Китен 2016/2017

• 147 235
  • 761
  •   1
Отговори
# 585
БО Зеленика в Китен.

# 586
База за отдих = БО
демек старите почивни станции

# 587
Много благодаря за отговора.

# 588
А! Точно това имах предвид, но сега си чета въпроса и виждам, че е съвсем непълен. Да, на една висока сграда пише "БО Зеленика".

# 589
А! Точно това имах предвид, но сега си чета въпроса и виждам, че е съвсем непълен. Да, на една висока сграда пише "БО Зеленика".
И ако не ме лъже паметта (че напоследъх взех да се разтапям в жегите) това е точно почивната станция на МВР.
На плажа Атлиман е, нали?

# 590
  • Сф
Боже, какво било БО!!!
Да, Зеленика е на МВР базата.

# 591
А за семеен хотел Шугър някакви отзиви?   Flutter

# 592
  • София
Къде се намира водната пързалка?На кой плаж? Ние сме на Атлиман в момента и е фрашкано с народ

# 593
За Сигма, ако може някой да сподели отзиви от тази година как е положението? Базата, храната все е нещо каквото можете? Мисля да го запазя за родителите ми и децата през септември
за 2-3 нощувки  Peace
Ellinor,  хотелът е направо чудесен, тук сме от 10.07. до 20.07. и всичко е перфектно. Притесненията за силен нощен шум не се оправдаха, в рамките на поносимото е. И базата, и персоналът, и храната са на ниво!

# 594
За Сигма, ако може някой да сподели отзиви от тази година как е положението? Базата, храната все е нещо каквото можете? Мисля да го запазя за родителите ми и децата през септември
за 2-3 нощувки  Peace
Ellinor,  хотелът е направо чудесен, тук сме от 10.07. до 20.07. и всичко е перфектно. Притесненията за силен нощен шум не се оправдаха, в рамките на поносимото е. И базата, и персоналът, и храната са на ниво!

Много балгодаря  Peace За съжаление няма места за желаните дати. Резервирах им в Созопол.  bouquet

# 595
Съжалявам, близките Ви със сигурност щяха да останат доволни! Хотел Сигма и сега е напълно зает, но е тихо и спокойно. Желая им приятна почивка в Созопол!

# 596
Къде се намира водната пързалка?На кой плаж? Ние сме на Атлиман в момента и е фрашкано с народ

В края на плажа пред хотел Принцес резиденс.

На Атлиман ходихме веднъж и не повторихме. Бяхме чак до бирарията, а в началото до водата кърпите бяха една върху друга, нямаше как да се мине до водата без да стъпиш на нечия кърпа Scream  1-2км и си на нормален плаж.

# 597
Някой с отзиви за Хотел София - стаи, храна, плажа в близост? Ще съм благодарна...

# 598
  • Сф
След Ариана ( а той е накрая на града)още по пътя е София. Не съм сигурна колко е удобно да се върви по пътя, все пак е шосе.Точно като минавахме покрай него на път за плажа на ММЦ си говорихме че изглежда прилично, поне отвън, но за без кола е кофти.Атлиман да е на 200 метра.Не знам,  не ми харесва къде е.
В града са Нева, Дъбака, по добре там като че ли.

# 599
След Ариана ( а той е накрая на града)още по пътя е София. Не съм сигурна колко е удобно да се върви по пътя, все пак е шосе.Точно като минавахме покрай него на път за плажа на ММЦ си говорихме че изглежда прилично, поне отвън, но за без кола е кофти.Атлиман да е на 200 метра.Не знам,  не ми харесва къде е.
В града са Нева, Дъбака, по добре там като че ли.
Благодаря много!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт