

Последна редакция: ср, 06 апр 2016, 15:11 от Лоана

# 687

Прекрасен повод да се порадваме извънмерно на прилежащите джуниъри, non?  Mr. Green

Mais тъй!

Пуци, радвай й се (на ваканцията, на Кицето - ясно), защото като те налегне работие, с мъка ще си спомняш за нея.
Иначе се учудвам, че Кицето не те е вързала до ледената пързалка, сега си й паднала.  Laughing

Много ти благодаря, Свечи. И аз си го харесвам.

Последна редакция: сб, 09 апр 2016, 19:11 от Априлска вълшебница

# 688

Иначе се учудвам, че Кицето не те е вързала до ледената пързалка, сега си й паднала.  Laughing

Не може. Тренировките не са секи ден, а "малката пързалка" (тая фмола) е прекалено далече и аз не мога да карам кола, така съм казала. За компенсация, днес и на "малката пързалка", и на тренировка.  Mr. Green

# 689
  • n/a
И да не е за вярване - факт, петък е.

Общи условия

Активация на акаунт