Професионални серии за коса - тема 99

• 59 966
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
Епона, много ми е странно, че Стиймпод пресата не ти мачка обема, мен всеки път ме прави фризьорката ми с нея и винаги резултатът е гладкост, издръжливост и нула обем, направо ми гланцира, косата става като струна права, но обемът ми маха, изчезва напълно.Само аз май не я харесвам тази преса, точно заради това, но предполагам и това е до коса Peace.

На мен много трудно нещо успява да ми отнеме обема. А и аз със всяка една преса, винаги, изправям с главата надолу. Така един вид се получава допълнително въздух в корена, когата косъмът е запечатан перпендикулярно на скалпа.

И при мен е така и затова не я купувам, иначе ме кефи много. Колежката ми, млада мацка с разкошна къдрава коса има от много години всеки нов модел и сме се правили много, косата ми става права като коприна, но без абсолютно никакъв обем. Като стъкло, блестяща права надолу пада точно като коприна, няма нито един косъм който да не е на мястото си, но и обем няма нито в корен, нито никъде.

Вчера си направих тест за поносимост с ЯЧМР, много е мазно това нещо и не ми харесва разбира се как мирише. За него не разбарх как така като се нанася на влажна коса и кожа, ще го нанеса в скалпа? Трябва ли да го навлажнявам и задължително ли трябва да се отмие? Искам да сложа две капки примерно и да направя масаж на скалпа вечерта, но не и да си мия косата на другия ден. Може ли така?

"от много годни всеки нов модел" - Че то не е имало досега само два модела? Един от 2012 и един от 2015. newsm78

Иначе да - точно това е резултатът: Като стъкло, блестяща права надолу пада точно като коприна, няма нито един косъм, който да не е на мястото си. Слава богу при мен няма компромис с обема. Може би наистина е и до коса.

А за ЯЧРМ: на шишенцето (аз нали купих същото) пише, че може да се нанесе малко количество, да се масажира и да не се отмива. Може и да се нанесе обилно количество, да се стои, загрее и да се отмие след това. Според мен може и на сух скалп да се нанася, просто като е влажен по-лесно и равномерно се разпределя.

# 91
Има още един май.
Благодаря ви, ще пробвам маслото по различни начини.
Къде виждате цените на новата серия на Керастаз?

# 92
  • Бургас/Пз
ani_d , може ли да ми дадеш линк точно от кои хидратиращи на Джойко си доволна?  bouquet
Заповядай  Hug http://www.zlatnaribka.com/joico/moisture-recovery

# 93
Благодаря за новата тема, Фрея    bouquet
1.Какви топлинни уреди използвате за да оформите косата си? Какво мислите да си купите за в бъдеще? - Сешоарът ми е на Babyliss, доста време вече ми служи, има степени на топлината и студена струя. Следващият най-вероятно ще е Парлукс. Имам и въртящата се четка Ровента, но напоследък нещо не успявам да оформя добре, може би защото косата ми е такава, че в деня на измиване и сушене не задържа никаква форма. Ако искам да завия крайчетата трябва да е на втория ден, но това пък означава леко да ги навлажня и не ми се занимава. Пресата ми е кератиновата на Ремингтън, ползвам я само на 180 градуса и съм доволна, не се налага на следващ ден да коригирам, а косата ми е склонна към начупване.
2.Кои продукти/серии на Joico сте ползвали и как се отразяват на косата ви? - Ползвала съм само  Moisture Recovery Ш+М от проба, много добре се отрази на косата ми, супер напоена и жива. Определено бих я купила.

Тествах муса на Денсифик. Наистина дава доста добро уплътняване, но и доста изсуши косата ми. Някой с такъв ефект от него? Как се справяте? Мислех се след него да нанеса сметаната на МШ, дали би помогнало  Thinking

# 94
Има още един май.
Благодаря ви, ще пробвам маслото по различни начини.
Къде виждате цените на новата серия на Керастаз?

Да, за салони. Той по нищо не се различава от модела за домашна употреба, освен, че резервоарът за вода е по-голям.

Цените на новата Керастаз серия - в имейла. Има и описание на серията, кое за какво и т.н. И току що ти го препратих.  Mr. Green

# 95
Много благодаря. Hug bouquet
Прочетох.
Със сигурност ще изчакам със серията, защото косата ми е леко чуплива, а не къдрава и искам да чуя поне първоначални отзиви.

Последна редакция: сб, 06 фев 2016, 11:52 от densi

# 96
Благодаря за хубавата тема, Фрея!  bouquet

1.Какви топлинни уреди използвате за да оформите косата си? Какво мислите да си купите за в бъдеще?
- Пресата ми е Remington Keratin therapy, а сешоара - неизвестна марка.  Laughing И двата уреда вече ги ползвам адски рядко, за да ми се възстанови косата и определено има огромна разлика  Heart Eyes Иначе се надявам някой ден да заменя сешоара за някой Парлукс  Mr. Green

3.Кои продукти/серии на Joico сте ползвали и как се отразяват на косата ви?
- За съжаление не съм ползвала нищо на тази марка.

# 97
  • Чукарландия
Поръчах ш+м+серум от лилавата Профайбър. И една бяла ампула. Балсама го пропуснах. Ще пиша, след като ги пробвам.  Hug

# 98
Здравейте, момичета, ако може да се включа с въпрос - косата ми е къса, боядисана поради необходимост Grinning, твърд косъм, без блясък. Моля да ми препоръчате шампоан, балсам и т.н. Не знам дали ми трябва нещо за хидратация или друго, тъй  като досега съм ползвала само продукти за боядисана коса, и то предимно масова козметика. Моля за предложения Peace

# 99
BBeLLa дано останеш доволна  Hug

Аз вчера измих косата с лилавия ш-н Профайбър. След това на подсушена с кърпа коса сложих от Течната коса на Вела изсуших 5 мин със сешоара и отмих. На влажна коса сложих мъничко Анти снап на Редкен, лилавия термо серум и изсуших косата със сешоар като оформих само с ръце. На полу суха коса сложих от олиото на Наши и косата ми стана уникална  Heart Eyes. Мека и същевремено плътна, гладка и с мноооого блясък  Heart Eyes. Този ефект се запази и днес  Flutter.Само я пипам и и се радвам  Simple Smile

# 100
  • Бургас / София
Наистина с шампоаните на Про Файбър косата се запазва и след вторият ден, просто отлично попадение от Лореал с тази серия. Тотален фаворит ми е . Имам втора опаковка от червеният шампоан и бели ампули  Heart Eyes . И на мен ми е интересна новата серия на Керастаз моята коса е чуплива, ама не се интересувам от шампоанът, а от крема и пяната . Ще чакам за отзиви bouquet

# 101
  • София
Благодаря за новата огненена тема!  bouquet

По въпросите не мога много да споделя, защото преса не използвам изобщо, а сешоар супер рядко. На Джойко имам само реконструктора без отмиване от серият К-Пак и не го ползвам често, защото не ми харесва особено.

Винаги съм полагала грижи за скалпа, но сега съм се запалила още повече.  Grinning Преди известно време ползвах много масла, но ми отнежняваха тънката коса и затова спрях с тях. Скоро пак ще пробвам да видя сега как ще ми се отразят.  Peace За грижите за скалпа предпочитам ампули и серуми. Най-любими са ми ампулите Денсифик, винаги имам от тях. Сега взех и серума Денсифик, който освен на скалпа се ползва и за дължините и като добия впечатления ще споделя. Преди измиване ползвам ампулите на Напура за възстановяване на фоликулите, а днес поръчах и 10 минутния стимулатор за скалп на Grow Gorgeous, който Магнолия похвали.  Hug

Ще чакам с нетърпение отзивите ви за новата серия на Дисциплин за къдрава коса, защото много искам да я пробвам.  Crazy

# 102
Наистина с шампоаните на Про Файбър косата се запазва и след вторият ден, просто отлично попадение от Лореал с тази серия. Тотален фаворит ми е . Имам втора опаковка от червеният шампоан и бели ампули  Heart Eyes

Определено отлично попадение е тази серия на Лореал. Аз рискувах и ги купих без да съм ги пробвала и съм супер доволна. Сдобих се с една от белите ампули и смятам другата седмица преди боядисване да я изпробвам..

# 103
1.Какви топлинни уреди използвате за да оформите косата си? Какво мислите да си купите за в бъдеще?-Само сешоар,но вапоследък се интересувам от всякакви видове маши,въпреки че косата ми не държи изобщо на къдрици.....Спряла съм с на маша "шиш" ,някой да има препоръки и отзиви за този тип маша? Hug
3.Кои продукти/серии на Joico сте ползвали и как се отразяват на косата ви?-Не съм ползвала.

За след боядисване какъв бустер да взема с концентрат за боядисана коса- Densifique или Ceramide?

Последна редакция: сб, 06 фев 2016, 12:53 от Candy_girl

# 104
Фрея  bouquet bouquet

Относно топлинните уреди: пресата ми е на Ремингтън Пърл, преди нея имах пак Ремингтън стар модел Шайн Теръпи и ми служеше вярно много време и бях супер доволна, затова и заложих пак на марката и след като направих опит да ползвам така харесваните Исо Бюти и се разочаровах тотално, взех тази. Все пак мечтата ми е преса на ghd но да видим кога ще се случи  Mr. Green
Сешоара ми от магазините на Кристиан ъф Рома, води се ужа за професионална употреба, не му помня марката, но пък съм много доволна. Харесва ми, че горещата му струя не е твърде гореща и не ми пърли косата, което го отчитам като голям плюс. Има си тънък концентратор на въздух, трябва само един дифузер да му взема.
Маши имам една конусовидна на Ремингтън, взех и от тези на Бритни от Лидл, истината е че и двете почти не ги ползвам, а и не ми се задържат къдрици с тях.
Имам и четката на Ровента, мойта като я пуснах на втора степен и явно прегря и изключи, все се каня да я пратя на Емаг, че нали е още в гаранция ама не съм се наканила още. Но аз и преди я ползвах основно на 1 степен, веднъж реших на втора и издаде багажа. За нея все пак съм със смесени чувста. Харесва ми колко мека ми става косата, но не мога да се оформя изцяло само с нея. И някак си в корена ми се раделя на кичури, като прокарам ръка и не ми е на едно косата, а се усещат отделните кичури които съм сушила  Mr. Green  Абе мъча я още, да видим.

Джойко не съм ползвала като цяло. Имах проби преди мисля от хидратиращата серия, синята, ама някак си много химически ми се видяха, такъв спомен имам  Mr. Green Такова някакво чувство ми е останало незнам защо. Заглеждам К-пак серията и бих пробвала някои неща  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт