Форумни "образи"

• 229 833
  • 3 224
  •   1
Отговори
# 1 320
  • Бургас
Някой друг вмъкна нещо за Таис-Касита и точно Таис контрира и каза,че каквото било-било и не иска да обсъжда повече.Това е било в някаква друга тема и няма какво да задълбаваме.

# 1 321
  • Ямбол
...
След като не знаеш какви са били репликите от Касита и не си чела темата, какво се обаждаш? ...
Аз обсъждам мненията тук, които се възхищават на нечие мълчание, което очевидно не е никакво мълчание, а точно раздухване на случая при отсъствието на едната страна.

# 1 322
Лили, не е така.  Peace
Тя не е разказала с точност какво е казала Касита. Ако бе го разтръбила с подробности, бих се съгласила с теб. А това е написано в тема, която е била отворена за всички, не е дошло от лични съобщения и да се чудим какво се случва.

# 1 323
Лиляна, ти обсъждаш във всички теми и на много хора им е неприятно. Чак се чудя на толеранса, който ти се дава. Преследването на хора в темите не говори добре, а още по-малко пренасянето и цитирането на разни там спорове, които ти си си измислила.

# 1 324
Темата се превърнала в "Строй се, преброй се, другарче виж със кой сте".
Не мога да деля така образите. Почти няма потребител, който на моменти да не ми е правил много грозно впечатление. В същото време се е случвало да мога да се подпиша под мнение на хора, с които обичайно мислим много различно. В този подфорум ритането по кокалчетата, явно или прикрито, си  е норма. Това, което ме изненадва, е че има такива, които се правят на изненадани.

# 1 325
  • София - Рим и обратно
Даун, аз пък не разбирам отде тая неуморност да хапеш гъза на Лиляна персистиращо страница след страница, а един откровено груб, злобен и просташки коментар- да толерираш. Разбирам, че имаш лични пристрастия, но....

# 1 326
ООоо, никак не съм изненадана аз  Laughing Много бързо се забравиха панаирите с Алтернативния и пренесените копи пейст спорове тук, че и скрийншотове имаше.

# 1 327
Kafe, постовете ми към Лиляна се броят на двете ми ръце. И не толерирам груби постове. Просто Лилянините мме дразнят от поне две години и сега разпускам. Пречи ли ти?

# 1 328
  • Варна
Провинциалната учителка изпръска всички и пак ще остане в бяло? Сладурана е тя. Голяма.

# 1 329
  • Ямбол
Лиляна, ти обсъждаш във всички теми и на много хора им е неприятно. Чак се чудя на толеранса, който ти се дава. Преследването на хора в темите не говори добре, а още по-малко пренасянето и цитирането на разни там спорове, които ти си си измислила.
Да съм те карала да даваш оценки какво говори добре и какво не? ОК, че ми обсъждаш образа къде и какво говоря, но не е необходимо ти да определяш какво говори добре. Не виждаш ли, че не ми дреме на кого какво му говори? Тръгна да защитаваш Таис и Чек, а после се обърна към това какво говори за мен не добре.
Обсъждам и говоря, когато темата е за това, когато трябва да подкрепя мнението си и когато някой се е обърнал към мен. В същото време Чек коментира нещо, което не е известно на никого тук в тема, в която това не се изисква. Опитът ѝ да уязви Контестата и да заплаши останалите, дръзнали да говорят за нейният образ, беше долен. И този похват ти го сравняваш с моето обсъждане на мнения от форума в целта си да защитиш едно грубо и безпардонно изказване на Чек? Не усещаш ли, че нещо не ти се получава?

А, появи се и образът, който си служи с определението "провинциална учителка" за да ви покаже пренебрежението си към мен.

# 1 330
Без да имам желание да обидя някого, но какво като е провинциална учителка? Сори, ама за мен това е по- грозен коментар от повечето нейни  Peace

# 1 331
Сигурна съм, че Богинята няма против, че не си родена на петте кьошета, както също и че си учителка. Пренебрежението идва от махленския образ на бабите пред блока, който сама си го създаваш. Тая казала, оная написала, третата така направила. Зарежи хората и поработи върху твоя начин на общуване.
Със здраве.  Peace
Затова, че си учителка, макар че не те харесвам съм ти казала "браво" поне два пъти.

# 1 332
  • Другата България
Имаше една потребителка  Ивонска.
Някой да знае къде се загуби?

# 1 333
В цялата тема се обсъждаха съфорумци и образите им, днес хвърляме вината само върху един от тях- какво бил писал, защо и как.

# 1 334
  • sofia
Просто Down отклони вниманието от поредната простотия, сътворена от Чек, и го насочи към теб, Лиляна. И тя, и другите включили се в хора, който редовно блее любимата си песен- по-черна и лоша от тебе няма. Смешни сте. Joy

Общи условия

Активация на акаунт