Форумни "образи"

• 228 456
  • 3 224
  •   1
Отговори
# 2 055
Най-малкото бих могла да напиша зашеметяваща дипломна работа въз основа на наблюденията и реакциите тук

би могла, ама не можеш и в крайна сметка пак гащите ще покажеш, а Лиляна пак ще ти се върже- всъщност ти на нея дължиш популярността си тук, само тя не те пропуска никога ..

# 2 056
eau, благодарско за примера. Тук сега аз каква позиция трябва да я взема? Ша я "познавам" само от клюкарника и то в последно време повече засичам нейни постове, което е логично, защото пишем заедно в тази тема. От всички писания на другите виждам, че Ша се изживява като красавица, но аз не кибича в такива теми. Веднъж съм я виждала, в някакво черно-бяло селфи. Симпатична ми е, защото не съм я виждала да простее. Не съм проследила форумната й градация, или деградация, а няма да тръгна и да чета. За четири години четене, имам право да си съставям мнение за Лиляна , че тя е типична селска клюкарка, или пък яко се е вживяла в тоя образ и това няма нищо общо със съществуването на Мадам Гащи.
И между другото Ша някак невинно си показва гащите, когато ги видях се смях, защото бяха поднесени с ирония и сарказъм, публикацията беше стил "ще ви гледам сеира". А другата никак невинно не коментира тая и оная в темите. Разнася ги като куче кокал и после реве, че е учителка. За мен е ужасно грозно учител с претенции да обсъжда така хората.
 Peace

Последна редакция: вт, 23 фев 2016, 11:43 от JonyBonboni

# 2 057
Whatever, диктува ми  тук баавно асистента ми по английски. Laughing Wink
Ми, да ви оставям да си говорите, мене ми е скучно вече това.  Sunglasses

# 2 058
Ша ви замола да се стегнете и да не съсипвате темата, че ще ни я заключат, а друга забавна в клюкарника няма, не ми се чете за уличните гонки и бежанците.

# 2 059
Ами някой да разкаже тогава дали има разлика в образа на  форумната личност тук и навън.
Представяте си някого по един начин, имате очаквания за него, а като се срещате извън форума, оправдават ли се очакванията ви или ги надминава, или се разочаровате?

# 2 060
Сериозно ли слагате снимки на семействата си? Не ви ли е страх, че могат да ги разпознаят?

п.п. Аз съм много заспала. В 'покажи се' четох, нито една снимка не видях. Все ги трият преди да отворя темата. И само комплименти, комплименти. След третия опит се отказах.

Последна редакция: вт, 23 фев 2016, 09:53 от Windekind (ex Aludra *)

# 2 061
Веднъж съм я виждала, в някакво черно-бяло селфи. Симпатична ми е, защото не съм я виждала да простее. Не съм проследила форумната й градация, или деградация, а няма да тръгна й да чета. За четири години четене, имам право да си съставям

Laughing Laughing  По-скоро форумна деградация, ама ти пишеш, че не не си я следила , та за това...... Whistling

Спомням си една потребителка с аватар като на Her /не е тя със сигурност/, беше художничка, пишеше много отнесено, накрая нещата много загрубяха.Как се казваше? newsm78

# 2 062
Току що прочетох КОРПУРАЦИИТЕ и преди някой да е написал и за курпорациите ми се ще да добавя към форумната галерия и образът на неграмотната. Винаги с ярко изразена гражданска позиция, киснеща в леген от емоции и хормони, системен ползвател на повръщащи и стрелящи емотикони. Най силните оръжия в арсенала й са удивителните, й, но и способността да направи драма от всяка прочетена в ПИК, Блиц и НеНовините новина.

# 2 063
Frozen, после съм добавила и деградация.  Laughing
Като цяло наистина е простотия да си вееш бельото на публични места, ако считаме, че форумът е публично място. Ако вземем форума за паралелна реалност всичко си идва на мястото, има всякакви "луди". Аз разбирам Ша, то си й личи, че се е*ава яко и гледа после смешки отстрани. Joy Имам такива реални приятели, случайно или не са арменци. Пускат мухата да дразнят околието и после тихичко се смеят и се кефят на себе си колко са дОбри в това да ядосват тоя и оня. Съответно "тоя и оня" стават за смях в яда си и същинският дразнител ни лук ял, ни лук мирисал. Иска се обаче голямо търпение и това на Ша й го признавам. Ако от друга страна има някой до нея, когато ги пуска тия публикации, смеха е гарантиран. Ние, форумното общество, подскачаме как мо'е неква там да си покаже гащите, галошите, въдицата и сютюена, а тя и дружката се кискат и се превиват от смях.
Разбирам я, защото собствения ми брат и жена му имаха един период, когато си купиха компютър, брат ми се представяше в някакъв сайт за 33 годишна бивша манекенка, омъжена, разведена, с крака метър и двайсет и двамата със снаха ми си умираха от смях със свалячите. Joy
Затова аз не мога да взема Ша сериозно, когато я чета какви ги пише.  Laughing

П.п.Извинявам се, ако има правописни грешки, пиша от телефона и понякога в бързината изпускам букви или ги заменям с други.

Последна редакция: вт, 23 фев 2016, 11:44 от JonyBonboni

# 2 064
Личи си, че постовете на обсъжданата потребителка са пързалка. Не съм видяла правописни грешки в тях (поне на тези в темата), само да отбележа, тъй като споменахте грамотността.
След като работи номерът и за нея е забавно, защо да сменя програмата?

# 2 065
Казах, че ви оставям и пак почнахте.. .м,  интересничко . Simple Smile
Рокси, изпуснала си тиренцето при използването на превъзходна степен "най-силен" Wink

# 2 066
  • В Космоса
Ама тя каза, че ѝ е скучно вече това. Или поне днес не ѝ се играйка. Laughing Хайде малко почивка и ние, а? Crazy

# 2 067
Подвид на неграмотната е осъзнатата. Ползва същите източници като нея, а най-големият й враг е системата. Целият й живот е насочен към независимост от системата, следи за ГМО, кемтрейлс и най-вече - кога ще въведат задължителното чипиране, за да се оттегли в скривалището си, откъдето да гледа как системата преебава цялото човечество.

# 2 068
След портокалите със СПИН ще оцелеят само най информираните  #2gunfire #Crazy Sick doh smile3511 smile3512 no

# 2 069
Те бананите с ваксина против бяс не ни гътнаха, та едни спинозни портокали ли?

Общи условия

Активация на акаунт