Форумни "образи"

• 228 119
  • 3 224
  •   1
Отговори
# 2 550
С тая Лепа Брена пак се сетих за  мъжа на Вилико, опасна скица е, същ сръбски певач тоя който е в дуета с Индира Радич в  "Lopov" Simple Smile

# 2 551
  • Куциндрел
Оф, пак ли проспах нещо - коя е голата разчепатена учителка?

Енигма е.
Явно чакаме да се появи такава. newsm78

# 2 552
  • София
Енигма? Да бе.

# 2 553
Оф, пак ли проспах нещо - коя е голата разчепатена учителка?

Все още гола не сме имали, но не се знае за в бъдеще...иначе имаше скандали едно време с унив. преподавателка и служителка в посолство. С напредването на технологиите тепърва ще гледаме сеир. И не само заради технологиите, ами и защото като че ли учителките са забравили, че имат неписаната длъжностна характеристика да притежават изряден морален образ.

Обаче примерно ако някоя учителка на сина ми има нет присъствие като Касита примерно, ще ми е много сюрреалистично, ако го знам. Трябва или да не пише, или добре да се прикрива коя е в реала.

# 2 554
И аз май пропуснах. Хайде някой да обобщи.

# 2 555
  • Куциндрел
Кажете тогава името на това "Да бе".

# 2 556
Сирен го е написала.

# 2 557
Не съм аз, признавам. : Laughing

# 2 558
Вижте сега, Кас може да не ми е първа дружка, да ми щипе дупето и да  мрънка все, че нейното е по-хубаво Laughing , но в интерес на истината, не съм я виждала да показва каквито и да е разчепотени и   чак толкова  скандални фотоси.  По бански да, но хайде. Wink

# 2 559
Понякога да си споделиш мислите е по-скандално, отколкото да си снимаш г§за.

# 2 560
Сирена, така е. А представи си какво щеше да е, ако всички си снимаме гъ$а и напишем какво мислим.  Laughing

# 2 561
Ми то като отидат на лагер с децата, нали все пак стоят по бански на плажа? Аз имам снимки от училищни екскурзии, в които има учителки по бански. Не виждам нищо лошо. Ся, вЕрно, че не са в секси поза, разчепатени, ама са си по бански, жениците.  Flutter

# 2 562
Вижте сега, Кас може да не ми е първа дружка, да ми щипе дупето и да  мрънка все, че нейното е по-хубаво Laughing , но в интерес на истината, не съм я виждала да показва каквито и да е разчепотени и   чак толкова  скандални фотоси.  По бански да, но хайде. Wink

Пак ли за снимки и дупета говорите?

# 2 563
  • София - Рим и обратно
Ми взела е мерки жената, поправила се е - замразила се е, айде не й хапете вече кльоща...такова, стегнатия задник. Мен повече ме дразнеше с претенциите си, че е капацитет по всички въпроси и ставаше агресивна, ако си позволиш да си на друго мнение. А по всяко друго време - уж, отегчено надменна. Скандалните мисли и снимки не ме дразнят.

# 2 564
Вижте сега, Кас може да не ми е първа дружка, да ми щипе дупето и да  мрънка все, че нейното е по-хубаво Laughing , но в интерес на истината, не съм я виждала да показва каквито и да е разчепотени и   чак толкова  скандални фотоси.  По бански да, но хайде. Wink

Пак ли за снимки и дупета говорите?
Обикаляхте, обикаляхте и пак до гащите стигнахте  Joy

Общи условия

Активация на акаунт