Форумни "образи"

• 228 200
  • 3 224
  •   1
Отговори
# 2 520
  • София
 Heart Eyes Крюела е моят образ от твоята тема за форумните образи от преди години.

# 2 521
Имаше едни маймунки в зоологическата градина. Колкото повече им се радваш, по-големи маймунджалъци правят. Simple Smile

Образът на Чита и песничка с нейно участие.

# 2 522
Малко офф, но ако бях директор на училище и градина, най-вероятно щях да почна да предупреждавам персонала да стои по-далеч от форуми и социални мрежи.

Тука съм чела такива неща, че ако се усетя, че идват откъм учителка на децата ми, направо бих се замислила за преместване...или много сериозен doxing и създаване на  viral meme с негативно съдържание. По-скоро второто, щото е по-гадно.

# 2 523
Сирена, хайде бе, миличка. Знаеш ли от колко страници те чакаме?  Hug
Размахай малко тояжката.

# 2 524
  • Once there was a Hushpuppy...
Цецуну, ся успокои ли се Mr. Green hahaha По повод образите...

# 2 525

Ако бях с професия, която да е стожер на обществените порядки- вероятно щях да избягвам форума. Иначе във ФБ яко се самоцензурирам, налага се.

Но ако си детска учителка, съдия, народен представител- хубаво е да се замислиш, преди да пишеш. Аз не съм обвързана по такъв начин и мога да си пиша каквото поискам.

Последна редакция: пт, 26 фев 2016, 14:52 от Tatti

# 2 526
  • Куциндрел
Цецуну, ся успокои ли се Mr. Green hahaha По повод образите...

Самото спокойствие съм. Диря песничка.

# 2 527

Ако бях с професия, която да е стожер на обществените порядки- вероятно щях да избягвам форума. Иначе във ФБ яко се самоцензурирам, налага се.

Но ако си детска учителка, съдия, народен представител- хубаво е да се замислиш, преди да пишеш. Аз не съм обвързана по такъв начин и мога да си пиша каквото поискам.

Абсолютно си права иначе. Аз затова имам леко завоалирано име във ФБ.

Последна редакция: пт, 26 фев 2016, 14:53 от Tatti

# 2 528
  • Куциндрел
Намерих.
Сиренче, Мамасито моя, каня те на танц.
https://www.youtube.com/watch?v=BaDXkKtHr3w

Не забравяй червената роза!
 newsm19

Последна редакция: пт, 26 фев 2016, 14:59 от Ceca

# 2 529
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ауу, Цеце, Пачино ли го играеш Heart Eyes? Ще врътнеш ли после едно кръгче и с мен, моля Flutter

# 2 530
  • Куциндрел
Ауу, Цеце, Пачино ли го играеш Heart Eyes? Ще врътнеш ли после едно кръгче и с мен, моля Flutter
Винаги!
https://www.youtube.com/watch?v=PwEdErGQCb4

# 2 531
  • вятър в маслините, вятър над хребета
А тъй, намерихме се Heart Eyes

Мелодия за особено любима съфорумка- Дев
https://www.youtube.com/watch?v=KmzFDEu2RoA

# 2 532
Ау, това танго за съжаление ми е развалено завинаги- разчитах го и го свирех, докато имах сутрешно гадене с втората бременност. И сега като го чуя, почва да ми се гади.

Обаче сериозно: много ще е странно да свържа някоя учителка от детска градина с палавите неща, писани в някоя петъчна тема...

# 2 533
  • Куциндрел
Към класика ли отиваме?

Сирен, провери гаденето дали не си има причина. Mr. Green

# 2 534
Е стига толкоз де, вече разбрах как става тая работа! Няма да пускам тема "Възможно ли е да съм бременна- гади ми се от тангото в  "Усещане за жена"..."

(...със сигурност още поне година ще имам остатъчи усещания като фантомни ритничета, както и глад за кисели краставички- по навик, докато тялото ми забрави...)

Общи условия

Активация на акаунт