Форумни "образи"

• 230 231
  • 3 224
  •   1
Отговори
# 1 230
  • Канада
Oт известно време не съм влизала във форумите на бг-мамма. Понякога прехвърлям СО, но темите станаха малко... тип жълта преса и не ми се пише.

Тези дни се зачетох в К и си припомних много култови теми и  култови потребители.

Laughing

Някои ги виждам тук, други ги няма. Спомням си много добре Бояна, какво стана  с нея?
Тя имаше блог, но загубих следите.

# 1 231
  • постоянно
някой помни ли Не тази вечер Жозефина ?
 Peace

# 1 232
Аз я помня, но като ник само. Не мога да се сетя за конкретна тема,  или изказване.
Рпкси ми припомни и Летящата крава.

# 1 233
Аз я помня, но като ник само. Не мога да се сетя за конкретна тема,  или изказване.

E как? Великата тема за средната класа у нас  Simple Smile

# 1 234

E как? Великата тема за средната класа у нас  Simple Smile

Янечек, на години съм вече Simple Smile, а и имаше период от поне 3 години в които не бях влизала. Излизат ми никове и теми, ама са като в песен на Пинк Флойд.

# 1 235
  • Враца
Какъв беше ника на тази потребителска с аватара на медицинската сестра с разкопчаващата се престилка?
Пише ли още?

# 1 236
Май не пише.

tumbalumba, ама слято ли беше... newsm78

# 1 237
  • Враца
Да, така беше. Беше интересен потребител.

# 1 238
Тумбата беше после Госпожа Бюфе (т) май  newsm78

# 1 239
Тази потребителка имам чувството, че беше все пияна или толкова се лигавеше, че се уливаше чак.
Несвързани думи някакви, хилежи... newsm78

# 1 240
  • Ямбол
Тази потребителка имам чувството, че беше все пияна или толкова се лигавеше, че се уливаше чак.
Не само аз съм била със същото впечатление значи. И интересно, че го бях забелязала това с несвързаната реч след определено време в късните часове на вечерта.

Образът на емигрантите, установили се зад граница като обикновени бачкатори и плюещи по България и набиващи канчетата български и възхваляващи чужбинско. Държа да уточня, че не всички са такива, че да не подскочат Даун и Софи, но например Трой и Катрала и още някои, които вече не пишат тук, са се оливали на такива теми.

# 1 241
Не само аз съм била със същото впечатление значи. И интересно, че го бях забелязала това с несвързаната реч след определено време в късните часове на вечерта.

Образът на емигрантите, установили се зад граница като обикновени бачкатори и плюещи по България и набиващи канчетата български и възхваляващи чужбинско. Държа да уточня, че не всички са такива, че да не подскочат Даун и Софи, но например Трой и Катрала и още някои, които вече не пишат тук, са се оливали на такива теми.

Лиляна, ти си по обобщенията Simple Smile. Сега трябва да ти благодаря, че ме изключваш, може би?
Къде ги срещате тези емигранти? Наистина, в темите, в които влизам няма такива.
А и ако се изкажа негативно за Бацето, това плюене ли е?

# 1 242
Ясно, но. тя пишеше с някакви многоточия, следва хилеж, емотикон и нещо откъслечно като дума, абе не можеше да се води диалог, няма как да и следиш мисълта, ако въобще имаше такава. Simple Smile

# 1 243
  • Tам през Атлантическия океан
Хах , темата заби   на обичайната 'висота'  Wink

За мен е удоволствие да чета постовете на Яничек   Hug

Тя е един от малкото образи , които ако зачезнат ще се усети липсата им  Simple Smile

Някои като решават да се махнат (било то и за малко) обичат да го споменават , завръщането си тоже  Wink
а иначе така и никой не би разбрал за липсата им   Simple Smile освен може би единици Wink

Шанел ми липсва  Grinning от старите образи.
Пускше много  шекотливи  теми Wink

# 1 244
  • София - Рим и обратно
Абе имаше една козата Цеца ли беше.... Laughing

Общи условия

Активация на акаунт