Искам да попитам Ники кой й подшушна, че първо, освен по-тежка музика, обичам и опера, и второ, специално Кармен ми е страст - гледала съм я 3 пъти
Таис, нито едно птиченце не ми е казало, просто се замислих кой образ и коя ария най-много отговарят на теб, каквато те познавам от форума. Няма кой друг да е, освен силата/страстта/нецепенетонабасма на Кармен, и то точно в това изпълнение, където се лее като на шега, без усилие, а кристално и елегантно.
Останалите подбирах на същия принцип - да резонират с това, което познавам от стила и образа на съфорумците. Основно като мелодия, а при някои - и като символика.
Това, предполагам, отговаря и на Лиляна. Що се отнася до благодарностите, от които се възмущава, нормално е да ги изказваме на хората, които са се замислили и постарали да ни опишат с музика. А аз лично отворих повечето линкове, по-интересно е от директното "Тоя е такъв образ, а оня - онакъв".

От тук, от там четох през телефона и нищо не видях, но затова пък се изказах. Тези дни ще отделя специално време и ще преслушам всички линкове, не само тези които са за мен.