Форумни "образи"

• 230 577
  • 3 224
  •   1
Отговори
# 1 455
Aз щях да дам канелата на Джой, но айде - тя ще е джинджифил - или го харесваш, или не, няма средно положение. Може и да се пие, и да се яде, върви и със сладко, и със солено, освен това е екзотичен за нашите ширини, много си върви с парфюм круша.
Мамасита е марихуана. Самото й споменаване буди смут, защото не се продава легално на нашия пазар. Има два типа хора - едните не пушат, но държат да кажат колко е вредна, а другите я пушат и ги кара на смях. Но ако преди да се напушиш с нея, си друсал нещо друго, може и на агресия да те подкара.

# 1 456
  • На топло
Разбрахме коя е любимката на Янечек  Simple Smile
За лаковете и кремчетата това е друга тема  Mr. Green

# 1 457
Има тук някакво предубеждение към пишещите в "Красива мама", а не бива; поради няколко причини:
1. Средата е пределно толерантна, незаядлива, помагаща с информация, с осведомени мнения по всякакви въпроси. Имаше преди време една-две потребителки, които действително парадираха с твърде висок стандарт, но те бързо се оттеглиха, списват си някакви блогове, така че понастоящем пространството на красавиците е спокойно и приятно.

2. Компетенциите на някои потребителки са действително завидни: Денси е истинска енциклопедия, що се отнася до парфюми и декоративна козметика; прочетете темата за парфюмите, там се намират словесни шедьоври, пиршества на сетивата; подбуждат интерес дори когато си дилетант в тази сфера.

3. Някои, инак радикални потребителки, известни с пиперливия си език, в средата на "Красива мама" се преобразяват: питат смислено, дават ценна информация. Чек е добър пример в тази насока. Да четеш Бижу в парфюмната тема, също е удоволствие.

Минусите на пребиваването там са единствено финансови: няма как, четейки за хубавините на хайверената серия на Алтерна, да кажем, поне веднъж да не се изкушиш да прежалиш 70-80 лв. за шампоан. Simple Smile Хем знаеш, че ефективността е съмнителна, хем някак спонтанно се отдаваш на удоволствието да се поглезиш.

# 1 458
Съмнителна е, поне тази за обем.

# 1 459
  • Tам през Атлантическия океан

Честно, само едно не разбирам - и в живота ли с такава настървеност спорите и се доказвате всекиму?
От къде тази неизчерпаема енергия да отговориш и да се наложиш над всеки?

Че и време.
А уж работите, гледате семейства.. #Crazy Shocked

и аз не отбирам  Crazy
Ок , спор , нормално ама после някои го носят дълго в себе си , помнят  Laughing че и припомнят , ако нещо са се засегнали или па не са ги разбрали.
Спориш , приключваш  ,  може и да се посРъднеш малко и махаш с ръка  Grinning
иначе си е 'абене на енергия  Wink от пусто в празно , за нЕма нищо * Laughing

* за някои форума е трибуна и се взимат на сериозно , та за тЕх си може и да е от значение  налагането тук хихиих  Laughing

# 1 460
  • постоянно
Монда не беше ли енциклопедия за парфюми? 

# 1 461
Чак ми се прииска Янечек и мен да определи  Laughing
Имам чувството, че любителите на котки във форума са много повече отколкото тези на кучетата. Очаквах да е обратното при наличието на толкова кучки измежду редиците.

# 1 462
  • Варна
Някой ден ще разуча "Красива мама". Крайно време е.  Flutter
Наистина ли си струва? Май само лакове не ме интересуват.
Искам красиви мигли и вечно гладка кожа.

# 1 463
  • Другата България
Ок , спор , нормално ама после някои го носят дълго в себе си , помнят  Laughing че и припомнят , ако нещо са се засегнали или па не са ги разбрали.
Е как иначе ще начукаш канчето на опонента, ако не му донесеш от девет кладенеца вода и не се окопаеш и омотаеш със стари негови постове и публикации, доказващи само собствената ти глупост?
И накрая се съгласиш все пак с него, че може и да си се оакал ти самия, щото "точно сега не ти се търси точно това Wink".
М? Това не всеки го може, време трябва и ресурс. Но не умствен. Sick

# 1 464
Проблемът на КМ е, че количествените натрупвания по неясна причина не преминават в качествени. Аз лично почти не успявам да намеря полезно инфо, а имаше такива теми преди, макар и малко. Сега е преобладаващо покупно-отчетническа.

# 1 465
  • София
Монда не беше ли енциклопедия за парфюми? 
Не знам за нея, но Атти е нещо фантастично: няма парфюм за който да съм дала мнение или да съм попитала, и тя да няма точен, компетентен отговор. Истинска парфюмна фея.

# 1 466
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Янечек и мен улучи на любима подправка Heart Eyes  bouquet

Аглая, съгласна съм за КМ с едно огромно изключение- темата за грим. Тя е по моему противна и стана противна преди доста време основно заради блог-претенции.

Стейси, красиви мигли само със съвети от КМ няма да добиеш- трябва да си ги имаш отпреди това Wink. Нищо, че само да попиташ, веднага ще ти препоръчат поне три чудотворни серума Mr. Green.

# 1 467
  • волно калдъръмче
Цялата тема ухае на парфюм и подправки. Кога сте говорили за винарки, а аз не съм разбрала?

# 1 468
Тихо, сега сме в розова серия, за десерт.

# 1 469
  • Tам през Атлантическия океан
Е как иначе ще начукаш канчето на опонента, ако не му донесеш от девет кладенеца вода и не се окопаеш и омотаеш със стари негови постове и публикации, доказващи само собствената ти глупост?
И накрая се съгласиш все пак с него, че може и да си се оакал ти самия, щото "точно сега не ти се търси точно това Wink".
М? Това не всеки го може, време трябва и ресурс. Но не умствен. Sick

То е Ок да те чукнат по канчето  Mr. Green понякога си има нужда  Laughing
само че да е тънко , с ирония , сарказъм Wink а не грозно и просташко на което сме свидетели тук все по-честичко  Sunglasses
Харесвам форумните образи които умеят да боравят с тях  Peace  

Общи условия

Активация на акаунт