Отговори
# 645
Ще иде и Дефото, споко  Laughing

Може ли превод Praynig

# 646
след фрага  Mr. Green

# 647
Привет и от мен!  Hug Hug Днес нещо не ми е тамам настроението и затова не пиша.

Ама ей сега гледам и фраг си имаме  Oha!

Ако беше просто някаква клюка за Йомер, той нямаше да й обърне внимание. Според мен е някаква клевета за самият него.  newsm78 newsm78 Клевета, която е наранила достойнството му.

# 648
  • София
Ухаааааааааа, поставят под въпрос успеха му извън Турция. Значи е някакъв гаф с фирмата. Дали Дениз не е нанесъл удар?

newsm78 значи само Йо и Синан ще ходят в Милано ,ако все пак не я поканят де ....значи това е нещо свързано с работата не е лъжата

Да, и аз така мисля.

Това ми избоде очите: "Омер бей и правда не так уж и хорош?"

Лоша работа.

# 649
# 650
  • София
Тери, Гъбка май превежда или греша? Blush

# 651
И аз си мисля вече,че Дениз може да има пръст.

# 652
Ама от тази снимка си се вижда, че може да се е колебаел, да те гушна ли, да не те ли гушна, ама си си я гушнал и още как Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes, ами и на него му е липсвала и то посотянно  Rolling Eyes Rolling Eyes

Някой път снимките не отговарят на излъченото Mr. Green Имаме опит Joy

# 653
Дефото е кежуъл в Йо, значи се е пренесла там  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 654
  • София
Дефото е кежуъл в Йо, значи се е пренесла там  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Абсолютно. Peace

# 655
Илденце  Heart Eyes Hug ми така де

Мише,може и моя любимец Денизката да се е задействал  Mr. Green ако е той ,време му беше да изкара фръцльо от зимния му сън  Mr. Green па макар и заради работата

# 656
  • Още у мъглата ...
който иска да превежда че мен ме мързи  Mr. Green

Дефне: Я очень соскучилась по тебе. Давай не будем разговаривать, помолчим, останемся так
Голоса: Омер бей и правда не так уж и хорош? Не продолжай…Да в Турции он один такой, но может не в международном...Ложь …У Омер бея много работы за границей….Не глупите…
Дефне: Не было бы у нас никогда бед, проблем… снова хорошо влияли бы друг на друга… Я смешила бы тебя, а ты ничего не делая просто стоял бы рядом со мной. Осталось бы все за этой дверью
Синан: Смотри, Омер, если мы реально потеряем это Бианчино, то мы потеряем всё, нам конец
Омер: Спокойно, справимся
Синан: на следующей неделе едем в Милан
Дефне: Ты на долго туда? Пожалуйста, не оставайся там много, я соскучусь.

БГ превод набързо Grinning Peace

Дефне: Много ми липсваше. Нека да не говорим, да помълчим, да останем така ...
Гласове: Омер бей наистина ли не е толкова добър? Не продължавай ... Да в Турция той е единствен такъв, но може би не на международно ...Лъжа ... Омер бей има мнго работа в чужбина ... Не бъдете глупави ...
Дефне: Нямаше да имаме никакви беди, проблеми ... отново бихме си вляли добре един на друг ... Яз бих те разсмивала, а ти нищо не правейки би стоял до мен. Да можеше да остане всичко зад тази врата.
Синан: Виж, Омер, ако ние наистина изгубим Биаджино, ние ще загубим всичко, това ще е краят ни.
Омер: Спокойно, ще се справим
Синан: Следващата седмица пътуваме за Милано
Дефне: Ти за дълго ли ще си там? Моля те, не оставай там много, ще ми липсваш

# 657
  • Още у мъглата ...
Ама от тази снимка си се вижда, че може да се е колебаел, да те гушна ли, да не те ли гушна, ама си си я гушнал и още как Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes, ами и на него му е липсвала и то посотянно  Rolling Eyes Rolling Eyes

Някой път снимките не отговарят на излъченото Mr. Green Имаме опит Joy

Вервай ми Wink Laughing И аз имам опит, па съм и Екстри Mr. Green

# 658
Ох, ох, Мерич ханъм ни топи ту във вряла, ту в ледена вода. От никакви Дефмер до Дефмер гушнати на дивана. На това диванче сядат двамцата, когато има фирмен проблем или са взели решение да се оженят. Предишният път тя си дремеше там до него, когато той рисуваше експресно колекция. После когато правеха планове за женитба и сега отново, когато... какво. Не знаем, ще видим в петък!

Ние всички чакаме Дениз да се задейства и Йомко да ревнува, ама Дениз като се задейства, все тика Дефне в ръцете на Йомер и не можем да го видим ревнив и в акция!

# 659
ето и превода на едната рус.група  newsm78 малко се разминава

http://vk.com/video-97247545_172317090?list=b87604a580c37193c3

Общи условия

Активация на акаунт