Китен 2016/2017

• 146 833
  • 761
  •   1
Отговори
# 525
Има лекар на улицата на Додо,нямам идея  обаче дали е педиатър.
Ходим там всяка година,и до сега не ни е хванало нищо,но все пак има хора,които прихващат вируси много по-лесно.

# 526
Благодаря зо отговорите!

# 527
има мисля един лекърски кабинет в Китен, намира се на улицата където е ДОДО бийч хотела. Една малка постройка е. Педиатърката е Ок , но винаги има хора. има табела не може да го пропуснете. Плаща се прегледа, ако се наложи има поликлиника в Царево--по близо е от Бургас.

Дано не се стига до там, да търсите подобни услуги, ние винаги почивахме в Китен и незнайно как винаги малкия или аз се разболявахме. от известно време задраскахме Бг черноморието и да ви кажа честно проблеми не сме имали до сега--дано нямаме.
Къде ходите на почивка?И аз все по-често се замислям за Гърция.

Основно в Турция, но и в Гърция сме били.
Турция предлага доста по добро обслужване и разнообразни хотели, в Гърция пък природата е по добра. Въпрос на избор е.

# 528
  • София
Здравейте,
здравна книжка на детето, имате предвид картона, нали? А, какъв е този син лист за педиатър?
Миналата година водихме нашия на море в Обзор, беше на 2г и малко, на минерални басейни също,  няколко пъти. Слава Богу засега не сме имали проблеми. На морето като бяхме му давах пробиотици превантивно, 5-10 дни преди тръгване натам. Не знам, колко е добре да го тъпча с хапове, но ето че спасиха положението.

# 529
Здравната книжка е синята Здравна книжка, в която е вписан изборът на ЛЛ/педиатър, данните му и данните на детето. Не е картона. Синият лист е бланката, с която е направен избор на ЛЛ/педиатър.
Въз основа на него се издава/ако е за първи път/ или се актуализират данните на ЛЛ/педиатъра в синята Здравна книжка. Без тази книжка ще ви таксуват като здравноНЕоситурен.

# 530
Не само на  детенцето , носете си и  вашите  здравни книжки . Да не се налага Praynig  , но с тях  във всяко здравно заведение  с договор  със Здравната каса , са длъжни да ви прегледат , както би ви прегледал личния лекар /зъболекар/ . Друг е въпросът дали в Китен  има такива кабинети  или са частни/без дог. с НЗОК/ .
Приятно лято в Китен !

# 531
Тази година за пръв път ще сме в Китен. Записвам се в темата, ще почиваме в хотел Нева, имам идея да обиколим всички плажове в района  Grinning

# 532
  • София
Тази година за пръв път ще сме в Китен. Записвам се в темата, ще почиваме в хотел Нева, имам идея да обиколим всички плажове в района  Grinning
И ние сме дебютанти в Китен Simple Smile  Хайде споделете  плажове,които си заслужава да се посетят.Обичаме тихи, диви и по-безлчдни  места( ако изобщо има такива...)

# 533
В другата тема ми препоръчаха плаж Корал, плажа на ММЦ Примрско, аз пък съм мераклийка да видя плаж Перла отново в Приморско, Аркутино, Дюни е на 20-тина км....

# 534
На ММЦ Приморско - голям , хубав плаж, с много малко хора. Миналата година ходихме до Резово и на плаж в Синеморец и как се казваше плажът м/у тях newsm78

# 535
Силистар. На нас не хареса, беше доста пренаселен, отделно и на време не случихме, та не успяхме да му се нарадваме.

# 536
Да, Силистар! И ние като ходихме имаше много вълни и доста хора.

# 537
А и той си е далеч от Китен, поне за нас като сме с деца и се прибираме на обяд не си заслужава това разстояние.

# 538
  • София
Разстоянието не ни е проблем.Стига да намерим спокойствието,което търсим.Почиваме в Гърция и  сме пътували и по 80км за плаж.До Резово не сме ходили никога досега,така че искам да обходим района определено

# 539
И аз имам спомен, че за Сигма съм чела кофти отзиви.Са_sky , а вие по кое време бяхте мин.година в Китен? Ние 2017 ще бъдем от 1.07. и се надявам да не е пренаселен Атлиман.Ако не_ ммц.Ще сме в Ариана.

Вие преди ходили ли сте в Ариана.Търся отзиви.

Общи условия

Активация на акаунт