Звездни компромати- 273 част

• 92 871
  • 739
  •   1
Отговори
# 705
Деми Мур

Скрит текст:

На мен косата ми харесва, но тези колена ooooh! кожата й вече е свлечена

# 706
  • До морето
Кание-то пуснал нова песен, в която рапирал, че той бил направил известна "тази кучка Тейлър" (Суифт) и че все още можело да правят секс с нея. ('I feel like me and Taylor might still have sex / I made that bitch famous')

Отвратително човече. Кимката сигурно ръкопляска на мераците му към друга жена. Mr. Green

А може ли някой да каже какъв е скандалът между Тейлър и Кание? Откъде е драмата?

# 707
# 708
Чата на Гери-Никол с някой си, публикуван в нета (много неграмотно това дете):
Скрит текст:
Скрит текст:

# 709
Кание-то пуснал нова песен, в която рапирал, че той бил направил известна "тази кучка Тейлър" (Суифт) и че все още можело да правят секс с нея. ('I feel like me and Taylor might still have sex / I made that bitch famous')

Отвратително човече. Кимката сигурно ръкопляска на мераците му към друга жена. Mr. Green

А може ли някой да каже какъв е скандалът между Тейлър и Кание? Откъде е драмата?
Драмата е отпреди няколко години, когато Тейлър и Бийонсе се съревноваваха в една категория и Суифт спечели. Тогава Кание излезе на сцената и заяви, че Тейлър не заслужава наградата. Беше адски грозна постъпка!

# 710
  • Вестерос
И този , с който си пише Герито е неграмотен, Ужас  ooooh! и двамата са много зле

# 711
  • На топло
Андрей не му слага никакви ваксини на това дете  Shocked
А са на някакво екзотично място, ако съдя по снимките.....

# 712
# 713
Андрей не му слага никакви ваксини на това дете  Shocked
А са на някакво екзотично място, ако съдя по снимките.....

През по-голямата част на годината живеят на Бали.

# 714
  • На топло

През по-голямата част на годината живеят на Бали.
Мислех, че са на някаква екскурзия. А в България може ли да се ходи на у-ще, лагери и т.н. без ваксини?

# 715
Нещо като маймунското отглеждане..........само памперсите не се връзват. Значи някои от удобствата на цивилизацията може да ползваме, за други го раздаваме алтернативно мислещи Sunglasses

Като видни клюкарки няма ли да разбулите мистерията кой е тайнствения на Гери-Никол........ Иначе подобен правопис е повсеместен във възрастовата категория под 25  Peace

# 716
Е, те като станат на 25 не се научават изведнъж да пишат.

# 717
Не може без ваксини, освен по здравословни причини. Останалите фалшифицират. Предвид дереджето на държавата, всичко е възможно. Уви.

# 718
Като видни клюкарки няма ли да разбулите мистерията кой е тайнствения на Гери-Никол........ Иначе подобен правопис е повсеместен във възрастовата категория под 25  Peace
На мен много ми заприлича на Криско  Joy

# 719
Е, те като станат на 25 не се научават изведнъж да пишат.
Имах предвид, че родените след 1990 (условно) масово са недостатъчно грамотни. Дори журналистите, какво остава за другите.

Общи условия

Активация на акаунт