Форумни "образи"

• 230 166
  • 3 224
  •   1
Отговори
# 1 290
Пак се изядохте.. Joy

# 1 291
Аз не знам откъде имате тази смелост да коментирате народа, стана не знам колко страници.

Не коментираме народа, а образите от форума. Във форума си това, което пишеш и всички, които те четат, си съставят мнение за теб според писанията ти. Не виждам какво обидно има в това да се коментират публично достъпни постове. Сега, ако егото ти не може да понесе, че си неприятна на повечето хора, не са виновни повечето хора Wink Като пиша "ти", нямам предвид конкретно теб, да не се газираш пак, ползвам го като безлична форма.
Таис сама поиска да бъде описана и затова потекоха коментари по неин адрес, върни и се чети, вместо да подскачаш като контрольорка в градския транспорт и да питаш "с какво право".
А тоя менторски тон и заплахите, че ще си изпляскаш личните съобщения, си ги запази за у вас, тук не произвеждат нужния ефект, само се излагаш все повече и няма да ти остане нищо друго, освен и ти да поискаш замаразяване.

# 1 292
Темата съвсем добре върви. Всички подобни досега все са били толкова благи, че чак да залепнеш за стола. То мазнене, то облизване. Сега - свежарки.

Форумен образ ми беше само онзи Марадона. Пъстър петел в кокошарника, способен за 4 минути да го разкудкудяка. Имаше някаква еротика явно в начина му на писане - 99% от диалогиращите с него бяха готови да му направят виртуална свирка. Евала.

# 1 293
  • София
Не знам кой понечи да сравнява Таис и Чек, но жестоко се е объркал. Разликата е очебийна дори в последните страници. И не е в полза на втората.

# 1 294
Таис я харесвам. Бях на линия и четях същата тема, когато Касита изтрещя и написа грозни неща. Още тогава казах, че принципно не взимам отношение, но това беше много грозно и просташко и не прави чест. А на Таис завидях (благородно) за спокойствието, което демонстрира тогава. Има ситуации, в които е трудно да запазиш хладнокръвие, особено когато отстреща се леят пълни тъпотии, на които най-логично е да отговориш с "мама ти д*ба". Mr. Green
Именно това, че Таис показа, че умее да борави с мълчанието добре ме впечатли. Веднъж пък, още по-одавна мадам Мамасита пак беше забравила да изпие сабалян хапчетата и във форума хвърляше бесни кючеци, докато всички спят. После всички се разкрякаха, а само Таис подходи деликатно и разбрано.  Joy

# 1 295
Таис дали спи или и червенеят ушите Simple Smile.
Хайде не ги противопоставяйте с Чек.

# 1 296
  • волно калдъръмче
JonyBonboni, това ми е като

Това е Тайс. Тайс мълчи, когато върху нея другите сипят простотиите си. Тя е благородна, деликатна и разбрана. Бъди като Тайс!

# 1 297
Таис е душа-човек, това си личи по всичко, което съм чела от нея досега. Ако и да е от по-острите езици на форума, то тази острота не се използва за обиди и злобни подмятания, което я прави приятно пиперлива  Heart Eyes
Ех, сега ме карате да се чудя какво толкова може да й е казала Касита, че да се засегне Таис, винаги съм смятала, че подминава идиотщините с усмивка и търпение, явно си е било сериозно  Rolling Eyes
Тони също е слънчева душица  Heart Eyes

# 1 298
Таис е сладур. Много я харесвам. От постовете и винаги лъха позитивизъм, без да е прекален. Интересното е, че даже когато се оплаква, пак излъчва позитивизъм.  Heart Eyes С една дума: сладур  Heart Eyes

И на мен ми е интересно какво може да и е казала Касита. Но изхождайки от един неин (на Касита) коментар в ПЗ, смятам, че е възможно да е много грозно.

# 1 299
Райчун, не съм казала, че е замълчала, а успя да не влезе в същия тон. Има разлика.  Peace Другото всички го можем, както тя самата каза "да се овъргаляш в калта". Всеки може да седне тук, ако има времето и да пише простотии на воля. Малко са обаче тия, които наистина ги подминават.  Peace

# 1 300
Таис е много свежа. Откровена е без да е груба, забавна и открита. Не знам какво й е написала Касита, очевидно не е било никак приятно, но факта, че е запазила спокойствие е достоен за уважение. Повечето биха реагирали импулсивно (включително и аз), и щеше да стане още по-грозна сценка. Това, че е споделяла лични неща от миналото си, аз лично не бих го направила. Но така си е преценила, не я съдя.

# 1 301
  • София - Рим и обратно
Ужасно беше грозно това изпердашване с личните съобщения и покани. Контесата ми е безразлична, но в случая й правя реверанс, че запази спокойствие.
И искрено й съчувствам, че е била обект на кълване от двете... потребителки накуп Crazy.
Тонке, абсолютно съм съгласна с последното ти мнение.

# 1 302
Янечек, много те харесвам в повечето случаи, но можеш и да си доста отровна. Не го казвам само заради последния ти пост в темата.
Изказвала си подобни мнения за редица потребители, които, за разлика от Чек не биха реагирали. Аз адвокат на Чек няма да ставам, защото тя умее сама да се справя, но си спомням как, след подобно твое изказване един човек не писа с месеци.

# 1 303
  • на село
За следващите номинации, предлагам категория "Лебедова песен".
Песента звучи така:
Форумът не ме обича,
пък аз съм е***и пича.
Изпълнява се в предпоследна фаза на хипотермия.

# 1 304
Желателно е обаче преди това да си се омазал до ушите в собствените си екскременти.  Mr. Green
Излизаш и тряскаш вратата.
След време се връщаш тихомълком под име ново и вънкашност чужда. И започваш начисто.

Общи условия

Активация на акаунт